Testing bar

Κενό

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Το φθινοπωρινό παπούτσι που θα χρειαστείς!


Κάπου πήρε το αυτί μου ότι απο Δευτέρα θα έχουμε ψιλόβροχα, δροσούλες και τα κλασικά φθινοπωρινά τερτίπια. Πρώτη σκέψη στο μυαλό μου...
"Βροχή;;; Crap. Τι παπούτσι θα φορέσω;"

Είναι αυτές οι midseasons που ειδικά στο θέμα του πατούμενου...μας ταλαιπωρούν πολύ. Τα μισά μας παπούτσια είναι πολύ καλοκαιρινά, τα άλλα μισά πολύ χειμωνιάτικα.
Το πρωί έχει ζεστάρα. Το βράδυ τρίζουν τα δόντια σου. Οχι...ο καιρός δε βοηθά και εσύ στήνεσαι με τις ώρες μπροστά στη ντουλάπα σου για να διαλέξεις (μετά το outfit) το σωστό παπούτσι!

Θέλω να θυμάσαι, κάπου εδώ φίλη μου...πέντε λεξούλες:
  1. Sneakers
  2. Oxfords
  3. Δίπατα/τρίπατα...και τετράπατα μη σου πω,
  4. Ankle Boots
  5. Pointy Flats
Τις μπαλαρίνες δε σου τις ανέφερα, ναι. Πρώτον γιατι προσωπικά δε τις συμπαθώ καθόλου και δεύτερον...γιατι πλέον θεωρείται τόσο αυτονόητο που μοιάζει περιττό να στο επισημάνω. Σίγουρα θα έχεις ένα ζευγάρι. Ναι, ναι...μετράει και εκείνο που έχεις να φορέσεις απο 2010...No worries!

Τι παπούτσι θα χρειαστείς:

Sneakers
Ποσο πιο αγαπημένο (και άνετο) παπούτσι!: Φόρεσε το με παντελόνι στον αστράγαλο (φθινόπωρο ειναι ακόμα!), με φόρεμα, με denim σαλοπέτα, με φούστα (ναι ακόμα και με midi  full skirt), με jeans (πιο κλασικό πεθαίνεις), με καμπαρντίνα, με blazer, με ριχτό πουλόβερ και σκισμένο bottom, με layering, με cullotes παντελόνι, με υφάσματα όπως δέρμα ή suede! Μη ξεχνάς...πως μπορείς να βρεις το αγαπημένο σου sneakerάκι..και 2πατο!





******

Oxfords
To παπούτσι...που ή θα το λατρέψεις, ή θα το μισήσεις! Προσωπικά το προτιμώ με πιο θηλυκά outfits για να μετριάσει το manly του χαρακτήρα του! Δυναμικό, άνετο και ταιριαστό με το 100% της ντουλάπας σου! Τα oxfords τα φοράς με φορέματα, φούστες, jeans, σακάκια, πουκάμισα ή πουκαμίσες, τουνίκ. Προσπάθησε να τα συνδυάσεις με feminine γραμμές για να μη μοιάζεις ξάδερφος του θείου σου του Τάκη.
PS. Σούπερ κατάλληλα για το office look σου στο γραφείο -ενώ και αυτά βρίσκονται διπατοτρίπατα με ευκολία!






******

Ankle Boots
Πιο must have...δεν υπάρχει! Τα λόγια εδώ...είναι περιττά! Η δική μου συμβουλή είναι, αν δεν έχεις κάποιο να τρέξεις να αγοράσεις ΤΏΡΑ! Δε κονταίνει το πόδι -γιατι σταματά κάτω απο τον αστράγαλο- είναι στυλάτο, σε βγάζει απο τη δύσκολη θέση του "δεν έχω τι να βάλω". Trick: Skinny jeans (ή γενικότερα bottom), γυρισμένο τσαχπίνικα ρεβέρ και ριχτά tops για ανάλαφρα looks. Κατα τα αλλά...το φοράς και πετάς! Με τα πάντα σε λέω...






******


Pointy Flats
Και εδώ σου φωνάζω "sexy & όποιος αντέξει"...και ξέρω ποσο σ'αρεσει! Αυτή τη season θα το κοιτάξεις με άλλο μάτι το μυτερό flatάκι. Aν δε το έχεις κάνει ήδη, δηλαδή. Θα το βρεις σκέτο, με τρουκς, με κορδόνια...και πολλα άλλα "κόλπα". Εσύ διάλεξε ότι θες και φόρα το απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Στη δουλειά με το tailored παντελονάκι σου...και το βράδυ για ποτο με το high waisted παντελόνι σου με το cropped top απο πάνω να κλέβει -μαζι με το παπούτσι φυσικά- τη παράσταση!







Και αν κάπου εδώ σε ψησα να ρίξεις μια ματιά στις νέες "πατούμενες" φθινοπωρινές κολεξιόν στην αγορά...κάνε λίγη υπομονη...γιατί σου ετοιμάζω μεγαλη shopping list!
*Ναι, και εγώ στο ψάξιμο είμαι ;) 





10 σχόλια:

  1. ερωτεύτηκα!!!!!!! το πρώτο πρώτο παπούτσι!! το θέλω!!!!!!
    :) <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το ψάξω και θα σου στείλω brand name ^_^

      (Καλά Σοφάκι...δε πρόλαβα να δημοσιεύσω και εσύ το ξεπέταξες ήδη! Είσαι γρήγορη!
      PS. Χρόνια πολλά κοριτσάκι <3 )

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!! τι να κάνω με τα παπούτσια με πιάνει μια συγκίνηση!!!!!!!
      ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Metaξύ μας...και μένα με πιάνει xD

      Διαγραφή
  2. Κορίτσι μου ευτυχώς που εσύ μας τα μάθαινεις όλα!!! Δεν φαντάζεσαι πόσο μας διευκολύνεις!!!! Καλό Φθινόπωρο να έχουμε !!! Μεταξύ μας τα pointy flats μου έκλεψαν την καρδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Iρις... κάτσε να ετοιμάσω και τη shopping list! Εκεί να δεις έρωτα με τα Pointy flats *_*

      *Xαιρομαι που διευκολύνω και βοηθώ στα στυλιστικά σας διλήμματα :D

      Διαγραφή
  3. Αυτά στη φωτό με την κοπέλα με την γκρι κάπα, είναι υπέροχα! Καλό φθινοπωρο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι οντως μοναδικά! Θα έχω παρόμοια στη shopping list που ετοιμάζω για το ΣΚ :)

      Διαγραφή
  4. Αχ... αχ, αχ! Ξεφυσώ ικανοποιημένη! Απλά σ' ευχαριστώ για το πρωινό οφθαλμόλουτρο! Αχ αχ! ; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχχχ ρε κορίτσια χαίρομαι πολύ που σας άρεσε! Να ετοιμάσω και μια (μπόλικη) shopping list να χορτάσει το μάτι μας ρε παιδί μου!
      Φιλάκια πολλά! Καλό σου βράδυ :)

      Διαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα