Testing bar

Κενό

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

My *Things*...


Όλοι αν τους ρωτήσεις έχουν τις αδυναμίες τους.
Σε οποιοδήποτε χώρο ή χρονο.

Είναι κάποια πραγματάκια που με τον καιρό αλλάζουν...άλλα, όμως, παραμένουν σταθερά να τα λατρεύουμε! Όσο ο χρόνος περνάει...τόσο πιο αγαπημένα γίνονται.
Εχουν γίνει κομμάτι του εαυτού μας, μας αντιπροσωπεύουν και απο τη μεριά μας...πιθανόν να νιώθουμε εξαρτημένοι απο εκείνα.

So... I have a thing for:

Sleep


  • Κάτι σαν την ωραία κοιμωμένη. Όσα χρόνια και αν περάσαν, όσες βασανιστικές ώρες πουρνό πουρνό το πρωί και αν δούλεψα δε μπόρεσα να καταφέρω να το "ρυθμίσω" ποτέ.Πάντα ήμουν, είμαι και (πιθανόν) να είμαι υπναρού...! Χμ, μπορεί να είναι και γονιδιακό τώρα που το σκεφτομαι.


Pasta


  • Ποιος δεν είναι μακαρονάς; Εντάξει, ξέρω κανα 2-3...και θαρρώ πως αποτελούν εξάιρεση (εγώ προσωπικά τους λέω ιερόσυλους!). Οτιδήποτε σε ζυμαρικό βρεθεί μπροστά μου...είναι μια βαθιά ικανοποίηση. Μπορώ να τα γεύομαι κάθε μέρα χωρίς να παραπονεθώ στιγμή. Μεταξύ όλων, ξεχωρίζω τη carbonara, το σουφλέ (κολασμένο!) και τη γαριδομακαρονάδα. Όπως καταλαβαίνετε, είμαι του διαιτιτικού!

Black Clothes

  • Ένας απο τους λόγους που συχνά...με κράζουν οι φίλοι μου. Τα μαύρα μου!-ή οι μαύρες μου γενικώς, χεχε! Αν ανοίξεις τη ντουλάπα μου... θα μοιάζει με εκείνη του αείμνηστου Μαρκορά. Αφού αν υπάρχει λίγο πιο χαμηλός φωτισμός στο δωμάτιο δυσκολεύομαι να καταλάβω, τι είναι τι. No joking! Για κάποιο περίεργο λόγο θεωρώ πως το μαύρο με φωτίζει! Αλήθεια σας λέω! Είναι πάντα chic & classy, "χωράει" πάντου σε κάθε μου περίσταση -ειδικά για μένα που συνηθίζω να ξεπορτίζω απο το πρωί μέχρι το βράδυ- και φυσικά πάνω μου το αισθάνομαι πιο άνετο απο οποιοδήποτε άλλο χρώμα. Back to black, λοιπόν <3


Eye Liner

  • Το ανακάλυψα γύρω στα 19. Φυσικά και "άργησα" δεδομένου ότι σήμερα το eye liner είναι το βασικό αξεσουάρ των 14χρονων. Στην αρχή το χέρι ήταν πάντα ασταθές και η γραμμή... χειρότερη και απο ζωγραφική προσπάθεια τρίχρονου. Με τον καιρό το χέρι απέκτησε την εμπειρία και το eye liner έγινε η μεγάλη μου αγάπη. Σχεδόν σταθερό σε καθημερινή βάση με μικρές παραλλαγές ανα περιόδους. Είναι θηλυκό και σέξυ...αφού μετατρέπει και το πιο αθώο βλέμμα σε γατίσιο. Το κουβαλάω πάντα μαζί μου και απλά...το αγαπώ!

Midi Rings


  • Mια τάση των τελευταίων χρόνων που είναι παράδεισος για κάθε ringlover όπως και του λόγου μου. Midi Rings! Κάποτε φορούσα 3-4 δαχτυλίδια στο ένα χέρι. Συνήθως σε χρυσή απόχρωση μιας και το ασημί μου δίνει την εντύπωση πως είναι αρκετά ψυχρό για την απόχρωση του δέρματος μου. Αργότερα πέρασα στα chevalier και πλέον...δε σταματώ να αγοράζω τα midi! Είναι όμορφα, χαριτωμένα και βγαίνουν σε άπειρα σχέδια! Το μόνο κακό είναι ότι συχνά χρειάζεται να τα αποχωριζομαι λόγω δουλειας...:( Γιατί διαφορετικά κινδυνεύουν τα δάκτυλα...Είναι στυλάτα και με ένα καλό μανικούρ δείχνουν υπέροχα!



Fancy Bags

  • Οι τσάντες...ένας μεγάλος έρωτας! Μπήκα στον κόσμο τους όταν ήμουν 14 χρονών, κάπου στο 2002-03. Θυμάμαι τη πρώτη μου τσάντα. Μια ανοιχτό bluejean χρώμα, με ροζ παστέλ γράμματα. Τη κρατούσα και αισθανόμουν ολόκληρη γυναίκα-χαχα. Τη θεωρούσα πολύ fashion μάλιστα. Απο τότε ξεκίνησε το φετίχ μου. Κάθε χρόνο υιοθετώ τουλάχιστον 2-3. Το μάτι μου πέφτει πάντα σε ακριβές εταιρείες, τις οποίες άλλοτε μπορώ να πλησιάσω και άλλοτε όχι. Εχω έναν έρωτα για τις handbag, shoulder & tote bags! Κάνω συλλογή εδώ και χρόνια και τις προσέχω ωσάν κόρη οφθαλμού!

All star converse

  • Εδώ τα λόγια είναι περιττά. Άλλοι το λένε παλινδρόμηση σε εφηβικά χρόνια..εγώ το ονομάζω παντοτινή αγάπη. Δε μπορώ να τα αποχωριστώ...και ναι, μου θυμίζουν και τα εφηβικά και τα φοιτητικά μου χρόνια. Τη φρεσκάδα που όσο υπάρχει στο μυαλό μας διατηρείται και στο πρόσωπο! Αμέ!

Hot Vienois Chocolate

  • Βασικά, υπάρχει ένα πρόβλημα στη ζωή μου. Δεν πίνω καφέ. Θα έλεγα σχεδόν καθόλου, αλλά δε θα ήταν αλήθεια αφού φορές αναγκάζομαι....όταν στερούμαι τη πρώτη μου αγάπη (τσέκαρε αρχή λίστας), προκειμένου να καταφέρει το άμοιρο μάτι να ανοίξει. Κατά τα άλλα ούτε τον ζητώ, ούτε τον επιθυμώ. 
    Η σοκολάτα όμως...είναι μια άλλη ιστορία.

    Ζεστή, απολαυστική με επικάλυψη σαντυγής και τριμμένης τρούφας...
    Ω, μα είναι όνειρο...και θερμίδες-αλλά αυτό προσποιούμαστε ότι δε μας απασχολεί! Πίνω μια βιενουά σοκολάτα σίγουρα κάθε μέρα. Και τη κατεβάζω όπως τα σφηνάκια.Κακό πράγμα η λαιμαργία...και τα έξτρα κιλά που προστίθενται εξαιτίας της. Αλλά, χαλάλι!

Music. Piano.


  • Δε θα ξεχάσω τη πρώτη μέρα που ξεκίνησα τα μαθήματα πιάνου. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που μόνο που έρχεται η εικόνα στο μυαλό μου, χαμογελάω. Η μουσική ήταν (είναι) το σπίτι μου-θυμάμαι να λέω. Δε περνάει μέρα που να μην ακούσω τα αγαπημένα μου κομμάτια. Είμαι φανατική της rock, της ορχηστρικής metal, της jazz, της funky, της κλασικής...

    Είμαι φανατική της μουσικής...γιατί "φτιάχτηκε" για να εκφράζει ότι τα λόγια δε μπορούν να πουν. Γιατί υπάρχει για να "κινείται" στο tempo της καρδιάς και της ψυχής. Και το piano... είναι μια σχέση μου αιώνια. Μου λείπουν οι εποχές που είχα περισσότερο χρόνο να ασχοληθώ. Που εκεί που έπαιζα τον ενοχλητικό Bach, μου ερχόταν μια ιδέα...και αμέσως την αποτύπωνα πάνω του. Εβγαιναν όλα τόσο φυσικά... Απο τη καρδιά, στο μυαλό και απο το μυαλό στα χέρια. . .

Window Shopping


  • Αν ήταν λίστα με hobbies, το window shopping θα ήταν ένα απο τα δικά μου. Συνηθισμένη να εργάζομαι στο κέντρο της πόλης είχα και έχω πάντα την ευκαιρία να κάνω μια βόλτα στην αγορά. Και όχι μόνο βόλτα. Έρευνα κανονική! Γιατί, όλο και κάπου θα χρειαστεί. Με χαλαρώνει, ενημερώνομαι και θέτω τους επόμενους στόχους μου-χε,χε.

Club Master Ray Ban Sunglasses

  • Ένα άλλο φετίχ μου, είναι και αυτό με τα γυαλιά ηλίου. Θα μπορούσα να έχω αμέτρητα!-έτσι θα ήθελα τουλάχιστον! Να τα συνδυάζω με κάθε στυλ και κάθε mood μου! Σε χρώματα, σε diva attitude, πιο σπορ, ή πιο feminine. Αυτό που ανάμεσα στα ήδη υπάρχοντα γυαλιά ηλίου μου λατρεύω και στη κυριολεξία έχω λιώσει είναι το club master σε αποχρώσεις ταρταρούγας ενώ φροντίζω να μη το αποχωρίζομαι ποτέ! Και το δράμα είναι που τόσες μέρες με βροχή... δε κατάφερα να το ευχαριστηθώ!

Bows

  • Στα μαλλιά πιθανότατα να μη φορούσα ποτέ...φιόγκο. Οπουδήποτε αλλού όμως είναι ευπρόσδεκτος! Στις τσάντες, στα ρούχα, στα δαχτυλίδια, στα σκουλαρίκια! Ειδικά στα μικρά αξεσουάρ και jewellery με ενθουσιάζουν! Δίνουν έναν girlie τόνο που χρειάζομαι...χωρίς όμως να ξεφεύγω υπερβολικά. Ιδανικά λατρεύω τα midi rings με σχήμα φιόγκου ή τα υφασμάτινα σκουλαρίκια σε αυτό τον τύπο. 



Mat Dark Coloured Lipstick


  • Mat, σκούρο κραγιόν! Όσο πιο σκούρο, τόσο καλύτερα! Βυσσινί, βουργουνδί αποχρώσεις και πολύ αγαπημένο μου ένα σκούρο μωβ! Το αγαπώ γιατί τονίζει τα χείλη δίνοντας ένα πιο δραματικό look που μαγνητίζει!

Και τέλος....

Hot bath 

  • Ένα καυτό μπάνιο είναι αυτό που χρειάζομαι καθημερινά. Μετά απο μια δύσκολη μέρα ή λίγο πριν πέσω για ύπνο. Με χαλαρώνει, το σώμα και το μυαλό. Με ανακουφίζει ενώ με βοηθά να σκεφτώ πράγματα πιο ήρεμα και καθαρά.  Η θερμοκρασία είναι χειμώνα/καλοκαίρι υψηλή...μετατρέποντας έτσι το μπάνιο σε μια μόνιμη σάουνα! Είμαι control freak όσον αφορά τη καθαριότητα...αλλά όταν συνδυάζεται με τη χαλάρωση είναι η ύψιστη απόλαυση! 

Εσείς λοιπόν,...τι λατρεύετε; :)




xxx MaryS.


5 σχόλια:

  1. Καλά λέμε είσαι my soul mate!!! Μα σε όλα μεσα;; Dna check please αχαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ!...λες να το ψάξουμε;
      Να ξεκινήσομεν τις διαδικασίες αν είναι :P

      Διαγραφή
  2. συμφωνώ με όλα! να προσθέσω και αδυναμία σε μαντήλια - πασμίνες - κολιέ - σκουλαρίκια - βραχιόλια.....ααα και μια συλλογή από σελιδοδείκτες.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μοιραζόμαστε τα ίδια πάθη εκτός από σκούρο κραγιόν και στη θέση του πιάνου εγω βάζω χορό! Αυτό με τα σταρακια που πιστεύω θα είμαι σε προχωρημένη ηλικία και ακόμα θα νιώθω οτι μου πανε υπέροχα το νιώθετε και εσείς??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα