Testing bar

Κενό

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Today's Look: Αφιέρωμα: White is the new black!





Είναι αλήθεια, πως πριν λίγα χρόνια δε θα τολμούσαμε εύκολα να φορέσουμε ένα total white look μες το καταχείμωνο.

Ανέκαθεν το λευκό άνηκε στο καλοκαιρινό μας mood, να συνοδεύεται απο αξεσουάρ στα χρώματα ολόκληρης ζωγραφικής παλέτας...και φυσικά απο το βαθύ σοκολατί μας μαύρισμα (για όσες το καταφέρνουν τουλάχιστον, καθώς οι υπόλοιπες απλά χτυπιόμαστε στη ξαπλώστρα).


Γενικότερα αυτή η κατεύθυνση που ακολουθεί η μόδα των τελευταίων χρόνων, να είναι πιο προσαρμόσιμη, αλλά και πιο ελεύθερη, προσωπικά με βολεύει πάρα πολύ! Οι "don't" κανόνες ολοένα μειώνονται, ενώ τα fashion combos έχουν αποκτήσει μια ευλυγισία που παλιότερα δεν είχαν. 

Η σημερινή μας εμφάνιση λοιπόν, αφορά το total white που μπορεί να είναι τόσο εντυπωσιακό, in και fashion όσο και το διαχρονικά κλασικό total black!

Το winter white μπορεί να αφορά το κατάλευκο του εύρηκα αλλά και το off white...εκείνο το σπασμένο που είναι και δεν είναι. Είναι δύο τόνοι μάλιστα που "επιτρέπεται" πλέον να συνδυαστούν και μεταξύ τους
ενώ κάποια χρόνια πριν ήταν το λιγότερο απαγορευτικό!

Το λευκό το χειμώνα φαίνεται αρκετά διαφορετικό απο οποιαδήποτε άλλη εποχή. Φέρνει μια αντίθεση με το mood και τις καιρικές συνθήκες. Μας φωτίζει, μας χαλαρώνει, μας δείχνει πιο ξεκούραστες, μας ξεχωρίζει.

Μπορείς να το βρεις σε οποιοδήποτε είδος θες. Bottoms, τοπάκια, sweaters, parka, φουλαρια, πλεκτούς σκούφους, sneakers, τσάντες και λοιπά αξεσουάρ. 
Μπορείς να το φορέσεις ως total παίζοντας με τους τόνους... ή προσθέτοντας κάποια αξεσουάρ σε συγγενικό και ιδανικό συνδυαστικά χρώμα (μπεζ, ταμπά, καφέ, pastel τόνους, taupe κτλ) και φυσικά σε μαύρο δίνοντας ένα black touch!

Εγώ, αν και φανατικότατη υποστηρικτής του μαύρου (και συχνά total black), αυτή τη νέα τάση αρχίζω να την αγαπώ παρόλο που ακόμα δεν την έχω υιοθετήσει στο σημείο που θα επιθυμούσα. 


Ανοίγοντας τη ντουλάπα κάπου εδώ...σα να έχω μερικές ιδέες για τη σημερινή εμφάνιση μας... Σκέφτηκα να προβάλλουμε μια ρομαντική πτυχή μας-είμαι στο mood πιθανόν, what can I say?



So.....Ξεκινώντας απο πάνω προς τα κάτω- και από μέσα προς τα έξω:


  • Cream Crochet-Knit Sweater

Stella McCartney



  • White Pleated Mini Skirt



Michael Kors


  • Cream Coat


Stradivarius



  • Croc-Effect Leather Combat Boots




Saint Laurent


Και φυσικά...


*Αξεσουάρ:


Asos Backpack





Marc by Marc Jacobs



Και φυσικά...έναν ζεστό λαχταριστό καφέ, για να πάει καλά η μέρα!










Καλή Βδομάδα girls!





xxx MaryS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα