Testing bar

Κενό

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

14 Διαχρονικά Key Items που δε πρέπει να βγουν ποτέ απο τη ντουλάπα μας!





Καμιά φορά είναι αστείο, αλλά, πράγματι, συχνό το φαινόμενο να ανοίγεις τη ντουλάπα σου και να μη βρίσκεις τίποτα αξιόλογο να φορέσεις. Έλα, φίλη, μη μου πεις πως δε σου συνέβη ποτέ!

 Αυτό δε σημαίνει ότι προσπαθείς να βρεις μια ακόμα δικαιολογία για να πείσεις τον εαυτό σου να ξεσαλώσει στο shopping (εντάξει, μπορεί να προσπαθήσεις λιγουλάκι). Τυχαίνει όντως να ισχύει το γνωστό "I have nothging to wear"! Αλήθεια λέω..!


Βλέπεις, φίλη, είναι πάρα πολύ ωραίο όταν κάθε χρόνο που τα trends πολλαπλασιάζονται και αλλάζουν, εσύ να αγοράζεις τις καινούριες σου αγάπες και να τις εκθέτεις στη ντουλάπα σου, αλλά υπάρχουν κάποια πραγματάκια που είναι έρωτες παντοτινοί. Ναι, περισσότερο και απο αυτόν της lacta (οχι...αυτό, βασικά, είναι ψέμα)-χε,χε.

Για αυτό, λοιπόν, θα μιλήσουμε σήμερα!

Γιατί υπάρχουν μερικά ρούχα που όσα χρόνια και αν περάσαν ήταν και εξακολουθούν να είναι top στα fashion shows και τις προτιμήσεις του γυναικείου πληθυσμού σε ολόκληρο τον κόσμο! Ήρθαν εξ'αρχής για να μείνουν... και αυτό είναι κάτι που προσωπικά το θαυμάζω! Για να μείνει κάτι στην ιστορία της μόδας...σημαίνει ότι αγαπήθηκε πολύ, και αγαπήθηκε πολύ γιατί άξιζε. Τίποτα, άλλωστε, δε γίνεται τυχαία. 


So...


#1. T-Shirt

T-Shirt! Λευκό ή μαύρο, με prints, με logo, floral etc! Το T-Shirt είναι αγαπημένο item όλων των ηλικιών αφού είναι άνετο, ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα και η πρακτικότητα του μας βγάζει μονίμως απο τη δύσκολη θέση. Προσωπικά λατρεύω τα μονόχρωμα αλλά και εκείνα με  Logos. Το καλύτερο είναι ότι μπορείς να τα συνδυάσεις ακόμα και με ένα βραδινό outfit και να νιώθεις σούπερ (!), εσύ τι λες;






*StreetStyle











#2. Jeans

Εντάξει... Ποια δεν έχει στη ντουλάπα της έστω ένα τζην παντελόνι; Βασικότατο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας και στις περισσότερες πολύ αγαπημένο. Εγώ για να είμαι ειλικρινής, φίλη, όπως έχω ξαναγράψει εδώ, δεν είμαι τεράστια fan του jeans. Μ'αρέσει πολύ αλλά για κάποιο λόγο -ειδικά τον χειμώνα- δε τα προτιμώ τόσο. Παρόλα αυτα... έχω μερικά αγαπημένα. Αν θέλεις το jeans σου να είναι διαχρονικό, επένδυσε σε ένα κομμάτι χωρίς έντονα ξεβάμματα και σκισίματα- γιατί αυτά σήμερα είναι, αύριο δεν είναι! Ένα dark blue skinny jeans είναι ότι πρέπει, ενώ συνδυάζεται πραγματικά με τα πάντα!




*StreetStyle














#3. Leather Jacket

Δερμάτινο Τζάκετ! Πολύ-αγαπημένο...! Αυτό και αν δε το φορέσαμε... Καθημερινές, με φόρμες, σε βραδινές εξόδους. Με jeans, με φορέματα, με φούστες με τα πάντα. Το leather jacket είναι ένα αγαπημένο item και όχι χωρίς λόγο. Προσαρμόζεται σε κάθε περίπτωση και ταιριάζει σε κάθε στυλ γυναίκας.
Είναι ένα πανωφόρι που εγώ προτιμώ να το φορώ και κατα-χείμωνο. Ναι, μες τη παγωνιά!  Δε μπορώ να το αποχωριστώ αφού με βολεύει απίστευτα-μπρος τα κάλλη, τι ειναι ο πόνος κοινώς!




*StreetStyle













#4. Stripes

Λατρεύω τις ρίγες! Χειμώνα, καλοκαίρι! Μάλιστα...τρελαίνομαι για thick stripe άσπρο-μαύρο! Δε το αποχωρίζομαι σε καμία season ενώ το φοράω είτε σε T-Shirt, είτε σε sweater είτε σε φουτεράκι, ενώ μπορείς να το βρείς και σε bottom, πανωφόρι κτλ. Το αγαπημένο μου είναι να προσθέτω στο outfit μου ένα αξεσουάρ έντονης απόχρωσης (όπως κόκκινο ή φουξ) για να κάνει τη τέλεια αντίθεση! Οι ρίγες είναι στυλάτες και κάθε χρόνο -ιδίως την άνοιξη των οποίων είναι η χαρακτηριστική εποχή- διακοσμούν όλη την αγορά, περιμένοντας εμάς να τις υιοθετήσουμε φυσικά! 




*StreetStyle












#5. Classic Trench

Κοινώς, η γνωστή σε όλες μας καμπαρντίνα. Ένα απο τα πιο διαχρονικά κομμάτια φίλη μου, που τις πρώτες μέρες της άνοιξης και του φθινοπώρου μας βγάζουν ασπροπρόσωπες! Οχι μόνο γιατί μπορούν να φορεθούν άνετα, αλλά γιατί προσδίδουν ένα στυλ και μια θηλυκότητα που πάντα θα λατρεύουμε σ΄αυτές. Εδώ όμως θα έλεγα προσοχή στο χρώμα. Το καταλληλότερο είναι το ανοιχτό μπεζ (με σκούρα κουμπιά θα έλεγα αντί για τα ανοιχτόχρωμα, αφού το αποτέλεσμα, τελικά, είναι εντυπωσιακότερο)...και όχι αυτό που κλίνει περισσότερο στο καφέ. 




*StreetStyle












#6. Black Pencil Skirt

Άλλο ένα κομμάτι που ανεβάζει το πήχη και το δυναμισμό της γυναικείας μόδας! Βρίσκεται χρόνια στη ντουλάπα μας, είναι απίστευτα feminine και παράλληλα sexy χωρίς να χρειάζεται το μήκος του να είναι mini. Μια μαύρη pencil φούστα είναι απαραίτητο να βρίσκεται κρεμασμένη στη ντουλάπα μας και από εκεί και πέρα να τη συνδυάσουμε όπως επιθυμούμε και μας ταιριάζει!



*StreetStyle










#7. Ballet Flats

Μπαλαρίνες!!! Είναι το παπούτσι που σου έρχεται στο μυαλό εκείνες τις δύσκολες και δύστροπες μέρες την άνοιξη και το φθινόπωρο που σε πιάνει μια τρέλα για το τι πατούμενο να βάλεις. Οταν δεν είναι ούτε ιδιαίτερο κρύος ο καιρός για να βάλεις μποτάκι, ούτε ιδιαίτερα ζεστός για να βάλεις πέδιλο. Και εκεί ανοίγεις τη παπουτσοθήκη και απλά...καταλήγεις. Ballet flats! Διαχρονικές με χρώματα να επικρατούν το μαύρο και φυσικά...το μπεζ!

Bow!!!

*StreetStyle















#8. White Shirt

Και φυσικά το λευκό πουκάμισο! Χρειάζεται παντού, φοριέται στη καθημερινότητα μας, είναι στο "κλίμα" του σε κάθε επισημότητα ή ιδιαίτερη περίπτωση...δίνει ένα ύφος κλασικό και preppy. Προσωπικά προτιμώ τα oversized c-thru πουκάμισα για να τα φοράω είτε με skinny παντελόνια, είτε με highwaisted shorts, skorts κτλ. Τώρα που το σκέφτομαι...δε θυμάμαι να έβαλα ποτέ το κλασικό βαμβακερό μεσάτο λευκό πουκάμισο. Χμ... 






*StreetStyle












#9. Knitted Cardigan

Αγαπημένες πλεκτές ζακετούλες... Δίνουν στυλ και φαντασία στην εμφανιση μας, ενώ παράλληλα μας διατηρούν ζεστές! Keep it in the closet! Όπως-και-δήποτε!




*StreetStyle










#10. Black Blazer

To μαύρο σακάκι είναι ίσως ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια για τη διαχρονικότητα του! Υιοθετήθηκε αρχικά απο το αντρικό look και έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας! Είναι ένα item που πάει πακέτο με το λευκό πουκάμισο νομίζω, και έτσι όπως και το τελευταίο σήμερα μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα αλλά να μας εξασφαλίσει ένα προσεγμένο outfit σε μια ιδιαίτερη περίπτωση!




*StreetStyle












#11. Black Classic Pumps

Δε ξέρω αν έχουν φύγει ποτέ ή επρόκειτο να μην είναι μέσα στα πράγματα της γυναικείας μόδας. Η κλασική μαύρη γόβα φοριέται παντού και είναι η αγαπημένη όλων μας, έτσι φίλη; Μας αρέσει να τη φοράμε με jeans, το βράδυ για ένα ποτάκι στο αγαπημένο μας bar, στο πρώτο μας ραντεβού...
So... Keep it safe!




*StreetStyle












#12. Classic Coat

Παλτό! Ο σύντροφος μας το χειμώνα... Εκεί που τα κρύα σφίγγουν και τα γόνατα τρέμουν, το αγαπημένο μας παλτουδάκι είναι πάντα ετοιμοπόλεμο διαχρονικά και στυλάτα!
Ιδανικά χρώματα που το καθιστούν σταθερό στο χρονο είναι το μπεζ και το κλασικότατο μαύρο!




*StreetStyle












#13. Little Black Dress

Πολυαγαπημένο το μικρό μαύρο φόρεμα! Εγώ τουλάχιστον έχω τουλάχιστον 4-5 να κοσμούν τη ντουλάπα μου. Θεωρώ ένα απο τα πιο έξυπνα ρούχα. Αν το ύφασμα και το στυλ του μας εξυπηρετεί, μπορούμε να το φοράμε απο το πρωί μέχρι το βράδυ και αλλάζοντας απλά τα αξεσουάρ...να προσαρμόζεται στην επιθυμητή περίπτωση. Είναι classy, θηλυκό και όταν το θέλουμε...sexy!





*StreetStyle




Και τέλος...ένα δικό μου πολύ αγαπημένο αξεσουάρ αυτή τη φορά...



#14. Oversized Watch

Το αντρικού στυλ ρολόι...μεγάλο, εντυπωσιακό και όπως όλα τα υπόλοιπα παραπάνω, δια-χρο-νι-κό! Το αγαπάμε, μας αρέσει και δε θα το βγάλουμε ποτέ! Promise! 







xxx MaryS.

























2 σχόλια:

  1. Εξαιρετικό post!!!Όποια κοπέλα διαμορφώνει τώρα το στυλ της θα το βρει απίστευτα βοηθητικό! Αν έχεις αυτά, έχεις πάντα κάτι να φορέσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Natasterati! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε :)
      Καλώς σε βρήκα!

      Διαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα