Testing bar

Κενό

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

My everyday BURGUNDY look!


Αν με ρωτούσες τι θα ήταν το χειρότερο μου όσον αφορά το ντύσιμο, θα σου απαντούσα χωρίς σκέψη...το να μην είμαι άνετη!
 Δε ξέρω αν σου έχει τύχει να λατρεύεις ένα ρούχο αλλά κάθε φορά που σκέφτεσαι να το φορέσεις να φρενάρεις.

Τρελαίνεσαι για εκείνη τη μαύρη φούστα σου, αλλά παραείναι κοντή για να βγεις μέρα μεσημέρι. Λατρεύεις το καινούριο tailored παντελόνι που αγόρασες πρόσφατα αλλά δεν έχει καθόλου ελαστικότητα και νιώθεις πως μέσα σ'αυτό περπατάς σα πιγκουίνος. Ανυπομονείς να βάλεις το αγαπημένο σου fluffy (καρα-fluffy, μεταξύ μας!) πουλόβερ,...βγαίνεις έξω στους 20 βαθμούς και το μετανιώνεις οικτρά! Για να μη θυμηθώ το καλσόν που αγόρασες ένα νούμερο μικρότερο και κατεβαίνοντας τις σκάλες...σε ακολουθεί και αυτό στη...κάθοδο! 
Συμπέρασμα; Η άνεση είναι το άλφα και το ωμέγα...όσο ωραίο και αν είναι ένα ρούχο! 

Γι'αυτό σήμερα αποφάσισα να σου δείξω τη δική μου "στολή" άνεσης με βασικό χρώμα το βουργουνδί που ταιριάζει στις περισσότερες -αν όχι όλες- και το υπόλοιπο total black...γιατί μας αρέσει!


To blanket scarf...δέρμα σου θα γίνει στο εγγυώμαι! Οσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερα...αλλά για μένα μες τον ήλιο...δεν ήταν τελικά η καλύτερη επιλογη, και έτσι μερικά λεπτά αργότερα...το "πέταξα"!



Οταν η μέρα είναι ζεστή...αλλά το πρόγραμμα σου βαρύ με σένα να είσαι έξω μέχρι και τη δύση του ήλιου είναι έξυπνο να επενδύσεις σε ένα αμάνικο πουλόβερ. Και θα σε κρατά ζεστή το βράδυ και θα είσαι ok κατά τη διάρκεια της μέρας!

Οταν φοράς βουργουνδί/μπορντώ ή κοντινές με αυτά τα χρώματα αποχρώσεις μη ξεχνάς να συνδυάσεις το outfit με ένα έντονο κοκκινο/μπορντώ/μωβ/δαμασκινί (κτλ!) κραγιόν! Θα είναι σούπερ!


Και φυσικά μη ξεχνάς...πως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!



Scarf Stradivarius/Sweater Stradivarius/Trousers Stradivarius/Jacket ZARA

Bag Kem/ Shoes Si Bolleti (δες τα εδώ)

Rings Accessorize/ Μatte Lipstick NYX (Τransylvania)


YΓ. Θέλω να σου πω...πως προσπάθησα πολύ να στηθώ αλλά το στημένο δε μου πάει ρε παιδί μου. Και επειδή μ'αρέσει να χαμογελάω...και να κάνω πιρουέτες μπροστά στη κάμερα...στο επόμενο outfit post θα σου έχω χορευτικό gif! Ε,ναι! Να μη ταλαιπωρούμαστε με τις φωτογραφίες... #kidding -αν και το GIF είναι υπό σκέψη.



2 σχόλια:

  1. Απ τέλειο κι αυτό και σούπερ παρουσίαση, με χαμόγελο και άνεση. Μου αρέσει που είναι χαλαρές και φυσικές οι φωτογραφίες σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα