Testing bar

Κενό

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Boho Chic. How To Wear it.



To bohemian στυλ είναι ένα απο τα πλέον αγαπητά στο κόσμο της μόδας ήδη απο τις αρχές του 21ου αιώνα!

Μας δίνει την αίσθηση της φρεσκάδας, της ελευθερίας, του "χαλαρού" και ανεπιτήδευτου και φυσικά της νεότητας!

Παρόλο που εμείς οι γυναίκες φαίνεται να το αγαπάμε με όλα τα αξεσουάρ και τον αέρα που αποπνέει, δύσκολα το υιοθετούμε! Νομίζω ότι το βασικό λαθάκι που κάνουμε είναι ότι προσπαθούμε too much για ένα στυλ που τελικά μόνο προσπάθεια δε θέλει.

Το boho chic έχει μερικά must accessories & items, αλλά απο εκεί κ πέρα η κάθε μία χρειάζεται να βάλει τη δική της προσωπική πινελιά για να αναδείξει αυτό το κομμάτι του εαυτού της. 


#StreetStyle


























Αν θεωρείτε τον εαυτό σας το λιγότερο boho fan... η παρακάτω λίστα θα σας βοηθήσει να έχετε μια "βάση" για το bohemian chic look και να μπορείτε να κινηθείτε με άνεση αποκτώντας ένα outfit με gipsy & hippie πινελιές!


1. Maxi φούστα


Μια maxi φούστα είναι ένα απο τα βασικά κομμάτια του boho στυλ. Μπορεί να είναι είτε μονόχρωμη, είτε με ethnic prints και γεωμετρικά σχέδια. Μπορείτε να τη συνδυάσετε με ένα Tshirt και ένα lace vest.

2. Gladiator Sandals




Summer mood σανδάλια, μα άκρως απαραίτητα για να συμπληρώσετε ένα τέλειο bohemian στυλ! Προσωπικά, προτιμώ αυτά που σταματούν στον αστράγαλο -τι άλλο θα μπορούσα με το 1.64 μου; - αλλά απο την άλλη τα high-knee gladiator sandals είναι μοναδικά, απίστευτα sexy και φυσικά fashionable!

3. Vest


Γιλέκο! Ένα item που ανεξάρτητα απο το είδος της εμφάνισης που θέλουμε να κάνουμε πάντα προσθέτει extra fashion πόντους στο outfit μας ενώ προσδίδει στυλ στο κλικ! Το γιλέκο που θα επιλέξουμε μπορεί να είναι είτε denim, είτε furry, είτε lace...
Όποιο και να επιλέξετε, ανάλογα με τα υπόλοιπα αξεσουάρ και items θα δώσετε το δικό σας χαρακτήρα και να αναδείξετε το look σε bohemian. 

4. Lace


Η δαντέλα μπορεί να είναι romantic, μπορεί να είναι girlie, μπορεί να είναι και boho! Δαντέλα στα tops, στα τελειώματα της φούστας-ή σε όλη τη φούστα, σε λεπτομέρειες στο φόρεμα, δαντέλα στα αξεσουάρ, lace vest... και προσθέτετε ένα ακόμα bohemian κομμάτι στην εμφάνιση σας! 
Η δαντέλα γλυκαίνει το look... ενώ δεν αφήνει να κρυφτεί η παιχνιδιάρικη κοριτσίστικη διάθεση που πάντα έχει. 

5. Knitted Cardigans & Sweaters



Knits είτε μονόχρωμα, είτε με patterns αν είναι το key item της εμφάνισης σας! Τα knits συνδυασμένα με τα υφάσματα όπως η δαντέλα, με αέρινα φορέματα ή maxi φούστες, δίνουν ένα hippie touch που είναι το πλέον κατάλληλο!

6. Printed Maxi Dress



Maxi φορέματα... Ακόμα ένα χαρακτηριστικό ρούχο για το boho chic στυλ μας! Να προτιμήσετε γεωμετρικά σχήματα στα prints ή εμπνευσμένα απο τη φύση (floral).
Συνδυάζεται τέλεια με ένα vest ή με ένα knit ενώ μερικά earthy jewellery θα το απογειώσουν!

7. Ankle Boots



Τα ankle boots για ακόμα μία φορά μπορούν να φορεθούν και σε αυτό το στυλ. Η διαφορά είναι πως στη περίπτωση του boho chic, προτιμούμε κάτι πιο ουδέτερο και σε τύπο και σε χρώμα. Οχι πολύ ψηλό, όχι κάποιο μποτάκι έντονης απόχρωσης. Ενώ θεωρώ πως είναι καλύτερα να είναι λίγο πιο loose γύρω απο την περιοχή του αστραγάλου για να μπορεί να δείχνει τέλεια είτε με φόρεμα, είτε με jeans. 

8. Hats



Φυσικά καπέλα...που μάλιστα αυτή τη season, A/W 2014-2015, είναι στη κορυφή των απόλυτων fashion trends! Είναι το αξεσουάρ-κερασάκι στη τούρτα. Ολοκληρώνει το boho στυλ σου στο λεπτό! Μπορείς να το βρεις, παντού-πλέον- ενώ μπορεί να φορεθεί σε γήινες αποχρώσεις, χειμώνα- καλοκαίρι!

9. Head wraps & Hairbands 



Το πλέον κατάλληλο αξεσουάρ για το bohemian στυλ μας! Hippie...και sexy! Είτε με τα μαλλιά μας κάτω ελεύθερα, είτε πλεγμένα σε πλεξούδα, είτε κάνοντας μια messy ponnytail!

10. Hairbraid



Το πλέον χαρακτηριστικό χτένισμα για ένα bohemian look! Επενδύστε σε διάφορου τύπου πλεξούδες στα μαλλιά σας και απογειώστε την hippie εμφάνιση σας!

11. Earthy Jewellery


Κοσμήματα με λίθους, απο ξύλο, suede, πουπουλο... Όσο πιο μοναδικά είναι τόσο πιο ταιριαστά στο outfit!

12. Big Sunglasses



Μεγάλα στρόγγυλα γυαλιά σε συνδιασμό με ένα messy ban,  μια hairband και ένα ζευγάρι woody earrings!


Conclusion:


Οτιδήποτε με γεωμετρικά prints, κρόσσια, δαντέλα, vests, earthy jewellery μπορεί να μετατρέψει το στυλ μας σε boho chic και πάντα με το χαρακτήρα το δικό μας...

Μη προσπαθήσετε πολύ, μη το φορτώσετε παρακάνοντας το! Δε χρειάζεται να είναι επιτηδευμένο. . .
Δυο, τρία items, ένα χαρακτηριστικό key αξεσουάρ...ένα ζευγάρι Oversized γυαλιά ηλίου και είμαστε έτοιμες...

Πιο hippie & chic απο ποτέ!

*Outfit πρόταση εδώ



xxx MaryS.

6 σχόλια:

  1. Nτύσιμο που το αγαπώ και το υιοθετώ τις περισσότερες φορές .Οι καπελαδούρες και τα γιλέκα όπως και τα μεγάλα παράξενα κοσμήματα τα έχω μεγάλη αδυναμία.Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πραγματικά ένα όνειρο αυτό το στυλ! Συμφωνώ μαζί σου!
      Κ εγώ παίζω περισσότερο με τα αξεσουάρ... τα οποία είναι βολικά αφού μπορεί να τα προσαρμόσεις και σε άλλα στυλς! :D
      Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο!

      Διαγραφή
  2. Ειδικά αν έχει μία αναφορά στα 90ς ... όσο πιο ροκ τόσο πιο καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μάξι φούστες και τα printed μαξι φορεματα είναι από τα αγαπημενα μου!!!! Με τα κοσμηματα δεν ταπαω και τοσο καλα ομως!!!! :( Φιλάκια ♡♡♡♡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε πειράζει Ιρις... Εσύ με τα maxi, αλλη με τα κοσμήματα...κάπως θα τη βολέψουμε όλες και θα το βρούμε το boho κάπου εκει μέσα ;)
      Σιγά μη καταπιεστούμε κιολας! Η μόδα είναι προσωπικό στυλ και έκφραση όχι κανόνες και ψυχαναγκασμός :D

      Διαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα