Testing bar

Κενό

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Your perfect planner for 2016!

Αν τύχει ποτέ να μπεις σε ένα βιβλιοπωλείο και δεις μια κοπιλίτσα κολλημένη στο τμήμα με τα ημερολόγια θεώρησε πιθανό να είμαι εγώ -ή έστω κάποια άλλη που μοιράζεται το ίδιο πάθος με του λόγου μου, τη γνωστή ανίατη "ασθένεια"...plannerism!!!


Μπορώ να τα χαζεύω ώρες. Τα θέλω όμορφα, fancy, ούτε πολύ μικρά αλλά ούτε πολύ μεγάλα, δε μ'αρεσει το σπιράλ δέσιμο, λατρεύω αυτά που στο περιεχόμενο τους έχουν quotes, σχέδια illustration ενώ επιβάλλεται το εξώφυλλο τους να είναι το λιγότερο τρις-χαριτωμένο! Φυσικά αν αρχίσω ο κατάλογος δε θα τελειώσει ποτέ!...το ξέρεις.

Αν ψάχνεις το δικό σου calendar για το 2016 γιατί είσαι ανοργάνωτη, έχεις μνήμη χρυσόψαρο και λατρεύεις τα μικρά girly βιβλιαράκια extra αξεσουάρ στη τσάντα σου. για να σημειώνεις όλα αυτά τα οποία καταλήγεις να ξεχνάς κατα τη διάρκεια της βδομάδας,  διαβάζεις το σωστό post! Αν πάλι, ποτέ δεν ήσουν ζεστή με αυτά...σκέψου πως είναι μια όμορφη ιδέα για δωράκι στη φίλη, την αδερφή, ή τη μαμά σου!

Σήμερα σου προτείνω τα planners απο  Τhe Love Story τα οποία είναι χειροποίητα, άκρως θηλυκά, γλυκά με αρκετή δόση ρομαντισμού. Σ'αυτά θα βρεις πολύ το πουά, το βελούδο, τα φιογκάκια, το floral ...και ότι τραβάει η διάθεση σου! 




















Οσο για το δικό μου...δε θα μπορούσε να μην είναι χρυσό πουά που πάντα θα λατρεύω ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα