Testing bar

Κενό

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Today's Look: Flare is our New Love

Δε ξέρω αν σου έχει τύχει...

Αυτό που ξυπνάς μια μέρα και ενώ δεν έχεις κανονίσει να πας κάπου ιδιαίτερα εσύ έχεις όρεξη να βαφτείς, να ετοιμαστείς, να ντυθείς! Εγώ το λέω...Κοκέτ-ing mood και τυχαίνει να με πιάνει συχνά (όπως βεβαια και το να θέλω να μείνω όλη μέρα με τις φόρμες μου-χαχα)!

Αρχικά να σου πω για το flare. Τη νέα fashion αγάπη -όχι μόνο δική μου, βέβαια, αλλά και όλου του κόσμου της μόδας. Flare είναι το "ανοιχτό" όπως...κατεβαίνεις, φτιάχνοντας αυτές τις χαριτωμένες πτυχές που δίνουν ένα πιο ανάλαφρο τόνο στο outfit μας. Άλλοτε τις βρίσκουμε χαλαρές και διακριτικές, ενώ άλλες φορές είναι πιο έντονες. Είναι μια γραμμή που βρίσκεται σε οποιοδήποτε item. Στα παντελόνια, η flared γραμμή είναι η γνωστή μας "καμπάνα".

Αυτό το στυλ αγαπήθηκε για χρόνια, μέχρι που αντικαταστήθηκε απο ότι πιο στενό υπήρχε. Skinny παντελόνια, slim γραμμές σε φορέματα με αποκορύφωμα τα skinny κορμιά. Και τι θα κάνουμε εμείς με τις καμπύλες αναρωτιέσαι; Και καλά κάνεις γιατί και εγώ εχω τα δικά μου μεσογειακά προβλήματα και τόσα "σκίνυ" δε τα αντέχει το πετσί μου.

Η επιστροφή του όγκου τα τελευταία δυο χρόνια είναι η σωτηρία μας -το νιώθεις και εσύ, το ξέρω! Τα oversized κατάκλυσαν την αγορά και το flare επέστρεψε δυναμικά (ναι ακόμα και οι καμπάνες)! Έτσι, λοιπον, προχθές σε μια βόλτα μου σε ένα απο τα αγαπημένα μου καταστήματα, "σκαλίζοντας" τη new collection το μάτι μου έπεσε σε ένα flared dress.

Ερωτεύτηκα. Αλήθεια σας λέω...
Και έτσι σήμερα μιας και είμαι σε κοτέτ-ing mood λέω να το τιμήσω με αυτή την επιλογή και λίγη παραπάνω boho διάθεση που τόσο μας αρέσει!


  • Flared Dress

Mango

  • Fringed Leather Jacket


Mango


  • Booties

Zara

  • Bag


Zara



  • Necklace 

Myfashionfruit


  • Rings, Jamjar

  • Ηat


Η&Μ




xxx MaryS.

6 σχόλια:

  1. ευτυχώς δε λες;;;και τα πατούμενα που βγήκαν φέτος όχι για να γκρινιάξω όταν τα φοράγαμε εμείς τα μεταλλάκια πριν από μερικά χρόνια μας κοιτούσαν οι μοδάτες με μισό μάτι! Κατάλαβες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρόδα είναι και γυρίζει Χριστίναααα!
      Τώρα είμαστε μοδάτα μεταλάκια χαχαχα ;)

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα! Το φόρεμα στην αρχή μ' αρέσει πολύ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ τώρα τι μου κάνεις..το θέλω πολύ το πρώτο φόρεμα!!
    Καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα μποτάκια λέμε ναιιιιιιιι! Αγαπώ leopard print.... Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα