Testing bar

Κενό

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Suede ΜΟΝΟ!


Και κάπου εδώ θέλω να σου δηλώσω ερωτευμένη κάργα!
Ταση που σίγουρα είδες παντού, το suede...έτοιμο προς "απογείωση" τόσο για τη καλοκαιρινή season -που αν κ δε θέλω να σε πληγώσω, δυστυχώς φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της- αλλά και για τη φθινοπωρινή (!), στης οποίας τα χρώματα, το ύφος και το στυλ ταιριάζει άψογα!

Μη σε τρομάζει...όλα ειναι μια συνήθεια. Δοκιμασμένη και καρα-κατα-τσεκαρισμένη η συγκεκριμένη τάση ήδη απο τις αρχές των 70s (και εδώ ελπίζω να έχεις κληρονομήσει κάποιο θησαυρό απο τη ντουλάπα της μαμάς σου)! Το suede πηγαίνει με όλα, κάνει extra ενδιαφέροντες τους συνδυασμούς διαφορετικών υφασμάτων -κάτι που εγώ προσωπικά έχω αδυναμία- ενώ φορώντας τα, νιώθεις σα να βγήκες απο φωτογραφία εκείνης της παλαιότερης δεκαετίας που όμως στην πορεία της μόδας...έχει γράψει ιστορία!

Σε suede σου προτείνω:
  • Φόρεμα
    Κλασικη επιλογή. Για καλοκαίρι συνδύασε το με gladiator πέδιλα ή strappy sandals για το βράδυ. Προς φθινοπωρινές μέρες επένδυσε σε μια εμφάνιση συνδυασμένη με ankle boots σε δέρμα (οχι πάλι suede και μοιάζεις να έχεις σφάξει κανα ζωντανό) ή cut out ankle boots για ακόμα πιο fashion εμφάνιση!
  • Φούστα σε A γραμμή -70s mood baby!
    Την είδες παντού το καλοκαίρι, θα τη δεις -φυσικά!- και το φθινόπωρο!
    Φόρεσε τη με ένα απλό μονόχρωμο Tshirt για minimal εμφάνιση ή μια μαρινιέρα για να συνδυάσεις το κλασικό με το μινιμαλισμό. Τα crochet tops ή τα denim πουκάμισα δίνουν αυτό το ενδιαφέρον αποτέλεσμα διαφορετικών υφασμάτων που λέγαμε πιο πάνω. Απέφυγε τα γυαλιστερά υφάσματα...κάνουν παραφωνία! Πες ναι σε αέρινες πουκαμίσες και λευκά boho shirts!
  • Αξεσουάρ
    Αν σε κάτι φοράμε πολύ σουέντ, αυτό ειναι το αξεσουαρ. Τσάντες, παπούτσια...κτλ...κτλ. Μποτάκια, over the knee μπότες, χιαστί τσαντάκια. Σουέντ  με τρέλα για λιτές εμφανίσεις, που όμως  τα accessories δίνουν το σωστό touch!
  • Jacket
    Αυτή τη season...μιας και το ύφασμα αυτό παίζει πολύ, παντού...θα το βρεις και σε πανωφόρι! Προσωπικά λατρεύω τα καμπαρντινοειδή σε suede αλλά και τα πιο κοντά jacket, γιατί όχι; Συνδύασε τα πάνω απο ένα minimal μαυρο φόρεμα, πάνω απο maxi ή midi φούστες και θα κάνεις ένα στυλάτο outfit!

Στο συγκεκριμένο ύφασμα, φίλη μου, είναι πολύ σημαντικό να επενδύσεις στα σωστά χρώματα. Επέλεξε να παίξεις ανάμεσα σε γήινες αποχρώσεις όπως:
  • Tαμπά/Καφέ/Σοκολατί
  • Elephant
  • Μπεζ
  • Xακί/λαδί


Ενώ ένα suede item με κρόσσια...σου δίνει ένα τέλειο boho 70s κομμάτι να προσθέσεις στη ντουλάπα σου!


Inspo






























Εσύ που ψάχνεις τη shopping list...τσέκαρε εδώ, γιατί στην έχω έτοιμη!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα