Testing bar

Κενό

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Dr. Ζιβαγκο...is back!


Δεν υπάρχει ευκολότερο πραγμα απο το να δείχνεις (και να είσαι) cool & άνετη με ένα χαλαρό T-shirt. Το ζιβάγκο όμως, είναι άλλη κατάσταση. Είσαι cozy, χουχουλιάρα...και με τη τάση αυτή ανανεωμένη είσαι και elegant!

Στα μεγαλύτερα catwalks είδαμε το ζιβάγκο να δεσπόζει περήφανο συνδυασμό σε ότι combine θες! Ενώ...τα prints & τα patterns δε παραλήφθηκαν στιγμή.
Oversized ζιβάγκο...τόσο τεράστια που θες να χώσεις το κεφάλι σου μες το γιακά και να μείνεις ζεστή για πάντα! 

Αμάνικα, ναι...μας θυμίζει λίγο 2000s! Μόνο που τώρα δε το φοράς με ροζάριο (λες και εσύ μαζί μου omg!?), αλλά σε ριπ ύφασμα και cropped κατάσταση για να το συνδυάσεις τέλεια με την αγαπημένη σου ψηλόμεση pencil φούστα!

Τεράστιοι γιακάδες...που όχι, δε σε πνίγουν! Σε ζεσταίνουν κ σου προσδίδουν στυλ...αφου στα catwalks τους είδαμε ελαφρώς messy σηκωμένους...
Αυτό το και καλά σηκώθηκα το πρωί και απο τη νύστα μου τον άφησα μισοσηκωμένο-μισοπεσμένο. Το αποτέλεσμα πάντως, σε δικαιώνει!


Οσο για τα combines...το φοράς με τα πάντα! Και αυτό είναι που θα πούμε τώρα:


Inspo


Δε ξέρω τι καιρό τους κάνει εκεί ώστε να φοράνε το μαλλινο(!) ζιβάγκο on top, και το γυμνό ποδαράκι απο κάτω...αλλά δυο τα ενδεχόμενα. Ή το πόδι έχει "τσουτσουριάσει" ή απο πάνω...ζεις στη Σαχάρα εν μέσω φθινοπώρου! Το point είναι ότι το ζιβάγκο μπορείς να το φορέσεις και αυτή την εποχή, σε oversized mood με μια απλή straigh mini φούστα να καλύπτεται και ένα χιαστί τσαντάκι. Για παπούτσι σου προτείνω...ένα ankle boot για safe επιλογή ή οποιοδήποτε άλλο συζητήσαμε στο προτελευταίο fashion post στο InMaryLand εδώ. Φρόντισε να το φορέσεις μόνο κάποιο δροσερό βράδυ...ώστε και να μη ζεσταίνεσαι στο πάνω μέρος του σώματος σου και να μη παγώσουν...εντελώς...τα πόδια σου! -τζαμπα και η αποτρίχωση μετά!

Το καλό με τα ζιβαγκο είναι ότι προσδίδουν πέρα απο το χουχουλιάρικο χαρακτήρα τους και γοητεία. Σε σχέση με τις φούστες είναι πολύ εύκολα. Αλλωστε δε ταιριάζουν μόνο με
mini, αλλά με όλα τα μήκη. Ούτε είναι απαραίτητο πως πρέπει να φορεθεί με ένα συγκεκριμένο τρόπο (πχ μέσα απο τη φούστα). Διάλεξε ένα μακρύ ζιβάγκο και συνδύασε το με μια απλή μακό pencil φούστα σου, αλλά αυτή τη φορά ριχτό & χαλαρό απο πάνω. 
Το λίγο τακουνάκι εδώ επιβάλλεται μιας και αυτό σε συνδυασμό με το outfit που σου προτείνουμε θα δείξει πιο μακριά και ψηλή τη σιλουέτα σου! Ιδανικό, σικάτο, φθινοπωρινό look!

Αν κάποιο χρώμα πάει πακέτο με τα 70s αυτό ειναι το μουσταρδί! Θα το βρεις σε όλη την αγορά να σου κλέβει τη ματιά...αρχικά να το κοιτάζεις καχύποπτη -ή να λές "μπιαχ" μεταξύ μας- κ μετά πιθανόν να συνηθίζεις στη θέα του. Εγω σου προτείνω αν είσαι καστανή ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΆΣΕΙΣ...και θα με θυμηθείς. Είναι γλυκό και σου προσδίδει χρώμα (ειδικά μερικές απο μας που είναι αυτοκόλλητες με το μαύρο). Συνδύασε το με ένα απλό μαύρο παντελόνι στον αστράγαλο και oxfords για να ολοκληρώσεις το look! Ενώ δε θα ήταν κακό..ένα κοτλέ (που επανήλθε και αυτό δυναμικά) flared παντελόνι και ψηλοτάκουνα μποτάκια για να ανέβεις μερικούς πόντους...αυτοπεποίθησης!

Layers και πάλι layers! Οταν έρθουν εκείνα τα πρώτα κρύα...τρελαινόμαστε για το layering! Φρόντισε να φορέσεις κάτω απο το βαρύ ζιβαγκο σου ένα απλό μακρύ τοπ...ή κάποιο με δαντελωτό ή crochet τελείωμα. Το πρώτο συνδύασε το με το ripped jeans σου και τη δαντελοκατάσταση...με ένα leather παντελόνι ή μια δερμάτινη φούστα για πιο edgy αποτέλεσμα!

Με jeans... διαλέγοντας ένα ζιβαγκο σε pastel αποχρωση και pointy flats στα πατουσάκια. Γιατι το jeans σου πάει με όλα και ο σηκωμένος γιακάς...εεε,...είναι τάση!

Φτιάξε ένα outfit με το χρωματικό τρίπτυχο "μαύρο-γκρι-καφέ" και απογείωσε το ζιβάγκο look! To παλτό ριχτό πάνω απο το ζιβάγκο (τσέκαρε το γιακά, ω, ναι!) είναι must για τους κρύους μήνες του έτους.

Kαι μιας και μιλήσαμε για χρώμα, φούστες & layering...μη ξεχνάς να τα συνδυάζεις όλα! Layered total (off) white outfit με τη μακό φούστα σου να σε σώζει κα πάλι!

Αν κάτι μας αρέσει στο InMaryLand είναι να συνδυάζουμε trends μεταξύ τους. Το ripped ζιβάγκο ζητά (και παντρεύεται τέλεια με) τη suede φούστα που επικρατή στο 70s trend και όλες γλυκοκοιτάμε κατα βάθος -όσες απο μας δλδ, δε την έχουν ήδη υιοθετήσει! Extraδάκι: Total 70s look...με τη φούστα σου σε Α-γραμμή.

Για το τέλος σου έχω το πιο θηλυκό combine...τόσο για μια έξοδο σου όχι και για το γραφείο σου! Ripped cropped ζιβάγκο με midi A-line φούστα και είσαι έτοιμη! Αρπαξε τα αγαπημένα σου αξεσουάρ...και έφυγες!

Κάπως έτσι το ζιβάγκο -μαζί με τα 70s- ξαναμπαίνει στη
ντουλάπα μας...
PS. Shopping list in its way... 




9 σχόλια:

  1. Ευτυχώς δεν έχω πετάξει τίποτε.... Πρέπει να σου πω ότι είμαι πολύ fun του ζιβάγκου και το φοράω είτε είναι της μόδας είτε δεν είναι .... Οι φωτογραφίες με τις προτάσεις σου είναι φοβερές... ευχαριστώ για τις φετινές ιδέες... Φιλιά και καλημέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Effie καλημέρα!
      Εγώ πάλι ειμαι απο αυτες που τα πέταξαν τα ζιβάγκο...και τώρα τα θέλουν πισω.
      Παρόλο που δεν αρνούμαι...κατα βάθος πάντα μου άρεσαν τα φαρδιά χουχουλιάρικα!
      Σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου κ χαίρομαι που σου έδωσε ιδέες :)

      Διαγραφή
  2. Ήδη πολλές από τις προτάσεις σου τις ακολουθώ κάθε χειμώνα.Είμαι από αυτές που τα ζιβάγκο με ξετρελαίνουν και σε πληροφορώ ότι έχω και παλτό με τον γιακά που μας δείχνεις.
    WOW!!!!!!!!!!! θα είμαι της μοδός φέτος,γιούπι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ναι λοιπον!!!!! Θα είσαι!Χα-χα
      Οσο για το παλτό...ποια δεν εχει ένα; Οι σηκωμένοι γιακάδες φέτος είναι Must...
      Στα παλτό και στα ζιβάγκο μόνο! χαχαχα :)
      Χαιρομαι που σου άρεσε αλέκα μου!

      Διαγραφή
  3. Τα φοράω πολύ με ταγιέρ/κοστούμι (όπως το μαύρο με τη λευκή φούστα/προτελευταίο, τέτοιο στιλ εννοώ) και παρόλα αυτά, δεν μοιάζουν παράταιρα, απλά ταιριάζουν. Κι ένα ωραίο κολιέ κι έτοιμη! Καλό μεσημέρι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πόσο βολικά τα φαρδιά ρουχάκια!!!!! με ο,τι και αν το συνδυάζεις πετυχαίνεις ένα κομψό σύνολο!!!! φανταστικές ιδέες!!!!!!! (μας έκαψες πάλι!) χαχα! :) :) <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζητώ συγνώμη για το κάψιμο...!
      Ή μαλλον όχι, έρχομαι κ εγώ στο καζάνι, να καουμε μαζι! μπας και εξιλεωθώ δηλαδη!
      χααχα
      PS. Τα φαρδιά είναι chic...και κρύβουν!!!!!!
      Οχι ότι έχουμε ανάγκη, βεβαίως (κάπου εδώ πνέει μια υποψία αέρα αυτοπεποίθησης -και καλά).

      Διαγραφή
    2. φυσικά!!!!!! εμείς για άνεση και κομψότητα παλεύουμε!! όχι να κρύψουμε! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!

      Διαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα