Testing bar

Κενό

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

12+1 super τρόποι να φορέσεις το πουλόβερ!


Αν κάποιος μετράει μέρες για το καλοκαίρι, εγώ πάντα μετράω για το χειμώνα! Οχι τόσο για το κρύο και τη ζεστή σοκολάτα με σαντιγί που τιμάω -σχεδόν- καθημερινά, αλλά για τα πολυαγαπημένα μου πουλόβερ! Γεγονός πια...που σαν "tops" αποτελούν το σχεδόν 90% της ντουλάπας μου και προτιμώ να τα συνδυάζω με τέτοιο τρόπο, να φροντίζω να επενδύω σε αρκετές απο τις παραλλαγές τους, ώστε να τα φοράω απο το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ στο χαλαρό ποτάκι με παρέα!

Ναι, φυσικά και το βράδυ δεινοπαθώ απο τη ζέστη μέσα στα μαγαζιά, γι'αυτό φροντίζω τα "βραδινά" μου να είναι λίγο πιο ελαφριά, αεράτα και όχι το fluffy oversized κουβερτοπουλόβερ μου που φοράω σε everyday καταστάσεις.


Το πουλόβερ μου έχει γίνει τόση εμμονή...που παρατήρησα πως είναι η απάντηση μου σε κάθε ερώτηση φίλων ή δικών σας προσωπικών μηνυμάτων στο blog!
Σε κάθε "με τι να το βάλω όμως αυτό;"...εγώ θα σου λέω "πουλόβερ!"...και αυτό γιατί είναι εύκολο, ζεστό για τις κρύες μέρες -αλλά και νύχτες- και δε φαίνεται τόσο casual όσο νομίζεις τελικά!


How to wear it



Εχεις αυτό το απλό, λιτό πλεκτό φορεματάκι και το θεωρείς βαρετό; Φόρεσε το με ένα πουκάμισο απο μέσα και ένα classic παλτό σε ίσια γραμμή. Eνώ για παπούτσι θα σου πρότεινα δερμάτινο ankle boot ή suede over the knee μπότα -που θα κουραστείς να με διαβάζεις να στη προτείνω σε πολλά επόμενα looks. 


Κλασικό sporty chic outfit. Εύκολο, πρακτικό & classy. Η τάση "απαιτεί" -εσύ αν δε θες βέβαια δε το ακολουθεις, το ξέρεις!- ένα σκισιματάκι στα σκουρόχρωμα skinny jeans μας. Φόρεσε, λοιπον, το πουλόβερ σου με το μαύρο σου ripped skinny jeans και τα sneakers σου -ιδανικά τα stan smith! Ενας sporty φάκελος ή μια handbag είναι ιδανική προσθήκη στο look!
 

Αυτό το look, έχει τεράστια επιτυχία τουλάχιστον τα τελευταία 2 χρόνια -και πίστεψε με δεν αναρωτιέμαι καθόλου γιατί! Φόρεσε το μακρύ σου πουλόβερ με τη pencil φούστα σου και θα είσαι σούπερ! Αν το ύψος δεν είναι το δυνατό σου σημείο (στις περισσότερες απο εμάς)...φόρεσε το outfit με high heeled ankle boots ή δοκίμασε μια pencil φούστα κοντύτερη έτσι ώστε να κολακεύει περισσότερο τη φιγούρα σου.


Ενα λευκό πουλόβερ είναι must have για το χειμώνα! Ειτε σε top, είτε σε φόρεμα...επιβάλλεται και αν το δοκιμάσεις θα με καταλάβεις. Δοκίμασε το με το μπεζ πανωφόρι σου -ιδανικά σε παλτό- με λευκό ή μαύρο bottom. Αν είναι φόρεμα ένα μαύρο οπάκ καλσόν και είσαι κούκλα...


ενώ...αν φορέσεις το πουλόβερ σου, δοκίμασε το total white outfit φορώντας απο κάτω ένα λευκό jeans με γόβα ή ankle boots -φυσικά!

Σου είπα επίσης ότι έχω θέμα με το combine πλεκτού-suede...ιδού και το ευκολότερο outfit για κάθε μέρα. A-line suede φούστα, σε οποιαδήποτε αποχρωση σου αρέσει...με το αγαπημένο σου πλεκτό απο πάνω.


Για σένα που σε απασχολούν περισσότερο τα βραδινά outfits και όχι τόσο τα everyday, επένδυσε σε ελαφριάς πλέξης πουλόβερ με ανοίγματα, σκισίματα στο πλάι (θα βρεις παντού!), περίεργα κοψίματα και "V" στο μπροστινό ή το πίσω μέρος με διακοσμητικά κορδόνια όπως αυτό της φωτογραφίας που είναι μεγάλη τάση με επιρροές 70s και ιδιαίτερο κομμάτι για να τραβήξεις τα βλέμματα ακόμα και με το πιο απλό combine.
Εγώ θα το φορούσα με μαύρο παντελόνι δερμάτινης υφής ή μια sexy pencil ή πλισέ φούστα. 


Αυτό το outfit θα το κάνεις στη δουλειά, στο επαγγελματικό σου meeting, στη συνέντευξη που έχεις σε εκείνη την εταιρεία στην οποία θες οπως-και-δήποτε να σε πάρουν!
Εντελώς office look...και το πλεκτό του; Δε του φαίνεται κα.θό.λου!


Δε θέλω να αφήσω παραπονεμένη και σένα που λατρεύεις τις mini φούστες! Φόρεσε το oversized πουλόβερ σου (ναι εκείνο το τεράστιο!) με τη μικροσκοπική σου φούστα -κοίτα μόνο να φαίνεται ε;- και την χιαστί τσάντα που επιβάλλει η τάση! Στο πατούμενο; Ankle boots, sneakers, oxfords...και over the knee μπότα φυσικά!


Και πολύ δεν αργησα να σου βάλω το δερμάτινο κολάν έτσι; Το ξέρεις, το ξέρω...το ξέρουμε. Πλεκτό πουλόβερ -όσο πιο μακρύ, μεγάλο, fluffy και κουβέρτα γενικώς- με δερμάτινο κολάν, παντελόνι και τα γνωστά! Για το πρωί φόρεσε το με sneakers, ενώ προς το βραδυ φόρεσε το outfit με oxfords ή lace up pointy flats!


Μη ξεχνάμε τα setάκια φέτος που μας βγάζουν απο τη δύσκολη θέση να παιδευόμαστε ώρα μπροστά στη ντουλάπα μας! Επένδυσε στην επόμενη αγορά σου -αν δε το έχεις κάνει ήδη δλδ- σε ένα πλεκτό top/bottom set και φόρεσε το ιδανικά με κοντό δερμάτινο jacket!

Για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις...cropped, cropped...πάλι cropped κ ανοίγματα φυσικά! Ναι μεν, οταν δεις τέτοιο πουλόβερ θα σκεφτείς οτι έρχεται σε αντίθεση με το χαρακτηριστικό του-να μας ζεσταίνει- αλλά για βράδυ...το θες το ανοιγματάκι σου, τη τσαχπινιά σου κοινώς! Φόρεσε το με φούστες, οποιουδήποτε μήκους πέρα του πολύ mini, με ψηλόμεσα παντελόνια, με cullotes. Στο παπούτσι θα σου πρότεινα lace up γόβα ή ψηλοτάκουνο ankle boot!


Tέλος, βασική προσθήκη στο στυλ ενός πουλόβερ είναι τα layers! Είναι πρακτικά -αφου ζεσταίνουν το κοκκαλάκι μας- και stylish αφου δίνουν περισσότερο ενδιαφέρον απο ότι ένα σκέτο πουλόβερ ως top. Στο bottom επέλεξε οτιδηποτε τραβά η όρεξη σου. Παντελόνι υφασμάτινο, jeans, δερμάτινη ή suede  φούστα και είσαι έτοιμη!


Και στο λέω...
Αν ακολουθήσεις 2-3 απο αυτά τα tips...θα δεις πόσο εύκολα θα βγαίνουν οι συνδυασμοί!

Γιατί ένα πουλόβερ...δεν είναι ποτέ βαρετό!
Και φυσικά εδώ σου έχω τη shopping list!



8 σχόλια:

  1. Αγαπάμε τόσο τα πουλόβερ Μαιρούλα, που αγαπήσαμε την ανάρτησή σου και τους συνδυασμούς που προτείνεις!...
    Καλή εβδομάδα να έχεις!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα είναι τόσο ωραία,ζεστά και με υπέροχα χρώματα Τα πουλόβερ τα λετρευω και πάντα θέλω κάτι νέο στη ντουλάπα μου...καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με φούστες και κολάν είναι ο αγαπημένος μου συνδυασμός!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω τα φοράω κ πάνω απο στενά φορέματα, ώστε να δίνουν την εντύπωση φούστας με top. ;)
      Δοκίμασε το αν έχεις κάποιο εφαρμοστό φόρεμα που να σηκώνει το πουλόβερ απο πάνω χωρίς να πεθάνεις απο τη ζέστη βέβαια χαχα

      Διαγραφή
    2. Για να τα αξιοποιούμε όλα στη ντουλάπα ρε παιδί μου! ;)

      Διαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα