Testing bar

Κενό

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Swimwear 2015: Βρες το τέλειο μαγιό σου!


Όχι, ότι βιάζομαι...αλλά να, μωρέ, ο Μάης βγαίνει, ο Ιούνης μπαίνει και αν και ο καιρός δε λέει να μας κάνει τη χάρη να δείξει την αυθεντική καλοκαιρινή του διάθεση (και εμένα όπως κάθε χρόνο να με πιάσει η εποχιακή μου γκρίνια), εμείς όλες χαζεύουμε εδώ και καιρό Μαγιό, τα θαυμάζουμε, τα λατρεύουμε, τα αγοράζουμε και περιμένουμε να κάνει ένα τσικ παραπάνω ζέστη και να τρέξουμε στις παραλιες! Yay!

Εγώ... ακόμα την ψάχνω τη δουλειά. Αλλά, ψέματα δε θα σου πω. Εχω βρει τόσα σχέδια σε καταστήματα και e-shops...τα έχω ερωτευτεί όλα και δε μπορώ να διαλέξω! Typical :)

Για να σε βοηθήσω λοιπον...ας κάνουμε μαζί ένα tour στα trends της season:

Highwaisted 


Γιατί το retro κυριαρχεί και στις παραλίες! Ενα θα σου πω: καλύπτει κοιλίτσα! Και μεταξύ μας...ποια δε θέλει να νιώσει λίγο τη λάμψη των pin up girls;
Extraδάκι: προτίμησε κάποιο που να είναι λίγο πιο "σκαφτό" στο πίσω μέρος για να μη μοιάζει να δανείστηκες αρχαίο μαγιό της μαμάς σου δεκαετίας 60 (μαξ!).

Crochet 


Το γνωστό -σε όλες μας- πλεκτό! Απλά το αγαπώ αν και έχει ελαττώματα. Στεγνώνει πιο δύσκολα.  Δε συνίσταται σε κοπέλες με μεγάλο μπούστο -δε θα σου στρώσει τόσο ωραία.
Παρόλα αυτά, δεν το αρνούμαι...είναι ιδιαίτερο και μαζί με τα κατάλληλα αξεσουάρ κάνει ένα τέλειο gipsy beach style.
Extraδάκι: Ναι, το "πλεκτικό" ταλέντο της γιαγιας σου τώρα σου είναι απόλυτα χρήσιμο! Οχι, δε πειράζει που τόσα χρόνια που προσπαθησε δε σου μετέδωσε τη τέχνη της. Eσύ...έχεις άλλες κλίσεις! 

One Piece


Και όταν λέμε one piece, εννοούμε φυσικά το ολόσωμο μαγιό! Η μία καλοκαιρινή μου beachwear επένδυση θα είναι σε αυτό! Είναι τόσο classy, retro & sexy που νομίζω πως σε κάνει να αισθάνεσαι απο άλλη εποχή. Αυτή τη season μπορείς να βρεις ολόσωμα σε πολλά στυλ. Ρομαντικά, vintage, floral, με κοψίματα, εξώπλατα κοκ.
Tip No.1: Το ολόσωμο μαγιό αναδεικνύει εκπληκτικά το σωματότυπο κλεψύδρα.
Tip No.2: Φυσικά...πριν το κυκλοφορήσεις στη παραλία, φρόντισε να έχεις πάρει λίγο χρωματάκι αλλιώς σε βλέπω πουά, ριγέ...
Triangl Style


Η Triangl είναι η εταιρεία με μαγιό που αγαπήθηκε πολύ στο εξωτερικό και στην Ελλάδα έχει κάνει εμφάνιση -όσον αφορά το χαρακτηριστικό αυτό σχέδιο της- τα τελευταία περιπου δυο χρόνια. Μπορείς να τα βρεις σε αρκετές απομιμήσεις και σε διάφορα υφάσματα. Το αυθεντικό triangl μαγιό όμως είναι φτιαγμένο απο neoprene το οποίο είναι ιδανικό για αυτή του τη χρήση, αφού στεγνώνει ευκολότερα! Το χαρακτηριστικό της εταιρείας είναι τα έντονα περιγράμματα, 2-3 συγκεκριμένα κοψίματα και πολλά colour blocks σε neon & pastel αποχρώσεις όπως το παραπάνω! Είναι ένα brand που συμπαθώ ιδιαίτερα και το πάνω μέρος του θεωρώ ότι κολακεύει τις περισσότερες απο εμάς. 

High Neck 


Εντάξει, κοίτα...το λες και μπλουζοτοπάκι αλλά είναι τόοοσο ιδιαίτερο (!!!) για να μη πω ότι είναι και η απόλυτη τάση και με πεις fashion victim -που όχι δεν είμαι σε διαβεβαιώ! Τα high neck bikinis έχουν χαρακτηριστικό τους το πάνω μέρος το οποίο μπλουζοφέρνει και μοιάζει με cropped τοπ που τσίμπησες απο κατάστημα με ρούχα. Μπορείς να το βρεις σε όλες τις παραλλαγές υφασμάτων, με τρύπες, σχέδια ή εντελώς μονοκόμματο. Προσωπικά, προτιμώ να έχει κάποια λεπτομέρεια στο κόψιμο, για να μη μοιάζει πως δεν είχα μπούστο για το bottom μου και κότσαρα το πρώτο topακι που βρήκα στη ντουλάπα μου για μαγιό.
Extraδάκι: Και εδώ, περιμένε να μαυρίσεις λιγουλάκι φίλη, μη μου βγεις ζεβρέ. Στη καλύτερη. Τα σημάδια απο τιράντες και κορδόνια είναι αντιαισθητικά και εντελώς πασέ (αυτό ειναι ένα γενικότερο tip και αφού ταιριάζει στη περίπτωση μας, είπα να μας το θυμίσω)!


Αυτά που ξεχωρίσαμε....



Nidodileda



Madame Shou Shou



Freepeople



Freepeople



Dent'elle



Victoria Secret



Asos



Triangl



Mum's



River Island



Freepeople



Victoria Secret



Sugarfree

Μετά απο πολλές αγορες μαγιό που κατέληγαν να έχουν διάρκεια μιας season, να ξεχειλώνουν...και λόγω οικονομικής τιμής να φοριούνται απο τη μισή παραλία, κατέληξα εγώ ως Μαίρη, ότι προτιμώ να δώσω ένα κατι τις παραπάνω, να μου κρατήσει τουλάχιστον δυο καλοκαίρια και να μη το βλέπω σε επανάληψη στη διπλανή και στη παραδιπλανή ξαπλώστρα. Τα e-shops ειναι μια πάρα πολύ καλή λύση, ενώ θα βρεις πέρα απο τεράστια ποικιλία σχεδίων και πολύ χαμηλές τιμές. Αυτό που κάνω εγώ, είναι να δοκιμάζω διάφορα σχέδια και τύπους μπουστων και bottoms για να έχω μια ιδέα σχετικά με το σχέδιο που ταιριάζει περισσότερο στο σωματότυπο μου. Ετσι η e-αγορά είναι ευκολότερη!
Εσύ τι λες;

Ποιο στυλ θα διάλεγες; :)

xxx MaryS.



5 σχόλια:

  1. Το Triangl αλλά από κατάστημα.... δεν μπορώ να μην το δοκιμάσω βλέπεις!!!! Καλό απόγευμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχει τρομερή γραμμή!!! Και εγώ έχω δοκιμάσει σε διάφορα καταστήματα αυτές τις γραμμές...ούτως ώστε να ξέρω πάνω-κάτω πως θα μου σταθεί αυτό που ζαχαρώνω στο ίντερνετ ;)

      Διαγραφή
  2. Αν είχα το κατάλληλο σώμα αλήθεια δεν θα μπορούσα να διαλέξω μόνο ένα από όσα μας εδειξες!!!! Είναι τέλειααααα!!!!! Θα αρκεστώ τώρα στην ολόσωμη κελεμπία που με δείχνει λίγο συμπαθητικούλα και θα ζηλεύω αυτά που βλέπω χαχαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιρις...νιώσε καλά με το σώμα σου! Αυτό έχει σημασία. Ασε την ολόσωμη κελεμπία, τσίμπα ένα retro 50s ολόσωμο, ένα καπελάκι...ένα όμορφο λευκό καφτάνι και είσαι τέλεια!
      Αν νιώθεις εσύ καλά...θα είσαι κουκλα :)

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα, επειδή θα σκάσω,το πρώτο μαγιο του άρθρου (ολοσωμο boho) που μπορώ να το βρω ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα