Testing bar

Κενό

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Fashion Police: Του αγοριού απέναντι, πείτε του πως πεθαίνω...


Είχα πρόσφατα παράπονα απο ένα φίλο...
"Δε γράφεις κάτι αντρικό", μου είπε.

Σκέφτηκα το λοιπον, να μιλήσω στο "Μαρήλαντ" -έτσι το φωνάζει ο γλυκούλης (όχι, μη σχολιάσεις...είναι Λαρισαίος το αγόρι και μας trollάρει αδιαλείπτως)...για τα donts του αντρικού ντυσίματος. Γιατί, εντάξει...ασχολούμαστε με το 100% της προσοχής μας συγκεντρωμένης στη δική μας ντουλάπα αλλά ξώφαλτσα...ρίχνουμε μερικές ματιές και σ'αυτή του αγοριού.

Του αγοριού...απέναντί; Του δικού  μας αγοριού; Σημασία καμία. 

  • Don't No1.: Κάτω τα "V". Πιο κάτω, πεθαίνεις. Εντάξει χρυσέ μου...έχεις γυμνασμένο στέρνο. Ναι, βέβαια...σου πάει! Σε αναδεικνύει, σε τονίζει, σε φωτίζει (πόσα ακόμη να γράψω για να φανεί γλυκόπιασμα ο τόνος μου;). Αλλα...βγάλ' το, πανάθεμα σε. Το "V" πέθανε μαζί με το V for Vendetta. Τι το θες τώρα εσύ το come back;
  • Don't No.2.: Μαζί με τη βερμούδα, βγάλε και το καλτσάκι σοσονάκι απο το συρτάρι. Το να φοράω εγώ με το κοντό μου παντελονάκι/φουστάκι (κτλ) κάλτσα μέχρι το γόνατο το δέχομαι -είναι και τάση, sorry κιόλας- αλλά να περπατάς και εσύ μαζί μου με ασορτί outfit λες και βγήκες απο 5x5...οχι, μου κάθεται πολύ βαρύ! Σοσονάκι καλέ μου. Στη χειρότερη ξέκαλτσος. Μπρος γκρεμός...και πίσω ρέμα, ένα πράγμα. 
  • Don't No.3.: Skinny Jeans...αυτά του Ζαρα, ξέρεις! Εντάξει, γνωρίζουμε ότι η μόδα τελευταίως είναι λίγο παραπάνω gay friendly... αλλά σοβαρά εσύ είσαι άνετα μες το...κολάν; Γιατι περί κολάν επρόκειτο. Και κάπως έτσι να περπατάς φίλη μου, με το Κώστα χεράκι-χεράκι...με ασορτί παντελονάκι. Skinny σκισμένο τζηνάκι σε γκρι απόχρωση εσύ...skinny (καρά-skinny) σκισμένο γκρι τζηνάκι και ο Κώστας. Οχι εντάξει...δεν είναι τόσο τραγικό. #Not
  • Don't No4.: Μακρύ παλτό-Κοντό Ανάστημα 1-0. Κοίτα...τα'χουμε κάνει και εμείς. Ψέματα να μη πω. Στον αντρα όμως γιατι να φαίνεται τόσο...χειρότερο; Βλέπεις αγοράκι, όμορφο...μετρίου αναστήματος...μια καμπαρντίνα απο πάνω μεχρι...κάτω; Πολύ κάτω. Παραπάνω απο όσο χρειάζεται. Σε παρακαλώ...κόψτο ή πούλα το... Κάνε κάτι. Κρύψτο στην ανάγκη. 
  • Don't No5.: Περπατάς και βλέπεις: Αγόρι με polo (yayyyyy!). Κοιτάς καλύτερα... Σηκωμένος γιακάς (φτούυυυυυ!!!!!). Το ξέρεις, το βλέπεις...σε έχουν κοιτάξει πολλές λοξά. Οχι... δεν φταίει το ζελέ με το οποίο πάστωσες το μαλλί πρωινιάτικα (οχι, εντάξει μπορεί να είναι και αυτό λίγο). Είναι ο γιακάς my dear. Αυτός...ο επιβλητικά...βλακωδώς σηκωμένος. Αν είναι και απο εκείνους τους ορθογώνιους τεράστιους...τύφλα να έχει ο Dracula. Προσωπικότητα αξεπέραστη. Με το γιακά πάντως...γυναίκα δε χτύπησε. Θυμήσου το. 
  • Don't No6.: Χαιμαλιά στο λαιμό. Χμ...για να σκεφτώ... Δεν είσαι hippie επι 70s, δεν είσαι βραζιλιάνος...δε χορεύεις καποέιρα...άρα case closed! Τα βγάζεις, τα πετάς, τα καις...και ηρεμούμε όλοι!
    Τι;;; Είσαι βραζιλιάνος;;;
    Α, και πως είπαμε το ονοματάκι σου; #aha


Φτάνουν νομίζω, ε;
Ξέρω φιλαράκι μου...δεν ήταν ακριβώς αυτό το "αντρικό post" που περίμενες...αλλά έμπνευση είναι αυτή. Να τη κόψω;



9 σχόλια:

  1. Hilarious babe:)
    Από τα καλύτερα σου..
    Kisses,
    Elle
    Www.ellesdiaries.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Noμίζω ότι τώρα που πέρασαν 1-2 μέρες και το σκέφτηκα καλύτερα...ειχα τελικά κ άλλα να γράψω! Θα το αφήσω όμως για αργότερα! χαχα!
      Μη μας λένε και περιεργες οι άντρες...

      Διαγραφή
  3. Πολύ καλό!Σε όλα συμφωνώ και επαυξάνω! Ελπίζω να εφαρμοστεί το συντομότερο από αυτούς που πρέπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω πάλι Δέσποινα, το βλέπω χλωμό. Είναι μερικοί...που όσο κ αν τους το φωνάζεις, ε δε το βγάζουν το ροζάριο απο το λαιμό ρε παιδί μου! χαχα

      Διαγραφή
  4. πολύ ωραία ανάρτηση! Θέλουμε κι άλλη με τα don'ts.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλέκα!... θα χει σίγουρα συνέχεια. Τα έξι donts είναι λίγα χεχε!

      Διαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα