Testing bar

Κενό

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

AW2015 Top Trends: Μανίκι Καμπάνα


Μη μου πεις πως δε το έχεις παρατηρήσει...θα είναι ψέματα.
Αντε καλέ...αφού το ξέρω. Μπήκες, το είδες, το δοκιμασες (να θυμηθείς τον εαυτό σου κάποια χρόνια πριν που το κυκλοφορούσες με περηφάνια).

Το ξέρω πως το ξεσυνήθισες...και τώρα σου φαίνεται "κάπως". Αλλά ξέρεις τώρα την επιρροή της μόδας. Το βλέπεις το trend (ή το ξανα-συναντάς μετά απο χρόνια) και σκέφτεσαι "αποκλείεται!"...το ξαναβλέπεις, το συνηθίζεις...και καταλήγεις να το φοράς. Story of my life.

Oχι, όχι...δεν είσαι fashion victim. Η διαδικασία της εξοικείωσης φταίει! Αλήθεια, σου λέω!

Κάπως έτσι λοιπον...οι designers σου φέρνουν ξανά στο προσκήνιο το μανίκι καμπάνα!
Και εκεί που το είχες ξεχάσει και το αναπολούσες κάπου μεταξύ ταινιών του 70 και μόδας του 90, το ξαναθυμάσαι και αναρωτιέσαι αν θα μπορούσες να το ξαναβάλεις. Αν...και κυρίως πως!

Εδώ έρχομαι εγώ στο InMaryLand να σου πω μερικά tricks και ιδέες που ξεσήκωσα απο προσωπικά πειράματα...γιατί η μόδα είναι πείραμα και δε πετυχαίνει πάντα! Αυτό όμως, δε μας πτοεί, σωστά;

To bell sleeve trend αυτή τη season πλησιάζει περισσότερο το 
boho/hippie style των 70s, παρά εκείνο των 90s -ευτυχώς έρχομαι να προσθέσω εγώ! Το καλοκαίρι (αν το τόλμησες μες τη ζέστη δλδ) το φορούσες με χιαστί κροσσάτο τσαντικό...το φθινόπωρο σου φωνάζει να τολμήσεις suede μποτάκι και δερμάτινο jacket ή poncho on top.

Kαι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...

Get Some Inspo


Δε θα βρεις καλύτερο combine απο αυτόν με suede υφάσματα...ιδίως με αυτή την A-line (δες εδώ) φούστα που σε στέλνει κατευθείαν στο στυλ της Brigitte Bardot και τους hippies των 70s. Δοκίμασε μια λευκή πουκαμίσα με τελειώμα καμπάνας στο μανίκι, με ταμπά ή μπεζ ανοιχτό σουέντ bottom για σταθερά all time classic συνδυασμό!

Για σένα που είσαι πιο κλασική και ψάχνεις ένα πιο "office look" σου προτείνω να συνδυάσεις το αγαπημένο σου πουκάμισο με τα flared μανίκια με μια διαχρονική pencil φούστα. So elegant. 

Jeans, φυσικά! Γιατί δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ στυλ...που να μη μπορεί να φορεθεί με το αγαπημένο σου jeans! Για πιο "ησυχη" και λίγο mix & match στα στυλ, εμφάνιση, επέλεξε ένα straight ή cigarette παντελόνι.

Σου κλείνει το μάτι όλο το καλοκαίρι...αλλά το απέρριψες γιατί ζεσταίνεσαι εύκολα. Εγώ σε στέλνω με τα χίλια πίσω στο μαγαζί να το δοκιμάσεις και να δεις πως θα ξεχάσεις τη ζέστη και θα λατρέψεις το στυλ! Αυθεντικό boho style φόρεμα με τα χαρακτηριστικά του bell μανίκια (βρες κ άλλα εδώ)! Επέλεξε χρώματα σε γήινες αποχρώσεις, floral prints ή στο κλασικό λευκό του. Φόρεσε το όσο ακόμα προλαβαίνεις με gladiator sandals ή ταμπά suede ankle boots και μια stylish τσάντα με κρόσσια! Η χιαστί ή μια bucket bag ταιριάζουν περισσότερο με το ύφος του συγκεκριμένου trend. 

Το bell μανίκι σου φαίνεται έξτρα κομψό και feminine στο midi φόρεμα. Το συνδυάζεις με δερμάτινα minimal αξεσουάρ και κάνεις μια λιτή εμφάνιση, ιδανική ΚΑΙ για τις μέρες σου στη δουλειά! Φόρεσε το με ankle boots, pointy flats, ή και γόβες για σένα που το dress code είναι κομματάκι πιο αυστηρό!

Ετοιμη για τη βραδινή σου έξοδο μόνο με το ίδιο bell sleeve πουκάμισο που πιο πάνω φόρεσες με τη στενή pencil φούστα σου για τη δουλειά...αλλά αυτή τη φορά, συνδυασμένο με το παιχνιδιάρικο denim shorts σου! Extraδακι: Πρόσθεσε λίγα ethnic στοιχεία στα αξεσουάρ σου για να τονίσεις το 70s στοιχείο του outfit σου!

Αν κατι σου φωνάζει "buy buy buy" για να το συνδυάσεις με το καμπανο-trend μας, είναι κάτι σε ασορτί bottom! Τι καλύτερο λοιπον απο ένα flared παντελόνι!;
70s, σεξυ, θηλυκό, fashion...και κυρίως....ΑΝΕΤΟ! Επένδυσε σε μια παντελόνα ή ένα flared denim bottom για να πάρεις λίγο και εσύ τη γεύση απο τα κορίτσια των λουλουδιών!

Ολόσωμη φόρμα με μανίκι καμπάνα; One piece...no troubles!

Για σένα που εξακολουθείς να ζεσταίνεσαι και το καλοκαίρι δε τελειώνει -τουλάχιστον σύντομα- σου προτείνω το κοντό bell μανικάκι...που αφήνει τους ώμους ακάλυπτους (δες το trend εδώ). Ετσι...επειδή μας αρέσει να συνδυάζουμε trends -το ένα καλύτερο απο το άλλο! Και off shoulder...και bell!

Φόρεσε το με το αγαπημένο σου chino και για σένα που αγαπάς την άνεση, βάλε τη τελευταία πινελιά με τις casual espadrilles σου ή τα στυλάτα oxfords flats σου (περισσότερα flats εδώ)!

Δε ταιριάζει τίποτα καλύτερα σε ένα bell trend...απο τις δαντελένιες (εδώ) ή crochet λεπτομέρειες (δες εδώ)! Μη το ξεχνάς... Boho & δαντελοκατάσταση πάνε πάντα μαζί!

Και μιας και μιλάμε για αξεσουάρ....μη ξεχάσεις το καπέλο!!!! -εννοείται!

Μη το φοβηθείς λοιπόν...
Δοκίμασε το, πειραματίσου, μα κυρίως μη ξεχνάς τις λέξεις κλειδιά:
  • Suede
  • Boho
  • Γήινο
  • Δαντελοcrochet φάση

PS.
Μην ανησυχείς...δε ξέχασα τη shopping list.
Εδώ σου την έχω!



3 σχόλια:

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα