Testing bar

Κενό

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Today's Look : Flerty & Skirt-y Sunday!

Καλημέρα φίλες μου! 

Σήμερα επιτέλους Κυριακή...μέρα για να ξεκουραστούμε, άλλοι να βολτάρουμε και άλλοι να περάσουμε χρόνο με τους αγαπημένους μας! Γι αυτό και εγώ σας ετοίμασα μια φρέσκια outfit πρόταση!

Σκέφτηκα, λοιπόν,  να φορέσουμε φούστα, τι λέτε; Και συγκεκριμένα...leather φούστα!

Το καλό με τη δερμάτινη τάση των τελευταίων χρόνων είναι ότι δεν περιορίζεται τόσο όσο παλιότερα, και αυτό βέβαια είναι κάτι που μπορείς εύκολα να παρατηρήσεις πως άλλαξε στη γενικότερη φιλοσοφία του κόσμου της μόδας -και μας αρέσει!!!

Παλιότερα ένα δερμάτινο παντελόνι και γενικότερα μια δερμάτινη λεπτομέρεια συσχετιζόταν με πιο formal & dressy συνθήκες, ενώ σα στυλ κατηγοριοποιούνταν σ' αυτό του rock!

Πλέον μπορεις να είσαι classy & chic με τη leather τάση, να το φορέσεις πρωί, βράδυ, σε επίσημες περιστάσεις αλλά και σε casual way. Απο τις τελευταίες αλλαγές στη μόδα μάλιστα, είναι εκείνη που αφορά και τη season. Ενώ παλιότερα το leather ήταν κομμάτι του χειμώνα, πλέον... μπορεί να φορεθεί

και τις τέσσερις εποχές του χρόνου! Ναι, ναι...και το καλοκαίρι!

Μια leather φούστα μπορεί να συνδυαστεί με οτιδήποτε, χωρίς να διαφέρει απο οποιαδήποτε άλλη. Η διαφορά τους είναι πως ακομα και η πιο simple leather skirt μπορεί να είναι εντυπωσιακότατη μόνο χάρη στη δερμάτινη υφή της.

Μπορεί να συνδυαστεί με booties, με flat boots, με sneakers, με pumps, με πουκάμισα, με πουλόβερ, με oversized tops (αν το επιτρέπει το στυλ της), με φούτερ, με ankle shoes κτλ.
Ενώ μπορεί να τη συναντήσεις σε mini, midi, pleated, skater, pencil...και σε οποιοδήποτε άλλο στυλ μπορεί να βρεθεί μια φούστα!


*Here's Our Look!


  • Sweater

Mango

  • Skirt
Nasty Gal

  • Coat
Stradivarius



Mε τα κατάλληλα Accessories φυσικά...



Mango





Zara




Moschino




Earrings




xxx MaryS.




2 σχόλια:

  1. Γεια σου Μαρία! Καλή χορνιά! Ναι χαλαρώνουμε σήμερα! Ξετρελάθηκα με το συνολάκι και όλο το outfit γενικά! Μια τέτοια φουστίτσα επιβάλεται να ράψω. Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή Χρονιά και σε σένα Χριστίνα μου!
      Ω, χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το συνολάκι μου!
      Και αυτές οι φούστες ναι...είναι οι αδυναμίες μας!
      Αν ράβεις κιόλας...τέλεια, δε το συζητώ! :)

      Διαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα