Testing bar

Κενό

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Εar Cuff Darling!


Τα Ear Cuffs πρωτοεμφανίστηκαν στη δεκαετία του 90 -για όσες θυμούνται- και αποτελούσαν περισσότερο βασικό στοιχείο ενός rock και punk look! Παρόλα αυτά σήμερα, όχι μόνο έχει ξεφύγει απο τις κατηγορίες αυτές, έχει εξελιχθεί τόσο που "χωράει" στο δικο μας jewellery box αλλά και το red carpet! Ω, ναι φίλη μου...!

Το είδαμε σε πάρα πολλές celebrities...και νομίζω έτσι αρχίσαμε να το λατρεύουμε!
Δίνει λάμψη, έχει στυλ ενώ προσθέτει και μια rock πινελιά για όσες ακόμα και αν ξεφύγαμε απο την ηλικία των ανέμελων εφηβικών ή φοιτητικών χρόνων, εξακολουθούμε να τη χρειαζόμαστε αφού έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας!

Το Ear Cuff δε περιορίζεται σε ένα σχήμα ή σχέδιο. Εχει τόση ποικιλία...που δε φαντάζεσαι! Με αποτέλεσμα φυσικά, χάρη σε όλες αυτές τις επιλογές ανάμεσα σε διαφορετικά styles, μεγέθη, χρώματα και σχήματα να μπορεί να ταιριάξει και με σένα που συνηθίζεις να έχεις μια πιο κλασική εμφάνιση. 

Μπορεί να βρεθούν σε μεγάλο μέγεθος. Αυτό το εντυπωσιακό σκουλαρίκι που ξεκινά απο το λοβό του αυτιού σου και φτάνει όσο πιο ψηλά του επιτρέπεται. Μπορεί να είναι διακοσμημένο με πετρούλες, με πέρλες, με τρουκς...με σκαλιστά λουλούδια που περίτεχνα ανεβαίνουν!

Μπορείς να βρεις και μικρότερα ear cuffs. Σε σχήμα κυκλικό, με καποιο διακοσμητικό που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε ύψος του αυτιού σου.

Συχνά τα συναντάμε "πακέτο" ή, ζευγάρι αν θες...με κρεμαστά σκουλαρίκια δίνοντας -έτσι- ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μπορεί να είναι πολύ τολμηρό για κάποιες...αλλά αν συνδυαστεί με ένα μινιμαλιστικό outfit θα δώσει το appealing touch που επιβάλλεται!


Εar Cuffs προς Έμπνευση -για όσες είναι "όλες αυτιά"!:




















Ear Cuff σε μικρό μέγεθος. Φοριέται και ένα
μόνο του σε οποιοδήποτε ύψος του αυτιού













Και επιτέλους, η στιγμή για το Shopping Therapy!





Νasty Gal



Αccessorize


Accessorize Monsoon



Νasty Gal



Zara



Zara



Accessorize Monsoon



New Look



Νasty Gal


Νasty Gal


Designsix


Αsos


Αsos


Orelia


Urban Eco Beauty, Etsy.com



Applelatte, Etsy.com


Kαι μη ξεχνάμε ότι στη κατηγορία ear cuffs ανήκουν και εκείνες που ενώνονται με αλυσιδίτσες... Τέλεια προσθήκη σε ένα boho look που όπως φαίνεται θα είναι το απόλυτο trend της άνοιξης!





Για μεγαλύτερη ποικιλία επισκεφτείτε τα sites του Asos και Etsy.com



xxx MaryS.


2 σχόλια:

  1. αααα...αυτά από τα zara σίγουρα θα τα τσιμπήσω!! πολύ ωραίο post!! πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ εχω βάλει αυτά με τη τιρκουαζ πετρουλα απο ZARA! Τα ειδα χθες...και ερωτευτηκα <3
      ΠΟλλα φιλια Σοφια μου!

      Διαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα