Testing bar

Κενό

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Τα πιο αγαπημένα Shoe-Trends της season!


Έλα, πες την αλήθεια....
Εχεις ήδη δυο παπουτσοθήκες γεμάτες και πολύ πιθανό να χρειαστείς και τρίτη. Οχι, δεν είσαι η μόνη σε διαβεβαιώ!

Το θέμα με τα παπούτσια είναι ότι ακόμα και αν δεν έχεις το μικρόβιο του συλλέκτη υπέροχων statement shoes -και όχι μόνο- είναι τόσο, μα τόσο εύκολο να το αποκτήσεις.
Το κάθε παπούτσι έχει το χαρακτήρα του. Και κάθε χαρακτήρας ταιριάζει με το διαφορετικό mood σου καθ'όλη τη διάρκεια της βδομάδας.

Ξυπνάς τη Δευτέρα για τη δουλειά στο γραφείο...αλλα το bussiness mood σου λείπει. Θες κάτι πιο άνετο, πιο "casual"...πιο χύμα ρε παιδί μου.
Ανοιγεις παπουτσοθήκη, βγάζεις τα καινούρια pointy flats που κάνουν θράυση αυτή τη season και υπερ-χαίρεσαι με αυτή τη τελευταία σου επένδυση αφού σε βγάζει απο τη δυσκολη θέση να ανέβεις πάλι σε εκείνη την ενολητική 10ποντη γόβα που έχεις κατα τα άλλα λιώσει στη δουλειά...και τελικά, όμως, βαρέθηκες!

Τι χρειαζόμαστε τέλοσπαντων; Μικρά, απλά πραγματάκια...και έξι ακόμα τύπους παπουτσιών που θα κυκλοφορήσουν ΠΟ-ΛΥ αυτή τη season και εμείς ήδη τα λατρεύουμε!

  • Εσπαντριγιες

Θυμάστε που όταν ήμασταν μικρές οι μαμάδες μας, μας φορούσαν τις εσπαντρίγιες με τα κορδονάκια που δένουν γύρω απο τον αστράγαλο; Ε, και τώρα στα "γεράματα" τις ξαναφοράμε και μας αρέσει πολύ! 


Αυτό το παπούτσι είναι άνετο, άκρως καλοκαιρινό, ελαφρύ και ότι πρέπει για τις βόλτες μας στη πόλη ή την παραλία! Τις espadrilles τις βρίσκουμε με κορδόνια, χωρίς κορδόνια, με μονό αλλά και διπλό πάτο για extra πόντους ενώ εκείνες με τη δαντελίτσα είναι super girly!

  • Gladiator Sandals


Και αν έχουμε μιλήσει στο InMaryLand για αυτό το αγαπημένο παπουτσι! Το φοράς...και πετάς! Αμέ..! Ειδικά αν επιλέξεις το αγαπημένο σχέδιο απο Ancient Greek Sandals με το φτερό του Ερμή στο πλάι! Μας θυμίζουν πάντα καλοκαίρι και φορώντας τα με τα αγαπημένα μας φορέματα αισθανόμαστε αρχαίες Ελληνίδες Θεές. 


Βρες το σε χαμηλό ύψος στον αστράγαλο ή στο ψηλότερο που φτάνει λίγο πιο κάτω απο το γόνατο (για τις ψηλόλιγνες φίλες μας)!
Extraδάκι: Συνδύασε τα, ιδανικά με ένα swing φόρεμα κάνοντας εύκολα με τα κατάλληλα αξεσουάρ ένα boho look!

  • Mules

Επίσημα...mules. Ανεπίσημα...το λες και παντοφλίτσα -έτσι, λαικά, μεταξύ μας. Ας ξεχάσουμε την άχαρη εικόνα των 90s και ας μείνουμε στη classy εκδοχή τους. Τα mules είναι το παπούτσι εκείνο που το βασικό χαρακτηριστικό του είναι πως δε καλύπτει το σημείο της φτέρνας. 


Θα το βρεις σε flat, σε ψηλοτάκουνο, με χοντρό ή λεπτό τακούνι, με πλατφόρμα, κλειστό με pointy γωνία μπροστά (τύπου γόβα), peep toe και γενικότερα σε μια τεράστια ποικιλία τόσο σε μορφή όσο και σε ύφασμα! Το συνδυάζεις με τα πάντα, είναι άνετo και ιδιαίτερα ευκολοφόρετo. Το μόνο που μένει είναι να δεις αν ταιριάζει με το στυλ σου. Προσωπικά -πιθανολογώ- πως δε θα τα φορούσα, μιας και προτιμώ να υπάρχει μια άλφα στήριξη σε όλο μου το πόδι, αλλά...ποτέ δε ξέρεις!

  • Lace up Sandals

Και αν θα μπορούσα να έχω top3 αγαπημένων...αυτό είναι σίγουρα στη λίστα! Classy & sexy ψηλοτάκουνα με χιαστί κορδόνια να το κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακό! Τα πολλά, μπλεγμένα σεξι κορδόνια είναι η τάση της season...


...τόσο στα high heels, όσο και στα flats!

  • Strappy Pointy Toe Flats

Οι μπαλαρίνες απο στρογγυλές, φέτος, αποκτούν μυτερή γωνία και κορδόνια...πολλά κορδόνια -και πάλι!!! Είναι πολύ σικάτες και φοριούνται με τα πάντα.


Προσέξτε μόνο...το μυτερό χαρακτηριστικό της, να μην είναι πολύ υπερβολικό και απο τη κατηγορία μπαλαρίνας, πάει αυτόματα σε αυτή του τσαρουχιού! 

  • Platforms

Με τα 70s να είναι στην αποθέωση τους αυτή τη season δε θα μπορούσαν να λείπουν απο τη λίστα οι πλατφόρμες! Οι minimal μάλιστα, χωρίς ιδιαίτερα μεγάλη κλίση στον πάτο είναι οι πιο δημοφιλής απο όλες. Είναι άνετες, μπορούν να συνδυαστούν απο το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ αποτελούν statement κομμάτι της εμφάνισης σου! Έχουν μπει στη "to shop" λίστα μου!

  • Sneakerάκια

Και τι κάνουμε όλες εμείς που σιχαινόμαστε τις μύτες στα flats, τα ψηλοτάκουνα και τις πλατφόρμες -σκέφτεσαι. Για σένα -πέρα απο τις espadrilles- τα sneakers είναι ο καθημερινός σου σύντροφος! Οχι γιατί είσαι τόσο casual & sport που κυκλοφορείς αποκλειστικά με αθλητικές φόρμες και κολάν...

Αλλά κυρίως γιατί, η sporty chic τάση, επιτρέπει σε μας που αγαπάμε την άνεση να φορέσουμε τα sneakerάκια μας με φούστες, φορέματα, c-tru υφάσματα, κρόσσια, suede, tutus...και γενικώς, με τα πάντα όλα!

Δες την άνετη τάση εδώ και πάρε ιδέες για το how to wear.


Shopping Ideas


Zara


Zara


Asos


Mango




Freepeople



Ζara


New Balance



xxx MaryS.

5 σχόλια:

  1. Αγάπη μου !!!! You saved me !!! Με γλίτωσες από μεγάλο κόπο με το ποστ αυτό!!! Ξέρω ακριβώς λοιπόν τι θα αγοράσω χωρίς να ψάχνομαι!!!! :-* :-* :-*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωω χαρά μου που βοήθησα Ιρις μου!
      Αλλα να μπεις μετά να με ενημερώσεις σε περικαλώ για τις αγορές σου να ενθουσιαστούμε μαζί xD
      Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  2. Τέλειες προτάσεις,τέλειες επιλογές.Θα προτιμήσω sneakers και mules,αν και οι πλατφόρμες μου αρέσουν υπερβολικά.Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια μπορεί να αντισταθεί στις υπερτέλειες πλατφόρμες <3

      Διαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα