Testing bar

Κενό

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Spring Jackets To Wear!

Μας αρέσει η Άνοιξη!
Ναι...! Πόσο μας αρέσει...
Χρωματάκια, pastels, ζακετούλες, jeans, ανοιχτά παπουτσάκια... Γλυτώνεις το κρεμμύδι-outfit και ξενοιάζεις... Βέβαια! 

Και αφού ξεφορτώνεσαι το ένα πρόβλημα, έρχεται το άλλο. Γιατί όπως ξέρουμε η άνοιξη σε μας δεν είναι και ότι πιο αντιπροσωπευτικό της εποχής στη χώρα μας. Για αρχή, όπως όλοι ξέρουμε, μέχρι μέσα Απριλίου μπορεί να έχουμε κρύο (κλασικά!) και αν οι ζέστες ξεκινήσουν θα διαρκούν λίγο το πρωί κάτω απο τον ήλιο, μα μόλις πέσει ο κύριος...επιβάλλεται ένα καλό outwear να ζεστάνει το κοκκαλάκι μας!

Και εδώ είναι το ερώτημα και το μεγαλύτερο πρόβλημα μας τις ανοιξιάτικες μέρες:

Ποιο outwear να προτιμήσω;;

Έτσι έρχομαι φίλη και εγώ, να σε βοηθήσω να λύσουμε αυτό το προβληματισμό, καθότι, πίστεψε με...όλες τον περνάμε. Και αυτόν...και άπειρο χρόνο μπροστά στο καθρέφτη να σκεφτόμαστε:

-Α, όχι...αυτό ειναι πολύ χειμερινό...
-Αχ, όμως...αυτό ειναι πολύ καλοκαιρινό...

Και αφού συνειδητοποιείς πως έχεις απειροελάχιστα items για τις εκνευριστικές -μα κατα τα άλλα αγαπημένες- ενδιάμεσες περιόδους του χρόνου, πανικοβάλλεσαι! Οχι, μη. Εδω, θα βρούμε άκρη!


Classic Trench
Δε νομίζω να υπάρχει πιο αντιπροσωπευτικό  ανοιξιάτικο οutwear απο αυτό της κλασικής μας καμπαρντίνας! Το βρίσκεις παντού ενώ μπορείς να το βρεις στη κλασική του γραμμή, σε πιο κοντό μήκος, σε ποικιλία χρωματικής απόχρωσης απο το διαχρονικό camel μέχρι και pastel pink, αμάνικο, με δερμάτινες λεπτομέρειες και σε πολλές άλλες παραλλαγές! Το μυστικό είναι να επενδύσεις στη διαχρονικότητα αυτού του item αφού όσα χρόνια και αν περάσουν θα συνεχίζει να υπάρχει για να μας βγάλει απο τη δύσκολη θέση τις ανοιξιάτικες μέρες.
Extra Tip: Aπέφυγε το λευκό...εκτός και αν σου αρέσει να σε περνάνε για φαρμακοποιό ;)


Pastel Coat

Pastels...και συγκεκριμένα στα αγαπημένα μας παλτουδάκια, τα οποία την άνοιξη δεν είναι τόσο fluffy όσο το χειμώνα. Εχουν πιο λεπτή πλέξη και βγαίνουν σε πολλά χρώματα για να συμπληρώσουν το χαρούμενο οutfit που προτάσσει η εποχή! 
Εxtra Tip: Το baby pink & blue έχουν τη τιμητική τους, ενώ τα τελευταία δυο χρόνια δημοφιλές είναι και το lemon.

Blazer
Και όπως βλέπεις...πάμε απο το ένα διαχρονικό στο άλλο! Το αγαπημένο μας blazer μας ξελασπώνει και την άνοιξη. Οταν δεν έχει πολύ κρύο, αλλά ούτε ιδιαίτερη ζέστη για να μείνεις απλά με το Tshirt σου βάζεις απο πάνω το αγαπημένο σου blazer και κάνεις είτε ένα night out look ή ένα sporty chic, συνδυάζοντας το με τα sneakers σου που δε τα αποχωρίζεσαι ποτε! 
Extra Tip: Μπορείς να φορέσεις και το μαύρο σου blazer που συνηθίζεις να φοράς τους φθινοπωρινούς μήνες αλλά και κάποιο σε πιο ανοιχτή απόχρωση! Ιδανικό το λευκό, τα pastels, το μπλε navy, το κόκκινο και το μπεζ! Eνώ sexy επιλογή είναι και το boyfriend blazer για να το συνδυάσεις με shorts και mini skirts.

Bοmber Jacket
Tα bomber jackets κάναν έντονη την εμφάνιση τους το 2013 και τα αγαπήσαμε κατευθείαν! Μπορείς να τα βρεις σε μονόχρωμα, σε floral, με prints, με "μπαλώματα" ακόμα και στο college style που τόσο καλά συνδυάζεται σε ένα sporty chic outfit! Τα bomber jackets φοριούνται πολύ εύκολα, σχεδόν σε κάθε εμφάνιση μας και αποτελούν μια εύκολη στυλιστική επιλογή!
Extra tip: Eπέλεξε ένα floral bomber για να είσαι μέσα στο πνεύμα της εποχής!

Leather Jacket
Αν δε βάλεις το δερμάτινο τζάκετ σου την άνοιξη πότε θα το βάλεις; Δοκίμασε το στο κλασικό μαύρο, σε μπεζ, σε pastel αλλά και στην απόχρωση του σάπιου μήλου που είναι must για την ενδιάμεση αυτή περίοδο! Μπορείς να πειραματιστείς ακόμα και με ένα sleeveless leather jacket δίνοντας πιο rock πινελιές στην εμφάνιση σου!

Cardigan
Αυτές οι ζακέτες βγάζουν το φίδι απο τη τρύπα όλο το χρόνο, έτσι; Αν επενδύσεις μάλιστα σε μερικές εντυπωσιακές πλεκτές cardigans με patterns ή μονόχρωμες θα μετατρέπεις ένα basic outfit σε ιδιαίτερο, χωρίς να παιδευτείς καθόλου! Είναι ένα item που η προσθήκη του μπορεί να ανεβάσει levels την εμφάνιση σου -και να σε ζεστάνει λίγο σαφώς, αφού το δαντελωτό φορεματάκι που φοράς απο κάτω δεν μπορεί να κάνει και πολλά ως προς αυτο!
Extra tip: Επειδή τα outwear την άνοιξη είναι αρκετά πιο λεπτά απο αυτά που φοράμε μες το καταχείμωνο, παίξε με τις ζώνες σου πάνω απο αυτά δημιουργώντας το κλασικό belted style που κολακεύει όχι μόνο το outfit σου αλλά και το σώμα σου αφού τονίζει ένα απο τα πιο ωραία σημεία στη γυναικεία σιλουέτα, τη μέση σου! Δες πως να το κάνεις εδώ.
Poncho
Τα είδαμε το χειμώνα, θα τα δούμε και την άνοιξη! Τα ponchos είναι άνετα, μπορούν να σε κάνουν bohemian στη στιγμή, είναι εντυπωσιακά, συνδυάζονται σε smart casual, sporty chic αλλα και night out outfit με ενα ζευγάρι εντυπωσιακά high heels και βρίσκονται στη καρδιά των fashion trends του έτους 2014-2015!
Extra Tip: Για την άνοιξη μπορείς να αφήσεις τα heavy ponchos του χειμώνα και να επενδύσεις σε ένα ζωηρό χρώμα ή σε ένα pattern, όπως αυτό της navy μαρινιέρας!

Denim Jacket
Και φυσικά το denim τζάκετ που αποτελεί αγαπημένο spring item για γυναίκες και άντρες τα τελευταία....-παρα πολλά- χρόνια! Η τάση προτείνει μάλιστα το total denim για τις τολμηρές...με προσοχή μόνο να μη μοιάζεις με πρωταγωνίστρια σειράς των 80s!


PS.
Σχεδόν όλα τα παραπάνω μπορούν να βρεθούν και στη τολμηρή sleeveless εκδοχή τους. Είναι τάση και αρκετά πρωτότυπο. Κάντε μια έρευνα αγοράς και σίγουρα θα βρείτε κομμάτια που δε θα σας απογοητεύσουν και εκείνες τις δύσκολες ώρες μπροστά στο καθρέφτη θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τον κλασικό πανικό "i have nothing to wear".



xxx MaryS.

8 σχόλια:

  1. Καπαρτίνα, τζην μπουφάν και κόκκινο σακάκι τα έχω ήδη στην ντουλάπα μου...μένει να αποκτήσω το σώμα των μοντέλων των φωτογραφιών και θα είμαι οκ :) ... πολύ στυλάτες οι επιλογές σου Μαίρη μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eγω θέλω ένα poncho, τα υπόλοιπα τα έχω ;)
      Αν καταφέρεις, πάντως, αυτό με το σώμα...να μου στείλεις τη "συνταγή"! Θα τη χρειαστώ!

      *Σε ευχαριστώ πολύ Χριστίνα,
      πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  2. όμορφες και σικάτες επιλογές!
    υπέροχο post Μαίρη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτός από το Bοmber Jacket όλα τα άλλα τα έχω δοκιμάσει και θα επιμείνω στη ζακέτα και την καμπαρντίνα.Μ'έχουν ''ξελασπώσει'' πολλές φορές με τις εναλλαγές του ανοιξιάτικου καιρού.Ωραίες οι προτάσεις, άντε να'ρθει και η άνοιξη να τις ακολουθήσουμε.Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το bomber εγώ το πήρα το φθινόπωρο του 13 σε floral και ήταν πολύ βολικό για αυτό το "ουτε ζέστη, ούτε κρύο". Κατα τα αλλα θα συμφωνήσω...ξεσηκώθηκα κ εγω :D

      Διαγραφή
  4. Tres tres chic! Εγώ ένα πόντσο έχω παραγγείλει... είναι αυτό που λείπει από τη ντουλάπα μου..... Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ ειμαι στη έρευνα σχετικά με το poncho :)
      Συντομα ελπίζω...μόλις ανασάνουμε λίγο οικονομικώς!
      Καλό βράδυ και σε ευχαριστω για το σχόλιο σου Χριστίνα!

      Διαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα