Testing bar

Κενό

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Δώρα που λατρεύει κάθε γυναίκα...


Φημολογείται πως εμείς οι γυναίκες, είμαστε πιο εύκολες σχετικά με την εύρεση ενός δώρου. Απο τη μία πλευρά του, ναι , είμαστε! Άλλωστε υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές, που όποιος επιθυμεί να κάνει  κάποια έκπληξη, έχει μια ατελείωτη λίστα επιλογών για να διάλεξει! Απο την άλλη βέβαια... δε μπορώ να σου πω κάτι με σιγουριά αφού ότι αφορά εμάς τις γυναίκες δε φέρνει εγγύηση -έχω την εντύπωση πως αυτό ήδη το γνωρίζεις!

Της γυναίκας η ψυχή είναι μια άβυσσος, λέει το άσμα. Ιδίως αν δε μας γνωρίζετε καλά...ή δε μας παρακολουθείτε όσο πρέπει -ειδικά όταν σχολιάζουμε περνώντας μπροστά απο άκρως ενδιαφέρουσες βιτρίνες (κρατήστε το αυτό -είναι extra tip!).

Παρόλα αυτά, οσο δύσκολες και αν είμαστε κάποιες, υπάρχουν μερικά δώρα στα οποία ποτέ, σχεδόν καμιά, δε θα έλεγε όχι! Και αυτό γιατί συνδυάζουν την έκπληξη, τη πρωτοτυπία και τα χόμπι μας... όλα σε ένα! Τυλιγμένα με κόκκινη φανταχτερή, με λίγο glitter, κορδέλα -απο αυτές που μας αρέσουν φυσικά!

Γι' αυτό, όσοι ενδιαφερόμενοι...ανοιχτε αυτιά & μάτια:

  • Εσώρουχα

Εντάξει. Αυτό είναι δώρο και για τους άντρες, αλλά αφού παραλήπτες είμαστε εμείς, έχουμε προτεραιότητα! Ένα υπέροχο δώρο... είτε είναι sexy, είτε comfort. Τα εσώρουχα πάντα είναι ευπρόσδεκτα! Μας ανεβάζουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση...τι καλύτερο, λοιπόν; 



  • Ταξίδι
Ένα ταξίδι έκπληξη είναι απο τα αγαπημένα μας δώρα -εννοείται!!!!! Είτε σε ένα προορισμό που δεν έχουμε ξαναπάει, είτε σε κάποιον ήδη αγαπημένο μας! Το απροσμενο αυτού του δώρου, του δίνει έξτρα πόντους και το αποτέλεσμα συνήθως είναι... τρελό χοροπηδηχτό και ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά -πίστεψε με, σε συμφέρει!




  • Spa
Τι καλύτερο απο ένα δώρο που θα μας προσφέρει απόλυτη χαλάρωση, ξεκούραση, ενυδάτωση και θα μας ανανεώσει 100%; Ένα αγαπημένο χόμπι των περισσοτέρων γυναικών καθώς συνδυάζει περιποίηση και απόλαυση!



  • Προϊόντα Ομορφιάς 
Σ' αυτή τη κατηγορία ανήκουν τα καλλυντικά, οι κρέμες σώματος, τα αρώματα, οι μάσκες. Είναι μια τέλεια (και αρκετά κλασική και ασφαλής) ιδέα για δώρο και όσα και αν έχουμε -ειλικρινά- θέλουμε πάντα και άλλα!!! Ακόμα καλύτερο, τώρα που το λέμε, θα ήταν ένα πακέτο ομορφιάς που να περιλαμβάνει λίγο απο όλα -όχι δεν είμαστε άπληστες προς θεού! Χε,χε.


  • Αγαπημένο brand Αξεσουάρ
Αυτό...πέρα απο ταλέντο στην έρευνα αγοράς, θέλει και τη προσοχή μας. Γιατί αν δε μας προσέχετε στο τι φοράμε, ποιο ειναι το αγαπημένο μας κατάστημα, σε ποια βιτρίνα κολλάμε (τι σου λέω τώρα αφού κολλάμε στο 90% αυτών)...μέχρι και σε ποια fashion sites κάνουμε like στο facebook...θαρρώ πως θα δυσκολευτείτε! Εκτός και αν είστε όντως φυσικά ταλέντα -εκεί υποκλίνομαι στη μητέρα φύση.  Γιατί τι θέλουμε άλλωστε και εμείς; Μια απλή mochino τσαντούλα -ή έστω κάποια που να της μοιάζει! Τόσα πολλά ζητάμε; 



  • Λουλούδια
All time classic! Μπορεί να μην είναι ακριβό, μπορεί να μη φοριέται και να ζει μόνο λίγες μέρες...αλλά είναι όμορφο και μας κάνει πάντα να χαμογελάμε και να σας αγκαλιάζουμε γλυκά!



  • Nα μας μαγειρέψεις

Ναι, ξέρουμε ότι δεν έχουμε σχέση με το Μαμαλάκη -για αυτή με τα φαγητά του δε παίρνω όρκο βέβαια...αλλά αν πάρεις τη πρωτοβουλία να μαγειρέψεις για μας -ακόμα και το πιο απλοικό γεύμα εμείς θα το εκτιμήσουμε δεόντως! Kαι όχι δε το λέω γιατί εγώ ειμαι ανεπρόκοπη και είμαστε καιρό τώρα σε διάσταση με τη κουζίνα! Στο λέω γιατί αυτή η surprise κίνηση θα μας κάνει να σε δούμε με άλλο μάτι...και αυτό σε συμφέρει!
Α, και στη περίπτωση που το κάψεις (το φαγητό...), το πολυ πολύ να γελάσουμε μαζί...αλλά η προσπάθεια σου, θα μας φτάσει! 




PS.
Βλέπεις; Δεν είμαστε τόσο δύσκολες...
Να θυμάσαι...τα καλύτερα δώρα είναι αυτά που έρχονται όταν δε τα περιμένουμε! Είναι αυτά που μέσα στο κουτί, πέρα απο το δώρο κρύβουν και αγάπη, ενθουσιασμό και προσμονή για τα δικά μας μεγάλα χαμόγελα! Γιατί δεν υπάρχει καλύτερο, απο έναν άντρα που θέλει να μας κάνει να χαμογελάμε!


xxx MaryS.

6 σχόλια:

  1. Συμφωνούμε σε όλα Μαίρη, εκτός ίσως από το τελευταίο, το μαγείρεμα!!! Άμα δεν το έχει ο άλλος, να μείνεις με την πίκρα?... Λέει?... χαχα
    Καλημέρα σου, φιλιά πολλά
    Μαρίνα - Όλγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα μπορεί και να χετε δίκιο κορίτσια...αλλά εγώ αν μου μαγείρευε και δεν έβγαινε απλά θα γελούσα και θα έβρισκα αφορμή να τον πειράζω για πολύ καιρό ;)

      καλημέραααα !

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Αχ, Χριστινα κ εγώ ταξίδι θέλω!!!! (και λίγα απο τα αλλά μες το πακέτο χαχα)

      Διαγραφή
  3. Αχ κανά ταξιδάκι ρε παιδί μου να ξεσκάσουμε, έστω καμιά εκδρομούλα εδώ κοντά, άμα λάχει και μια ολοήμερη βόλτα στην πόλη με καφέ, φαγητό, σεργιάνι και πάλι καφέ. :( Ε αγόρια ακούτε!!! Θέλουμε δωράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα...τη θέλω και εγώ την εκδρομή μου...
      Ας είναι λίγο έξω απο τη πολη. Ας ειναι μόνο βόλτα και καφές στο χέρι ρε παιδί μου...
      Αν θες, για όλα βρίσκεις μια άκρη ;)

      Διαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα