Testing bar

Κενό

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Today's Look: In my Mango Fringe Mood

Τι τάση και αυτή! 

Με θυμάμαι μικρό κοριτσάκι να φοράω φορεματάκια και tops με κρόσσια και να χορεύω κάνοντας κυκλικούς ελιγμούς προκειμένου να τα βλέπω να ακολουθούν και αυτά το ρυθμό μου. Ε, ναι...κάπως έτσι ένιωθα ότι ήμουν η Ποκαχόντας -χεχε!

Έφτασαν και πάλι, λοιπόν, στο προσκήνιο! Fringes! Και είναι ο νέος έρωτας αφού τα συναντάς παντού...απο ρούχο σε πανωφόρι, απο πανωφόρι, σε αξεσουάρ..!

Κάνοντας μια βόλτα στην αγορά εντόπισα άλλο ένα τέλειο κομμάτι στο κατάστημα της Mango -ναι, όπως καταλαβαίνεις είμαι συχνή πελάτισσα...και για το window shopping, τις μέρες που το πορτοφόλι είναι μισοάδειο. 

Μια υπέροχη, μαύρη  fringe skirt σε suede ύφασμα την οποία σκέφτηκα να τη συνδυάσω με μπόλικα items του ίδιου brand απο τη νέα collection της SS2015! Η πρόταση θα είναι και σήμερα cozy, βέβαια, αφού βλέπω πως το θερμόμετρο -και ιδιαίτερα η υγρασία εδω πάνω στη Θεσσαλονίκη- κάνει πάρτι σε χαμηλές τιμές.

  • Turtleneck sweater


Mango

  • Fringe Skirt

Mango

  • Coat

Mango


*Accessories


Zara




Zara




Mango



PS.
Stay tuned γιατί έρχεται νέο αφιέρωμα στα αγαπημένα μας κρόσσια! :)


xxx MaryS.







3 σχόλια:

  1. Από τα έντονα κρόσσια με βλέπω να απέχω, την τσαντούλα όμως αυτή την συμπάθησα πολύ!!! Ωραίες προτάσεις. Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tα έντονα ναι...ίσως και εγώ δε τα φορέσω -αν και όρκο δε παιρνω,χεχε- αλλά κάτι πιο διακριτικό σίγουρα θα το τιμήσουμε!
    Καλημέρα να εχεις Νατασα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η φουστα στην πρωτη φωτό απλά τέλεια!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα