Testing bar

Κενό

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Winter Stylish: Shopping List Part 1.


Και αφού συζητήσαμε εδώ, σε προηγούμενο post, πως να απαλλαγείς απο το κρεμμυδο-outfit και να επενδύσεις στα essentials για τις κρύες μέρες που (επιτέλους!) ήρθαν...σήμερα σου ετοίμασα shopping list με προτάσεις φρέσκιες...για ξόδεμα!


 
ZARA
NIDODILEDA




















Ένα γουνικό...είναι απαραίτητο για το χειμώνα! Τόσο γιατί σου προσφέρει ζεστη (και ειναι απο τα βασικότερα ζητούμενα μας αυτές τις μέρες) μα, κυρίως σου προσδίδει στυλ! Προσωπικά επιλέγω γούνινα παλτό σε κλασικές και safe αποχρώσεις ενώ η μίξη γήινων τόνων είναι η αγαπημένη μου για everyday βόλτες! Το μαύρο...το αγαπώ ένα κλικ περισσότερο γιατί είναι τόσο elegant με βραδινά ντυσίματα που δε μπορείς να του αντισταθείς!
ΥΓ. Δε νομίζω να χρειάζεται να τονίσω το faux fur φυσικά, έτσι; :)

   
 
ZARA
   
ZARA

 Και αν κάποτε τα πουλόβερ ήταν πολύ  casual...τώρα τα  βρίσκεις σε τεράστια ποικιλία παραλλαγών ώστε να ενσωματώνονται σε κάθε ώρα της ημέρας, σε οποιοδήποτε style και κυρίως σε όλες σχεδόν τις περιστάσεις! Επέλεξε ένα oversized fluffy όπως το αριστερό...ή ένα παιχνιδιάρικο με chic λεπτομέρειες όπως το δεύτερο. 


MANGO
NYX COSMETICS
    
   Tι πιο ταιριαστό για το χειμώνα απο το        κόκκινο χρώμα; 

 Επένδυσε σε οτιδήποτε σε αυτές τις  αποχρώσεις και θα είσαι μέσα στο  πνεύμα!  Εγώ σου προτείνω κόκκινο bralette και  φυσικά...κόκκινο matte  κραγιόν!


Beauty Bar
Bάλε τα νύχια σου στο χειμερινό, γιορτινό ρυθμό επιλέγοντας σκούρα χρώματα, strass, glitter και φυσικά νιφάδες! Σου προτείνω το Beauty Bar για top to bottom ανανέωση αφού πέρα απο τα νυχάκια σου θα βρεις οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία ομορφιάς επιθυμείς!




Η&Μ
Μeγeia

Και κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς απο το χειμώνα είναι η θερμοκρασία του για να το αξιοποιήσεις προς όφελος σου! Να φορέσεις τις αγαπημένες σου headbands για πρωί, μεσημέρι, βράδυ, πλεκτές, βελουτέ, γούνινες ή οτιδήποτε σου αρέσει...ή ένα καπέλο για να προσθέσεις σιγά σιγά λίγο boho στοιχεία στο look σου και ας μην είσαι fan του bohemian απο πάνω μέχρι κάτω.
Ασε που πέρα απο το στυλ και τη ζέστης που σου προσφέρουν...προστατεύουν το μόλις ισιωμένο μαλλί σου απο την υγρασία που δε κάνει διακρίσεις και πέφτει με μένος στο κεφάλι όλων μας! Γι αυτό το item επέλεξα να σου προτείνω ένα wool καπέλο απο H&M, ενώ το αγαπημένο ελληνικό brand Μeγeia σου προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία απο headbands!

                                                                                           

IOSIFINA
Αrt of π


























Κάπου ανάμεσα στη μουντίλα της εποχής και το total black, πρόσθεσε λίγο romantic διάθεση με χρυσά αξεσουάρ, δακτυλίδια με πέρλες και ανάγλυφα σχέδια. 






















Σου προτείνω Art of π για ρομαντικούς περιπάτους και IOSIFINA για όσες απο σας καταλαβαίνετε τι πάει να πει έρωτας με τις πέρλες!



                  
ZARA







MANGO


Ο καλύτερος τρόπος για να συνδυάσεις ότι cozy τοπ έχεις...είναι να το φορέσεις με ένα δερμάτινο παντελόνι κάνοντας έτσι ένα super edgy look! Eπένδυσε σίγουρα σε ένα μαύρο ενώ αν έχεις ήδη αυτό το χρώμα, δοκίμασε κάποιο σε natural αποχρώσεις!


ZARA
FOREVER 21

Όταν αυτό που τραβάει τη προσοχή είναι το outwear σου (αφού σε καλύπτει απο άκρη σε άκρη) φρόντισε να είναι το καλύτερο δυνατό! Οι κάπες, τα cardigans και τα ponchos με σχέδια, ρίγες, γεωμετρικά prints ή μονόχρωμα είναι η καλύτερη επιλογή σου! Επένδυσε σε χρώματα πιο ανοιχτά, ζεστά που θα αναδείξουν ένα σκούρο outfit και θα δένουν αρμονικά με το σύνολο της εμφάνισης σου! Οσο πιο ζεστή...τόσο καλύτερα! Αλλά αυτό, το ξέρεις ήδη!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα