Testing bar

Κενό

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Trend Finder:Drawstring Bucket Bags



Ενα trend στο κόσμο της μόδας που έχει περίπου ένα χρόνο που μπήκε στο επίκεντρο και προσπάθησε δειλά δειλά να τραβήξει τη προσοχή και φυσικά, τα κατάφερε! Καθόλου αφύσικο όταν μάλιστα αφορά ένα απο τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ της γυναίκας, τη τσάντα!

Drawstring Bucket Bags, λοιπόν, ή αλλιώς... οι γνωστές τσάντες πουγκί!

Μια τσάντα που πρωτοεμφανίστηκε για τη μεταφορά σαμπάνιας το 1932, κατάφερε μεσα στη δεκαετία του 70' να κυριαρχήσει στις γυναικείες λίστες αγορών, στα fashion shows και τα must have της εποχής. 

Σήμερα, συχνά παραλλαγμένη για να μπορεί να προσαρμόζεται σε κάθε στυλ και περίσταση ήρθε για να μείνει, ενώ απο το 2013 που ξαναμπήκε δυνατά στις πασαρέλες των μεγαλύτερων designers, κερδιζει όλο και μεγαλύτερο έδαφος. 

Μπορείτε να τη βρείτε σε άπειρα σχέδια, κοψίματα, στυλ και χρώματα, ενώ οι τιμές μπορούν να ξεκινήσουν απο πολύ χαμηλά και να φτάσουν ως εκει...που συχνά δε φτάνει η τσέπη μας. Αυτό δε μας πτοεί όμως, αφού η ποικιλία είναι τεράστια!

Τη βρίσκουμε σε δέρμα, σε ύφασμα, με ethnic prints, boho style, σε suede, με τρουκς, με logos, με δερματινο λουράκι, ενώ άλλες με chain strap.

Ένα ακόμα σημαντικό στα cons είναι ότι υπάρχουν επιλογές και ως προς το μέγεθος. Μπορούμε να τη βρούμε σε μικρό, μεσαίο και μεγαλύτερο ανάλογα με τους σκοπούς που θέλουμε να εξυπηρετήσει!

Συνηθίζεται να φοριέται κρεμασμένη στον ένα ώμο και όχι χιαστί, όπως άλλες παρόμοιου τύπου τσάντες, ενώ οι περισσότερες έχουν και ένα δεύτερο μικρότερο λουράκι για να την κρατάτε απο εκεί σα δεύτερη εναλλακτική...


Η drawstring bucket τσάντα ήδη κυκλοφορεί παντού, απο την αγορά, τα fashion shows, τις celebrities και φυσικά εμάς! 


#streetstyle

















































































Να σας πω την αλήθεια, ακόμα την υιοθεσία μου δε την έκανα αν και... εδώ και καιρό έχω βάλει δυο-τρεις στο μάτι και περιμένω τη κατάλληλη στιγμή να κάνω τις αγορές μου!

Είναι μια τσάντα που είναι πραγματικά άνετη. Οι περισσότερες που κυκλοφορούν έχουν ένα καλό μέγεθος και άρα όγκο για να βάλει η καθεμια απο εμάς τα πράγματα της. ενώ σε μια βόλτα στα καταστήματα αντιλαμβανόμαστε γρήγορα ότι μπορεί "σχηματικά" να μη διαφέρουν τρομερά τα σχέδια μεταξύ τους, αλλά το κάθε ένα έχει "κάτι" που το καθιστά καταλληλότερο για την περίσταση που το χρειαζόμαστε.

Μετά, λοιπόν, απο μια καλή έρευνα που έκανα στο κέντρο της πόλης και στα Online Stores σας παραθέτω...φυσικα...τα καλύτερα!

Enjoy :)




Torry Burch Robinson





Kurt Geiger London 





Marc By Marc Jacobs






Zara





Saint Laurent





River Island





Delphine Delafon






Anya Hindmarch





Zara





Massimo Dutti




Kem






Elisabeth & James





Mansur Gavriel





Gucci




Mango


And last BUT not least...



Louis Vuitton



Πρέπει να ομολογήσω πως οι περισσότερες είναι φοβερές. Στυλάτες, άνετες, πρακτικές, ευκολοφόρετες. Εγώ θα έλεγα πως κλίνω περισσότερο στο στυλ Zara, Anya Hindmarch και Mansur Gavriel (του οποίου το μοντέλο κάνει θραύση απο άποψη πωλήσεων!).

Εσείς... Ποια θα διαλέγατε;





xxx MaryS.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα