Testing bar

Κενό

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Palazzo Pants, Relaxed Attitude!


Palazzo Pants...ή αλλιώς παντελόνες για εμάς!

Είναι ένα είδος παντελονιού που ενώ μπορεί να φανεί tricky, το μόνο που χρειάζεται -όπως τα περισσότερα από ότι έχουμε καταλάβει- είναι ένα σωστό συνδυασμό και μερικά κολπάκια...

Το palazzo είναι πλέον αρκετά δημοφιλες, ήδη απο το περασμένο καλοκαίρι. Τόσο για πιο formal εμφανίσεις όσο και για ένα χαλαρότερο outfit.

Με αυτό...μπορείς να είσαι sexy & cool χωρίς να χρειάζεται να αφήσεις ακάλυπτα τα πόδια σου, ενώ μπορούν να φορεθούν με ποικιλία αξεσουάρ και συνδυασμών. 

Το palazzo βρίσεται σε μονόχρωμο, highwaisted, με prints, floral, wider ή όχι, πλισέ, c-thru ενώ μπορούμε να το φορέσουμε με flat shoes ή με high heels!

Tips
  • Palazzo Style
Ένα απο τα πιο σημαντικά tips για το palazzo είναι το στυλ του. Είναι πολύ βασικό να επιλέξουμε κάποιο που να ταιριάζει στο τύπο σώματος της καθεμιάς μας.
Όπως όλα τα παντελόνια, έτσι και αυτό...μπορεί να βρεθεί σε πολλούς τύπους έτσι ώστε να ταιριάζει στις περισσότερες απο εμάς ανάλογα με το σωματότυπο μας. 

Αρχικά λοιπον, είναι καλύτερο να δοκιμάσετε διαφορετικά στυλ μέχρι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα!


  • Ισορροπία 
Όπως είχαμε δει και σε άλλα αφιερώματα "how to wear", όταν επιλέγουμε ένα item όπως ένα boyfriend jacket, baggy jeans, oversized sweater και στη περίπτωση μας ένα palazzo που έχει ήδη όγκο απο μόνο του, είναι πολύ βασικό να το ισορροπήσουμε στο υπόλοιπο outfit με κάτι slimmer. Όσο περισσότερο όγκο έχει το bottom, τόσο λιγότερο χρειαζόμαστε στο top που θα επιλέξουμε να φορέσουμε. Και το αντίστροφο φυσικά!



  • Tops In
Είναι προτιμότερο νομίζω, να φοράμε απο μέσα τα tops που θα συνδυάσουμε με το palazzo που έχουμε επιλέξει. Έτσι θα αναδεικνύεται και το ρούχο καλύτερα και δε θα κρύβεται το σχήμα του σώματος μας, δείχνοντας μας shapeless. 



  • Crop It Up
Ένας απο τους δημοφιλέστερους και πιο αγαπημένους τρόπους για να φορέσουμε το palazzo μας! Cropped Top, σε οποιοδήποτε μήκος, στυλ, χρώμα...ανάλογα με το ύφος του outfit που θέλουμε να κάνουμε. Είναι θηλυκό και ΑΠΟΛΥΤΑ stylish! Ενώ είναι ένας συνδυαστικός τρόπος που μπορεί να γίνει είτε είμαστε σε καλοκαιρινή είτε σε χειμερινή περίοδο.


  • Η ζώνη σώζει!
Μια ζώνη δε σώζει μόνο ζωές...σώζει και outfits! Ακόμα και με ένα απόλυτα χαλαρό combine του palazzo συνδυασμένο με ένα simple top, η προσθήκη μιας ζώνης ανεβάζει πολλά levels την εμφάνιση σου!



  • With a T-Shirt
Υπάρχει κάτι που δε μπορεί να φορεθεί με ένα απλό Tshirt; Νομίζω, πλέον όχι.
Έτσι και το palazzo... συνδυάζεται άψογα με ένα simple Tshirt ενώ αν θες έναν πόντο extra στο look σου, προσθεσε κάποιο ιδιαίτερο αξεσουάρ. Ένα statement necklace ή clutch.



  • Add a Blazer
Ένα blazer μπορεί να μετατρέψει το casual palazzo στυλ σας σε πιο polished
Μάλιστα μπορεί να το κάνει καταλληλότερο και για το χώρο εργασίας σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το κατάλληλο τύπο ανάλογα με το "fit" της παντελόνας σας (και εδώ χρειάζεται η ισορροπία στην οποία αναφερθήκαμε αρχικά).



  • Feminine Touch
Τι πιο θηλυκό απο το να φορέσουμε το palazzo μας με ένα lace top και high heels απο κάτω;  Η loose γραμμή στο outfit μας δε κρύβει τη γυναίκα μέσα μας, ενώ με τα κατάλληλα αξεσουάρ... γινόμαστε ακόμα πιο θηλυκές & classy!



  • Sweater Weather
Και όταν πιάνουν τα κρύα...και περνάει το καλοκαίρι, μπορούμε ακόμα να φορέσουμε το palazzo μας με το αγαπημένο μας sweater! Σε αυτό το outfit κάνουμε μια εξαίρεση σε ένα απο τα παραπάνω tips. Το sweater "επιτρέπεται" να το φορέσουμε έξω απο το palazzo...δίνοντας έτσι ένα πιο relaxed ύφος



  • Shirts...Our Best Friend, Again!
Άλλο ένα all time classic, να προστεθεί και σε αυτό το outfit. Το πουκάμισο είναι μια πολύ καλή ιδέα για το palazzo pants μας. Μπορεί να είναι μεσάτο ή πιο loose. Μπορεί να είναι μονόχρωμο, με prints -ανάλογα με το χρώμα του bottom μας, ακόμα και c- thru.
Είναι εξαιρετικό combine ενώ μας δίνει ένα αποτέλεσμα πιο αέρινο...ή formal -ανάλογα τι θέλουμε. 


  • Big Hat

Μία extra προσθήκη για τις πιο τολμηρές...είναι ένα μεγάλο καπέλο! Ένα αξεσουάρ που μπορεί να φορεθεί είτε καλοκαίρι είτε χειμώνα...και κάνει το στυλ μας να μοιάζει περισσότερο μποέμ και μυστήριο. Είναι σέξι και μας αρέσει πολύ!





Όπως μπορούμε να καταλάβουμε, λοιπόν, το palazzo pants είναι ένα παντελόνι που μπορεί να φορεθεί όχι μόνο τα Σαββατοκύριακα, όταν είμαστε χαλαρές και περνάμε τη μέρα μας κάνοντας βόλτα στη πόλη...αλλά και στη δουλειά, σε μια πιο επίσημη περίσταση ενώ το ίδιο σύνολο με μερικές αλλαγές στα accessories μπορεί να φορεθεί απο το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς να μας δυσκολεύει στο συνδυασμό!


#Inspiration

Navy Palazzo & C- Thru Blouse


With Cozy Sweater 


Yellow Palazzo & Lace top


Stripes


With Flat Shoes


With Blouse 


Printed Palazzo



Printed Palazzo & Cropped Top



White Palazzo


Ωρα για Ψώνια



Nasty Gal 


Tibi


Agnona


Asos

Stella McCartney


Forever 21


Phillip Lim


Saloni

Note:

Το palazzo pants κολακεύει ακόμα και εμάς...που υψομετρικά είμαστε στο μέσο όρο ή χαμηλότερα. Συγκεκριμένα...δείχνει τα πόδια μακρύτερα και συνεπώς εμάς ψηλότερες :)
Τέλεια!!!



xxx MaryS.


6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Kαι πολύ καλά έκανες φίλη μου!
      Εγώ περιμένω τη 1η ευκαιρία... :D

      Διαγραφή
  2. Ένα παντελόνι για να φάω τα μούτρα μου! Επικίνδυνα κοψίματα για μένα που πέφτω στον ίσιο δρόμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόντυνε το εσύ...αν είσαι να πέσεις χεχε :D

      *και εσύ πέφτεις στον ίσιο δρόμο ε; Να δεις κ αυτό, των δημιουργικών ανθρώπων θα ειναι χεχεχεε

      Διαγραφή
  3. είναι το αγαπημένο μου κομμάτι για τους γάμους το καλοκαίρι! και θα το προτιμήσω και φέτος.. γιατί δεν αντέχω τα στημένα φορεματάκια σε σε γλέντια με καύσωνα! χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πήρα πέρυσι τέτοιο καιρό μια παντελόνα σε μπλε και την ευχαριστήθηκα!! Ιδίως το καλοκαίρι με έβγαλε πολλές φορές από την δύσκολη θέση του τι φοράμε τώρα! Δεν θέλει κόντεμα, αλλά ένα στένεμα επιβάλλεται! χαχα
    Σκέφτομαι φέτος για ολόσωμη φόρμα, αν μου το επιτρέψουν τα οικονομικά μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα