Testing bar

Κενό

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Γιατί το να FLAT- άρεις...είναι προτιμότερο; (+ shopping list)


Ψέματα να μη σου πω...όποιος με γνωρίζει ξέρει ότι με τα high heels δεν έχω τόσο καλή σχέση. Αν εξαιρέσεις μερικές επιτυχημένες αγορές σε platforms, οτιδήποτε άλλο...ασκεί σαδιστικά & τεράστια βασανιστήρια στο πόδι μου. Οποτε, αν είσαι της άνεσης και της χαλαρουίτας όπως του λόγου μου...θα προτιμήσεις το αγαπημένο σου chic & stylish flat, ή έστω...μια πλατφόρμα της προκοπής που δε θα κάνει το πέλμα σου να παραμιλάει!

Υπάρχουν λόγοι, ωστόσο, φίλη μου...που πολλές είμαστε σ' αυτή τη κατηγορία -όσο και αν λατρεύουμε -δε θα το αρνηθώ!- να  βλέπουμε τα ψηλοτάκουνα sexy σανδάλια να κυριαρχούν περήφανα στις βιτρίνες! Οταν τα φοράμε...σα να τα βλέπουμε κάπως διαφορετικά...

Το flat-άρισμα λοιπον, μας αρέσει γιατί...

  • Είναι πάντα άνετο, εύκολο και πρακτικό.
  • Σε σώζει σα σωσίβια λέμβος του baywatch όταν υποφέρεις μαρτυρικά σε εκείνη την έξοδο με τις φίλες σου, φορώντας για πρώτη φορά τις καινούριες σου γόβες (story of our lives).
  • Το flat...δε χρειάζεται να είναι μόνο casual. Μπορείς να το βάλεις παντού. Απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Να είσαι στυλάτη... (άντε τώρα να πας με το 12ποντο βόλτα στο mall. Θα σε πάρουν με τις πέτρες).
  • Το flat υπάρχει σε τεράστια ποικιλία για να μας καλύψει όλες. Μπαλαρίνες (pointy ή μη), oxfords, flatforms (η καινούρια συνήθεια που έγινε λατρεία!), slip on, espadrilles, sandal. Το sneakerάκι το βγάζω απο το παρεάκι μιας και παραείναι...sporty -αλλά πάντα καλοδεχούμενο!
  • Τα flats -ή καλύτερα τα flatforms- είναι η καλύτερη επιλογή σου για όλους αυτους τους καλοκαιρινούς γάμους που οι φίλοι σου αποφάσισαν να κάνουν σε απέραντα κτήματα. Ξέχασες μάλλον το τελευταίο γάμο που είχες στην Ιταλία, όπου τη προηγουμενη νύχτα είχε ρίξει βροχή...και εσύ με το υπέροχο Sante πεδιλο σου, όργωσες -ΚΑΝΟΝΙΚΆ!- όλη την περιοχή. Ναι...εγώ ήμουν αυτή.
  • Για μας με τα ευαίσθητα πατουσάκια  αυτά τα υπέροχα flats βγαίνουν με ανατομικό πάτο! Ευλόγησον θα σου πω εγώ...που τα φοράω στη δουλειά και νιώθω πως είμαι σε αιώρα ξαπλωτή και όχι όρθια 8ωράκι plus! Εδώ να σου πω...πως αν βρείτε ένα ψηλοτάκουνο με ανατομικό πάτημα, να με ενημερώσετε παρακαλώ...πολύ θα το εκτιμήσω! Α!...σε sandal αν είναι εύκολο...

Και για να καταλήξουμε....αλλιώς είναι να περπατάς (και να πετάς) με το flat...και αλλιώς με τη πολυκατοικία (γιατι ή είναι ψηλό, ή δεν είναι! Δε θέλουμε μετριότητες!). Ενα ζόρι το χεις...ψέματα μη λες!





















Πάρε μια γεύση -το λοιπον- με τα περισσότερα να είναι απο τα καινούρια, ολόφρεσκα, AW2015 flats...και διάλεξε τo δικό σου αγαπημένο! Περιμένωωωωωωω!


Shopping List


Βρες το εδώ

Βρες το εδώ

Βρες το εδώ

Βρες το εδώ

Βρες το εδώ 

Βρες το εδώ

Βρες το εδώ

Βρες το εδώ

Βρες το εδώ

Βρες το εδώ

Βρες το εδώ

Βρες το εδώ

Βρες το εδώ

Βρες το εδώ

Βρες το εδώ

Βρες το εδώ

Βρες το εδώ

Βρες το εδώ

Βρες το εδώ

Όπως καταλαβαίνεις η "μύτη" στα flaties δίνει και παίρνει και αυτή τη season, ακόμα πιο έντονα...με σχέδιο κατατεθέν της...αυτό του brand ΑQUAZZURA -η γνωστή pointy flat μπαλαρίνα με τα lace up κορδόνια της να διακοσμούν τον αστράγαλο. Εσύ θα το τολμούσες;
Extra tip: Για σένα που φοράς μεγαλύτερο του *39 νούμερο παπουτσιού, επέλεξε ένα flat με πιο στρογγυλεμένη άκρη, καθώς το pointy σε συνδυασμό με το μακρόστενο του πατούμενου δε θα δώσει το αισθητικό αποτέλεσμα που ζητάς!

Ας FLATάρουμε όλες λοιπον!!!!!!!!



4 σχόλια:

  1. Πω πω!!! Η shopping list είναι όαση!!! Δεν χορταίνεις να τα κοιτάς!!! Φλαταρω υπέροχα κι εγώ μαζί σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είπαμε! Το flatάρισμα δε θέλει κόπο...έχει στυλ, μας ξεκουράζει και το γουστάρουμε!
      Εγώ να σου πω την αλήθεια μου...φέτος με τα flats, το παρακανα.
      Δε τα χωράει η παπουτσοθήκη χαχα!

      Διαγραφή
  2. Τα Flat,είναι στις πρώτες επιλογές στα παπούτσια όταν πηγαίνω για ψώνια....είναι μέσα στις προτιμήσεις μου και μου αρέσουν οι επιλογές σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα