Testing bar

Κενό

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Θα βάλω τη tulle tutu μου και θα γίνω πριγκίπισσα!


Ε, και ναι...σήμερα είπα να μιλήσουμε για τη φούστα που ανέκαθεν απο τότε που ήμασταν μικρά κοριτσάκια μας έκανε να νιώθουμε πριγκίπισσες! Το στέμα και τα γοβάκια της σταχτοπούτας μόνο λείπουν!

Η Tulle Tutu,  aka (η αγαπημένη μας) τούλινη φούστα, έχει αποκτήσει υψηλή θέση στο χώρο της mainstream μόδας τα τελευταία 1-2 χρόνια. Αυτό νομίζω οφείλεται στα αγαπημένα μας fashion icons και τις απανταχού fashion bloggers του πλανήτη που κατάφεραν να μετατρέψουν το απόλυτα girlie ρούχο σε οτιδήποτε ήθελαν. 
Αν είσαι και εσύ περίεργη για το πως να φορέσεις αυτό το trend ακολούθησε μας:


Girlie
Για σένα που είσαι φανατική του look και δε χρειάστηκες "πειραματισμούς" για να το προσαρμόσεις σε συγκεκριμένα μέτρα, σου έχω το απόλυτο girlie look. Cropped top, ίσα να ακουμπάει στη "ζωνη" της φούστας, tulle tutu στο ύψος του γονάτου, χιαστί τσαντάκι και ψηλοτάκουνες pumps (οι αγαπημένες μας rockstud Valentino εδώ). Ετοιμη!
Cool Tulle Tutu Outfit
Για σένα που είσαι πιο "cool"...σου προτείνω ankle boot, μακό topάκι και shoulder-bag. Χαλαρό outfit με τη φούστα να σου δίνει μια τόση δα...τσαχπινιά! Ελα που δε θες...!

More Rock n' Rolla
Για τις σκληροτράχηλες της παρέας, ιδανικά φορέστε τη τούλινη φούστα με το leather jacket σας! Είναι ένα πάντρεμα του shoftness της τούλινης tutu με το rock n rolla του jacket! To κάνει λίγο πιο "σκληρό" και εσύ δε νιώθεις ότι ντύθηκες party girl!
Total Black, Total Elegant
Το total black, επιτρέπεται -φυσικά!- και σε ένα tulle tutu outfit, κάνοντας την εμφάνιση σου σούπερ elegant! Λίγο απο black swan ένα πράγμα...Εμάς, πάντως, μας αρέσει!

With Sweatshirt
Και για σένα που είσαι  fan του sporty chic, φόρεσε τη τούλινη φούστα σου με φουτεράκι! Συνδύασε το outfit με ψηλοτάκουνα...αλλά ακόμα και με τα αγαπημένα σου (και μου!) all star!



Sporty Chic
Κάνε μια εμφάνιση διαφορετική, με sweatshirt ή knitted top και statement sneakers που θα τραβήξουν το βλέμμα!

Tutu meets Ballet flats
Ναι, μπορείς να τη φορέσεις και με τις μπαλαρίνες σου! Πρόσεξε όμως, εφόσον επιλέγεις flat πατούμενο, το μήκος της φούστας να κολακεύει τα πόδια σου και να μη τα κονταίνει. 

Heavy Knit (το αγαπώ!)
Η αντίθεση των υφασμάτων του πλεκτού με το τούλι ανεβάζει levels την εμφάνιση, την κάνει πιο ιδιαίτερη ενώ η casual χροιά του knit...απομακρύνει το στυλ του απο το εντελώς girlie που κάποιες θέλουμε να αποφύγουμε! Δοκίμασε αυτό το outfit είτε με pumps σε έντονο χρώμα (ένα φουξ ή μπλε ηλεκτρικ θα είναι τέλειο!) ή ankle boots.

Maxi Tulle Tutu
Για τις τολμηρές...προτείνω και τη maxi εκδοχή της φούστας! Θηλυκή και εντυπωσιακή! Συνδύασε τη με cropped top και ψηλοτάκουνα!
With strippes
Πάντρεψε τούλι με ριγα στo top και μπες στο κλίμα της άνοιξης!

Go with the Shirt
Φόρεσε τη tulle tutu με πουκάμισο (δημοφιλής επιλογή το denim!), είτε μέσα απο εκείνη, είτε δεμένη ψηλά πάνω απο τη "ζώνη" της φούστας για πιο χαλαρό look...Συνδύασε το με pumps ή ankle boots για πιο casual εμφάνιση!

C-thru Tutu
Δοκίμασε μια c thru Tutu, με διαφορετικά μήκη και πτυχώσεις και φόρεσε την με ένα απλό μακό μπλουζάκι για να "απαλύνεις" το ύφος της, δίνοντας έτσι ένα πιο everyday ύφος. 

Cardigan On
Ιδανικό για ένα καθημερινό ανοιξιάτικο look φορώντας μια τούλινη φούστα είναι ένα long cardigan! Παίξε με τα χρώματα και φόρεσε το με sneakers ή ακόμα και αρβυλάκια (όσο ακόμα το επιτρέπει ο καιρός)!


Eσύ...μετά απο τόσα combines θα τη φορούσες; Και αν ναι, με ποιο τρόπο;

Εγώ, μάλλον, θα προτιμούσα, αν επέλεγα κάποια, να μην έχει τρελό όγκο και να φτάνει λίγο πιο πάνω απο το γόνατο. Ενω θα τη συνδύαζα τόσο με high heels όσο και με τα αγαπημένα μου λευκά converse!

xxx MaryS.

2 σχόλια:

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα