Testing bar

Κενό

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Turn your Office, Chic to Chic!



Ένα απο τα πράγματα που με κάνουν να αισθάνομαι όμορφα όταν δουλεύω στον υπολογιστή, είναι ένα όμορφο περιβάλλον στο γραφείο μου.
Κακά τα ψέματα, ένα γραφείο μπορεί να είναι απίστευτα βαρετό είτε είναι αυτό του χώρου εργασίας σου είτε αυτό που βρίσκεται σπίτι σου.

Συνήθως έχει ουδέτερες αποχρώσεις και το βασικό...δεν έχει προσωπικότητα. Τη δική σου προσωπικότητα!

Σήμερα, λοιπόν, θα μιλήσουμε για το πως μπορούμε να δώσουμε μερικές extra πινελιές στο γραφείο μας με τρόπο που θα το ζωντανέψει, θα βελτιώσει την αισθητική του και φυσικά θα μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα όταν καθόμαστε σε αυτό να δουλέψουμε. 

Τα tips αφορούν είτε τη δουλειά, είτε το σπίτι, οπότε...επιλέγετε και προσαρμόζετε ανάλογα!


Enjoy Girls!

  • Ένας τρόπος να του δώσετε ζωή αλλά και χρώμα είναι ένα μικρό φυτό! Είναι γλυκό και girlie...ενώ θεωρώ ότι είναι καλύτερο να επιλέξετε κάποιο που να μη χρειάζεται πολλή φροντίδα και να είναι ανάλογο με το πόσο ευήλιος και ευάερος είναι o χώρος του γραφείου σας- διαφορετικά, και ένα fake μπορεί να κάνει την ίδια δουλεια! 




  • Μια καινούρια παιχνιδιάρικη βάση για το mouse του Η/Υ σας θα το ζωηρέψει αρκετά! Στα αντίστοιχα καταστήματα μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία για να διαλέξετε αυτό που πιστεύετε ότι ταιριάζει σε σας αλλά και στο ύφος του εργασίας σας -σε περίπτωση που το θέλετε για εκεί.







  • Μια άλλη ιδέα είναι τα μικρά καδράκια. Όχι απαραίτητα με φωτογραφίες, αλλά με quotes, με abstract σχέδια... Ειδικά αν το θέλουμε για τη δουλειά μας, νομίζω πως μια φωτογραφία ξεπερνά τα όρια του επαγγελματικού και περνά σε αυτά του προσωπικού. Άλλο να θέλω να αλλάξω την αισθητική του γραφείου μου και άλλο να του προσθέσω ένα τόσο προσωπικό κομμάτι. 







  • Ένα ωραίο, καινούριο ιδιαίτερο φωτιστικό θα είναι μια απο τις καλύτερες επενδύσεις για το γραφείο σας! Είναι πρακτικό... ενώ προσδίδει κατευθείαν ένα χαρακτήρα και το κάνει να ξεχωρίζει!






  • Μια fancy καρέκλα! Εντάξει...αυτό ίσως να είναι κάτι που δυστυχώς να μη μπορούμε να κάνουμε στη δουλειά μας... όμως για το σπίτι μας, δε μας εμποδίζει κανείς σωστά; Λατρεύω τις περίεργες καρέκλες με prints στη βάση τους... Να δώσουν ένα χρωματάκι και φυσικά μια πινελιά διαφορετικότητας ακόμα!



Ok, αυτή μπορεί να είναι λίγο υπερβολική...
Μα είναι cozy και νομίζω, την αγαπώ!!!



  • Μια λέξη: κεριά! Σε ποια δεν αρέσουν τα αρωματικά κεριά; Εντάξει δε λέω να κάνετε το γραφείο εκκλησία, μα ένα όμορφο κεράκι με άρωμα εκτός απο την αισθητική θα σας χαρίζει και χαλάρωση.





  • Desk Essentials. Ως αυθεντική μπιχλιμπιτζού τρελαίνομαι για οποιαδήποτε μικροπράγματα! Μια ακόμα ιδέα για να ομορφύνουμε το γραφείο μας είναι να προσθέσουμε ιδιαίτερες και όχι κλασικές θήκες για τα υλικά του-όπως τα στυλό, τα post it, τους συνδετήρες κτλ. 















  •  Τέλος, το βασικότερο απο όλα θα έλεγα...είναι η τάξη. Ένα οργανωμένο και καθαρό γραφείο πάντα δείχνει ομορφότερο, ανεξάρτητα απο τα αξεσουάρ του!- και για να είμαι ειλικρινής...για μένα αυτή είναι η δυσκολία όντας ένα εντελώς, απόλυτα, ακατάστατο ον... Και φυσικά...όχι υπερβολές στο στυλιστικό κομμάτι του γραφείου. Ενα-δυο πραγματάκια είναι αρκετά...δε θέλουμε να γίνει τσιρκο. Το θέλουμε απλό, μα stylish!




* Εγώ προσωπικά, ένα "αξεσουάρ" που κάθε χρόνο αγοράζω και μ'αρέσει να το βλέπω πάνω στο γραφείο μου είναι ένα fancy notebook!
Λατρεύω αυτά με τα σκληρά και περίεργα εξώφυλλα ενώ όσα και αν έχω, υπάρχει σοβαρή περίπτωση στη πρώτη ευκαιρία να υιοθετήσω ένα ακόμη και ας μην το χρησιμοποιήσω ποτέ!

What can I say? Βίτσια :)










xxx MaryS.

14 σχόλια:

  1. Υπέροχο το blog σου!

    Θα συμφωνήσω μαζί σου για το fancy notebook!!! Κάθε χρόνο... :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σου λόγια :) <3
      *όσο για το notebook θα έλεγα ότι αποτελεί πλέον φετίχ...
      Οι αγορές δε σταματάνε μόνο στο ένα! :))

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραία ανάρτηση. Με κάνει να θυμαμαι πως έχω ένα πρότζεκτ προς εκτέλεση......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααα τέλεια! Θα μαστε εδώ να σου το θυμίζουμε!!!
      Καλή επιτυχία στο project!
      Θα περιμένουμε!

      *Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :)

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίες οι προτάσεις σου.Την καρεκλίτσα με την προβιά κι εγώ την λατρεύω.Ένα υπέροχο χώρο γραφείου στο σπίτι της έφτιαξε η +DimitraDecorasylum πριν λίγο καιρό.Κάνε έναν κόπο και ρίξε μια ματιά: http://decorasylum.blogspot.gr/2014/09/home-office.html.
    Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα Αλέκα μου!
      Πάω να τσεκάρω και το link της Δήμητρας ;)

      Διαγραφή
    2. Αλεκάκι καλά λέω πως πρέπει να σε προσλάβω για Manager!!!! :**

      Διαγραφή
  4. εγώ έχω γραφείο-εργαστήριο οπότε η τάξη είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, όμως κάνω τα πάντα για να το έχω τσαχπίνικο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίες οι προτάσεις σου Μαίρη! Λάτρεψα την ασυνήθιστη γωνιακή μολυβοθήκη!!! Καλό μήνα να έχουμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δήμητρα χαχα την ίδια σκέψη είχαμε... δεν έχω ξαναδεί πουθενά παρόμοια!!

      Μαίρη μπιχλιμπιτζου μου :- Ρ ευχαριστώ για τις όμορφες ιδέες!!!!

      Διαγραφή
    2. Ααα χαίρομαι πολύ που σας άρεσαν κορίτσια!!!!!
      Τώρα που ετοιμάζομαι αυτό το χρόνο να φύγω στο δικό μου σπιτάκι ξεκοκκαλίζω τέτοιες ιδέες και ανυπομονώ να τις κάνω πράξη! Βέβαια δε ξέρω...κατα πόσο θα αρέσουν και στη παρέα μου...αλλα δε βαριέσαι χαχαχα!
      Εγώ ειπα...θέλω dressing room :P

      PS. Καλό μας μήνα <3

      Διαγραφή
  6. Ούτε συννενοημένες να είμαστε κοριτσάκι! Κι εγώ χτες για όμορφα στολισμένα γραφεία έκανα ανάρτηση συν ένα DIY! Καλή σου μέρα και φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται; :)
      Καλημέρα! Καλημέρα!!!

      Διαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα