Testing bar

Κενό

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Today's Look: Sporty in Town!



Είναι γεγονός, πως κάποιες απο εμάς... όσο και αν μεγαλώσουμε πάντα θα αγαπάμε τα φούτερ, τα hoodies, τα sneakers και οτιδήποτε παραπέμπει σε πιο σπορ look. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι πλέον, όλο και περισσότερες εταιρείες λανσάρουν sporty collections που δεν έχουν μόνο σπορ χαρακτηριστικά αλλά και πολλά άλλα.

Πιο θηλυκές γραμμές, girlie λεπτομέρειες και μια πληθώρα συνδυασμών απο ρούχο μέχρι αξεσουάρ, που αν 
κάποια χρόνια πριν το τολμούσαμε θα μπαίναμε στο Top5  "WANTED" της λίστας της Fashion Police.

Πλέον μπορούν να φορεθούν sweatshirts με leather pants, hoodies με shorts ντυμένα με παγιέτα, φούτερ dresses με high heels, sporty Tees με tulie skirt, μαξι φούστες, πουκάμισα και oversized coats με sneakers, όλα με τα πάντα!


Και μπορούμε να έχουμε δυο εναλλακτικές.
Είτε να δώσουμε ένα πιο σπορ touch σε μια fashion & classy εμφάνιση (πχ. φορώντας τα sneakers μας με τη midi τούλινη φούστα μας) είτε το αντίστροφο. Ενα classy touch σε μια "καθαρά" αθλητική εμφάνιση (πχ. συνδυάζοντας το φούτερ φόρεμα μας με ένα ζευγάρι high heels).

Για να είμαι ειλικρινής το συγκεκριμένο trend μπορεί να γίνει συχνά επίφοβο...διευκολύνοντας μας έτσι, να γίνουμε λίγο υπερβολικές πέφτοντας σε στυλιστικά ατοπήματα. Προσωπικά προτιμώ να κινούμαι σε πιο "ασφαλείς" επιλογές δίνοντας στο ντύσιμο τη λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά. Βέβαια είναι μια τάση και αυτή που δεν είναι απαραιτητο να ταιριάζει σε όλες. Γ'αυτό ευτυχώς είναι ευέλικτη για να μπορεί να κουμπώσει τέλεια στο στυλ της καθεμίας!

Για να πάρουμε όμως μερικές ιδέες...





































To δικό μου αγαπημένο <3




















Σήμερα, λοιπόν, ανοίγοντας τη ντουλάπα μου ξετρύπωσα τη μαύρη ζιπ κιλότ μου (ή αλλιώς skort), που αγαπώ ιδιαίτερα! Είναι σέξυ και άνετη ενώ μπορεί να φορεθεί ανάλογα με το combo που επιλέγεις απο το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τι καλύτερο, λοιπόν, απο το να τη συνδυάσουμε με ένα ωραίο sweatshirt και τα ανάλογα αξεσουάρ! Θα προσπαθήσω να κάνω ένα look πιο "προσιτό" στα περισσότερα γούστα, γιατί είναι αλήθεια ότι το sporty look (όπως και όλες οι fashion εμφανίσεις) έχουν μεγάλο εύρος.

So...




  • Black Skort


 Asos



  • Grey Sweatshirt



Adidas



  • Coat



Vero Moda



  • Sneakers



Nike Dunk Sky Hi Essential 




Και τέλος...


*Αξεσουάρ!


Antigona Shopping Bag





Stradivarius



Και έτοιμες για τη βόλτα μας!
Τι λέτε; 






xxx MaryS.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα