Testing bar

Κενό

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Hello Plunging V...


Βαθύ V...

Το βλέπουμε παντού. Στις celebrities, στις καινούριες καμπάνιες διάσημων (και μη) brands... Ξεκίνησε στα φορέματα και πλέον, φίλη μου, υπάρχει παντού αυτό το V!
Στα πουκάμισα, στις μπλούζες, στις ολόσωμες φόρμες, μπρος...αλλά και πίσω!

Τώρα θα μου πεις, εδώ υπάρχει στα T-Shirts των αντρών -τα οποία θα τους πρότεινα να τα κάψουν, αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία και ένα άλλο post γενικότερα! Εμείς, λοιπόν γιατί να μη το υιοθετήσουμε, που μεταξύ μας αποτελεί γυναικείο προνόμιο και όχι αντρικό, αλλά ας όψεται το metrosexual της σύγχρονης μόδας και κοινωνίας. 

Στο θέμα μας, λοιπόν, φίλη.
Τι θα χρειαστείς για το Plunging V;

  1. Να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στο σωματότυπο σου και άρα στο στυλ του item που θα επιλέξεις για να κάνεις αυτό το look. Δε θες να φαίνεται υπερβολικό αλλά ούτε και trashy!
  2. Μπόλικη αυτοπεποίθηση!!!!!

Ας είμαστε ειλικρινής. Αυτό το look...δεν είναι το ευκολότερο για καθεμιά απο εμάς. Οσο sexy και appealing και αν μας φαίνεται σε άλλες, είναι αλήθεια πως θα είναι διαφορετικό αν το φορέσουμε εμείς...αφήνοντας τόσο ακάλυπτο το θώρακα μας. 

Παρόλα αυτα, το plunging V δεν είναι απαραίτητο να το βρεις σε τόσο βαθύ κόψιμο. Υπάρχουν και σε αυτό το trend -όπως και σε σχεδόν όλα τα υπόλοιπα- παραλλαγές, ούτως ώστε να επιλέξουμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα τόσο στις "δυνατότητες" μας, όσο και στο πόσο άνετες νιώθουμε να εκθέσουμε κάποιο δέρμα παραπάνω!


How To Wear



Φόρεσε ένα floral plunging V dress και νιώσε πιο καλοκαιρινή απο ποτέ. Προτίμησε minimal αξεσουάρ αφού το V μαζί με τα prints του item είναι ήδη αρκετά!


Ένα girlie look για ένα girlie mood! Δοκίμασε ένα φορέμα με διακριτικό plunging V για να τραβήξεις τα βλέμματα και να περάσει το outfit σου απο τη γραμμή του κοριτσίστικου στο απόλυτα θηλυκό!


Θες η ολόσωμη φόρμα σου να κάνει τη διαφορά και μαζί με αυτό και εσύ; Το plunging V είναι η απάντηση! Στο παράδειγμα αυτό σου δίνουμε τη πιο "loose" εκδοχή της αλλά δεν θα περιοριστούν οι επιλογές σου μόνο σ'αυτή, don't worry ;)

Mε αυτό το τρόπο, ένα blazer δε μπορεί ποτέ να είναι βαρετό. Και προφανώς δε χρειάζεται να συμβιβαστείς με ένα τόσο βαθύ κόψιμο. Είναι λίγες -ας το παραδεχτούμε- που θα μπορούσαν να το κάνουν. Παρόλα αυτα... το sexy tailoring είναι τάση και μας αρέσει! Εχει αναδείξει και ανεβάσει το manly look πολύ ψηλότερα απο ότι θα μπορούσε κανείς να περιμένει!

Επειδή βέβαια, ο χειμώνας ακόμα δε πέρασε και εγώ δε μπορώ να σου δειχνω μόνο ανοιχτό θώρακα και πλάτες... στη περίπτωση που το κρύο είναι τσουχτερό επέλεξε ένα plunging V top και ρίξε απο πάνω ένα cardigan. Συνδύασε το με κάποιο δερμάτινο παντελόνι ή μια pencil φούστα αν θες να είναι πιο formal το outfit.



Ναι! Και φυσικά το απλό, cozy πλεξουδο-πουλόβερ σου μπορεί να γίνει sexy με λίγο (ή πολύ) V. Δεν έχουμε δηλαδη δικαίωμα αυτό το χειμώνα να νιώσουμε σεξυ;


Και αν σου έρχεται "βαρύ" το plunging V μπροστά...μήπως να σκεφτείς το πίσω; You...sexy back!


Φτιάξε το δικό σου plunging V look με ένα απο τα πουκάμισα σου. Απλά αφήνοντας ξεκούμπωτα ένα ή δυο κουμπάκια ;)

Τι καλύτερο για το ακάλυπτο στήθος απο ένα εντυπωσιακό necklace! Μια τέλεια επιλογή είναι τα layered κολιέ που αποτελούν μία απο τις βασικότερες τάσεις στα αξεσουάρ!
Ποια άλλωστε δεν αγαπάει το layering;


Το plunging V look μπορεί να γίνει και πρωινό...αρκεί να μην είναι ιδιαίτερα υπερβολικό! Φόρεσε μια ολόσωμη φόρμα με τη καινούρια σου ζώνη δεμένη στη μέση σου, κάνοντας ένα τέλειο belted style, ενώ συνδύασε το outfit με flat παπούτσια και tote bag για να κινηθείς σε πιο ασφαλείς επιλογές για ένα day look!


Το sporty chic βρίσκεται παντού! Και όταν λεμε παντού...ναι, το βρίσκεις ακόμα και σε ένα plunging V outfit. Συνδύασε τα αγαπημένα σου sneakers με ένα απλό μακό μαύρο φόρεμα με άνοιγμα στο θώρακα και απο πάνω φόρεσε ένα bomber jacket. Το μπουφανάκι που για ακόμη μια season θα μας δώσει extra πόντους coolness στις εμφανίσεις μας.



Tέλος, ένα κομμάτι που θα απασχολήσει πολλές απο εμάς...το εσώρουχο. Για το συγκεκριμένο βαθύ V άνοιγμα, υπάρχει και το κατάλληλο bra. Προσωπική μου άποψη είναι να μην επιλέξουμε κάποιο πολύ ενισχυμένο κάνοντας το αποτέλεσμα να φαίνεται πολύ προκλητικό. Το bra αυτό ειναι πολύ σταθερό και προσφέρει την ασφάλεια που θα ήθελες...ειδικά τώρα που ο θώρακας σου έχει "εκτεθεί" περισσότερο απο ποτέ!

PS.
Το μυστικό σε αυτό το trend είναι να δούμε με τι νιώθουμε πιο άνετες και πως θα μπορούσε η εμφάνιση μας να μοιάζει απόλυτα εντυπωσιακή, χωρίς να περνάει το σύνορο του stylish και κλασάτου. Σίγουρα το "sexiness" είναι κομμάτι της συγκεκριμένης τάσης, παρόλα αυτα όμως, μπορείς να είσαι classy χωρίς να ξεφεύγεις. Eπιλέξτε το plunging V που σας ταιριάζει!

Για όσες αισθάνονται ακόμα ανασφάλεια φορώντας ένα τέτοιο ρουχο, να σας θυμίσω τη c-thru εκδοχή του. Όταν το V καλύπτεται απο διαφανές ύφασμα, αφήνοντας λίγα περισσότερα πραγματα στη φαντασία και δίνοντας και σε σένα...την ασφάλεια που χρειάζεσαι :)

Βουτιά στα "βαθιά", λοιπόν...!


xxx MaryS.

6 σχόλια:

  1. Πολύ σέξι και σικ τάση αρκεί να φορεθεί σωστά, έχεις δίκιο. Αν και μάλλον ταιριάζει σε γυναίκες με μικρό στήθος γιατί αλλιώς κινδυνεύεις με αποκαλύψεις!

    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μμμ, νομίζω θα το τολμούσα μόνο στην πλάτη.
    Κατά τα άλλα, νομίζω ότι θέλει πολλή προσοχή και σίγουρα είναι απαγορευτικό για κοπέλες με μεγάλο στήθος!
    Μου άρεσε πολύ το ποστ.
    Φιλιά, mademoiselle-rania.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Yπέροχο υπέροχο!!Αρκεί να έχεις μικρό στήθος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι κορίτσια μου! ¨Ετσι είναι! Αν έχεις πολύ μεγάλο στήθος, το κόψιμο πρέπει να είναι μικρό και στενό, γι αυτό και ανέφερα το σωματότυπο...
    Προσαρμόζουμε το V ανάλογα λοιπον με τις "δυνατότητες" μας.
    Σε αυτή τη τάση σίγουρα ένα μικρότερο στήθος, μπορεί να νιώσει πιο άνετο.
    Παρόλα αυτα και το plunging V στη πλατούλα είναι εξίσου σέξυ :D

    Συμφωνουμε λοιπον όλες!
    Χαιρομαι που σας άρεσε κοριτσια μου <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι υπέροχο αρθρο. Μπραβο!!!
    Εγω εχω κανονικο στηθος, αλλα δε θα το τολμουσα μπροστά. Στη πλατουλα ναι. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα