Testing bar

Κενό

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

"Because when I wear my sneakers, the world gets better!"

Αν δεν είναι το αγαπημένο μου trend του τελευταίου έτους...τότε σίγουρα είναι μέσα στα Top 3! 

Sneakers παντού! Sneakers με τα πάντα! Με παντελόνι, με palazzo pants, με φορέματα, με flirty skirts, με coats, με classic trench, με sport look, με casual αλλά και πιο formal outfit...Kαι κάπου εδώ κάνει τη διαφορά δημιουργώντας το Sporty Chic!

Αν ήξερα πριν λίγα χρόνια, ότι εν έτη 2014 το sporty chic θα ήταν το απολυτο trend, θα αισθανόμουν καλύτερα για τις στυλιστικές μου επιλογές 10 χρόνια πριν. Με θυμάμαι κάπου γύρω στα 14-15 με blazer, jeans και τα αγαπημένα μου λευκά (με ροζ λεπτομέρειες, πάντα) Adidas stan smith! Outfit που αποτέλει έμπνευση στο sporty chic look σήμερα!

Και πόσο δούλεμα είχα υποστεί απο τις φίλες μου για αυτό το combine...αφού τότε αντιπαθούσα πλήρως το girly look και οτιδήποτε σχετιζόταν με αυτό -όπως τα ballet flats.
Σήμερα, λοιπόν, μπορώ να νιώσω περήφανη! Αμέ!

Το look αυτό ήρθε και ανταποκρίνεται 100% στην ανάγκη μας για άνεση και relaxing εμφανίσεις! Είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεσαι cool με τα παπούτσια που φορας...και όταν η άβολη γόβα, που μέχρι τώρα συνδύαζες τη tulle skirt σου, αντικαθίσταται απο ένα ζευγάρι sneakers...δεν έχεις παρα να ευχαριστήσεις τις "ιέρειες" του fashion και των catwalks για την απόλυτη αυτή έμπνευση τους!

Εγώ...τους έχω ήδη στήσει άγαλμα, αλήθεια σας λέω...!

Το trend φαίνεται πως απογειώνουν τα λευκά sneakers...παρόλα αυτά όμως δεν υπάρχει περιορισμός ούτε ως προς το τύπο τους, ούτε ως προς την απόχρωση.
Μπορείτε να τα συνδυάσετε με jeans, με πουκάμισα, με φούστες -οποιουδήποτε τύπου, ακόμα και με full skirts!- με φορέματα σε όλα τα μήκη, με sequins, με leather outfits, με furry coats!

Η συγκεκριμένη τάση είναι τόσο flexible...που μας επιτρέπει να πειραματιστούμε όσο θέλουμε!
Γι' αυτό κάπου εδώ, συγκέντρωσα και εγώ μερικες απο τις πιο αγαπημένες μου inspirational outfit ideas!


#Street_Style

































Για το συγκεκριμένο look μπορείτε να διαλέξετε οποιοδήποτε brand και τυπο sneakers θέλετε. Με πιο διαδεδομένα στο sporty chic αυτά των εταιρειών Nike, Adidas, All Star, New Balance.

Δε χρειάζεται να επενδύσετε απαραίτητα σε ένα κλασικό ζευγάρι sneakers! Εγώ θα σας πρότεινα να πειραματιστείτε λίγο γιατί υπάρχουν άπειρα...λίγο πιο "έξαλλα" και ιδιαίτερα designs!

Tι λέτε; 





xxx MaryS.


2 σχόλια:

  1. Άλλο πράγμα η άνεση βρε παιδί μου! Δεν το συζητώ! Να σαι καλά κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σα την άνεση δεν έχει φίλη μου...και όταν είσαι και άνετη και stylish είναι το απόλυτο <3
      Φιλάκια πολλά :D

      Διαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα