Testing bar

Κενό

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Today's Look: Αφιέρωμα: Cobalt Blue is très chic...



Έχει τα τελευταία δυο χρόνια που το colourblock έχει τη τιμητική του χειμώνα καλοκαίρι. Δε θα έλεγα ότι είμαι ιδιαίτερη fan, παρόλα αυτα δε μπορώ να μη παραδεχτώ ότι τα combos που συναντάμε στο δρόμο και τα fashion shows απο celebrities και fashionistas δεν είναι απολύτως εντυπωσιακά!

Ένα απο τα έντονα χρώματα που συνηθίζεται να φοριέται το χειμώνα είναι το cobalt blue...και σήμερα θα βγάλουμε απο τη ντουλάπα μας ότι πιο έντονο έχουμε!
Μπορούμε να το συναντήσουμε σε top, σε παπούτσι, σε αξεσουάρ...ακόμα και σε παλτό!

To cobalt blue προσθέτει ένα statement touch στην εμφάνιση μας. Μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με μαύρο, με λευκό σε όλες τις αποχρώσεις του, με μπεζ, με γκρι, με denim, με ταμπά, taupe και με όλα τα pastel στη περίπτωση που θέλετε ένα πιο ήρεμο αποτέλεσμα. Για μια εμφάνιση που θα τραβήξει τα βλέμματα συνδυάζετε με bubble pink, έντονο κίτρινο, black & white μαρινιέρα και animal prints!





































Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να ανοίξω τη ντουλάπα μου και να διαλέξουμε το σημερινό μας combo! Η διάθεση μου είναι αρκετά casual οπότε θα περιοριστώ σε κάτι απλό και άνετο.  Ενα denim θα είναι ότι πρέπει...ενώ μια cobalt πινελιά απαραίτητη για να ξεχωρίσουμε!

So...
Ξεκινώντας. όπως πάντα απο πάνω προς τα κάτω..:
  • Silver Tiger Sweater


Kenzo



  • Cobalt Coat





Bettina Stores


  • Dark Grey Denim



Zara



  • Shoes




Converse All Star




Και φυσικά...

*Αξεσουάρ



Kenzo






Marc By Marc Jacobs





Praxis Jewellery





Praxis Jewellery





Enjoy the day!

xxx MaryS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα