Testing bar

Κενό

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Over the knee *sexy* boots



Για μια ακόμα χρονιά, οι μπότες πάνω από το γόνατο επιστρέφουν μεγαλοπρεπώς.
Στα fashion catwalks μοιάζουν να είναι άνετες και τέλειες χωρίς καμιά προσπάθεια.
Στην πραγματικότητα, δεν είναι τόσο εύκολο να φορεθούν. 


Ειναι κομμάτι statement και ίσως μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι είμαστε η Julia Roberts στο Pretty Woman, μεταξύ μας όμως... μπορεί να μη έρχονται ταιριαστές με το περιεχόμενο της ντουλάπας μας.
Αποτελούν, λοιπόν, ένα tricky κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, που παρόλα αυτά θα μπορέσουμε να εντάξουμε είτε είμαστε ψηλές, κοντές, αδύνατες ή με λίγες καμπύλες.

Κάπου εδώ λέω να μοιραστώ μαζί σας μερικές ιδέες μου...

Για τα ψηλά κορίτσια:

Δεν υπάρχει ιδιαίτερη δυσκολία. Εχετε μακριά πόδια, μπορείτε να φορέσετε οποιοδήποτε ύψος της over the knee boot και το υποστηρίζετε με άνεση.
Αν παρόλα αυτα είστε ιδιαίτερα ψηλές, τότε αυτή η εμφάνιση ίσως δεν αποτελέσει την ασφαλέστερη επιλογή αφού δίνει την αίσθηση μεγαλύτερου ύψους.


Για τις Les Petites:

Εντάξει... για να είμαστε ειλικρινείς για όσες είστε μικροσκοπικές (μα χαριστωμένες) το θέμα των over the knee boots θέλει μερική τέχνη για να δείξει. Αυτό, όχι δε μας πτοεί!
Είναι σημαντικό να μη κρύβετε τη σιλουέτα σας με oversized sweaters, ούτε όμως και τις μπότες  σας  με π.χ.  μακριά φορέματα (άρα το mini καλά κρατεί για εσάς!) καθώς με αυτό το τρόπο δείχνετε κοντύτερες.
Αυτές οι δυο-τρεις λεπτομέρειες λοιπόν, φτάνουν για να φοράτε τις over the knee boots και να τις υποστηρίζετε όπως ακριβώς το θέλετε!

Oh my sweet curves:

Επειδή οι περισσότερες ανήκουμε σ αυτή τη κατηγορία (απο τις μικρές μέχρι τις μεγαλύτερες καμπύλες) έχει μεγάλη σημασία να αναφερθούμε και σ αυτά τα τελευταία κόλπα για να δείξουν οι μπότες εύκολα και άνετα υπέροχες πάνω μας.

Το μυστικό βρίσκεται στο πως θα το κάνεις.
Αρχικά προτείνω να επιλέξεις μια μπότα που να σταματά ακριβώς πάνω απο το γόνατο.
Μάλιστα σε συνδυασμό με ένα skinny παντελόνι παρόμοιας χρωματικής απόχρωσης με αυτής της μπότας δημιουργείς τη ψευδαίσθηση ενός μακρύτερου ποδιού.
Το δεύτερο και όχι λιγότερο σημαντικό trick- σε αντίθεση με τη περίπτωση της μικροσκοπικής κοπελίτσας πιο πάνω- είναι τα μακριά tops είτε αυτά αφορούν sweaters είτε blouses ακόμα και knitted cardigans.
Με αυτό το τρόπο κρύβουμε με επιτυχία τα σημεία που επιθυμούμε δίνοντας έμφαση σε αυτά που θέλουμε να τονίσουμε.



Combined with.......

Παρόλο που θεωρείται και κυρίως μας δίνει την αίσθηση - σε όσες μάλιστα δεν είναι εξοικειωμένες-ότι είναι  ένα κομμάτι δύσκολο να συνδυαστεί, στην πράξη δεν είναι έτσι ακριβώς.

Οι over the knee boots μπορούν να συνδυαστούν άψογα με φορέματα. Προσωπικά λατρεύω να μιξάρω pull over dresses με το εν λόγω στυλ μπότας.




Οχι όμως ότι οποιοδήποτε άλλο φόρεμα (formal ή casual) δε ταιριάζει γάντι.











Επειδή το mini φόρεμα ή η mini φούστα δείχνει το στυλ μας περισσότερο προκλητικό, σε περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε μια εμφάνιση πιο formal είτε στην εργασία μας είτε οπουδήποτε αλλού, οι over the knee boots ταιριάζουν ιδανικά με μια pencil φουστα τονίζοντας τη θηλυκότητα σας στο μέγιστο!






Αλλοι τρόποι να τις συνδυάσεις είναι τα skinny παντελόνια, τα leggings,  οι μακριές πλεκτές ζακέτες, τα jeans, φούστες σε διάφορα μήκη.


























P.S.

Για να είμαι ειλικρινής το θέαμα αυτής της statement μπότας φορεμένης με μίνι, αφήνοντας τα πόδια ακάλυπτα είναι πάντα σέξυ και πιο feminine.
Σίγουρα τα ψηλά κορίτσια μπορούν να τις βάλουν ευκολότερα.
Αν παρόλα τα κόλπα που μοιράστηκα μαζί σας εξακολουθείτε να νιώθετε άβολα, υπάρχουν οι over the knee socks που σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι ankle boots (για μας τις πιο μικροκαμωμένες) δίνουν ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα που χρειάζεται!






*Stay Tuned*











xxx MaryS.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα