Testing bar

Κενό

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

8+1 essentials to shop during sales

Και αφού έχεις μάθει εδώ, πως να συγκρατείσαι και να κινείσαι με στρατηγική και πρόγραμμα κατα τη διάρκεια των εκπτώσεων -για να μη καταλήξεις πάμφτωχη με τα καρτελάκια του ZARA αγκαζέ-, σήμερα θα σου πω ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές και τα άκρως βασικά που πρέπει να αδράξεις την ευκαιρία και να ... τσιμπήσεις χωρις δεύτερη σκέψη!

1. Πανωφόρι
Οι εκπτώσεις είναι η περίοδος να επενδύσεις σε εκείνο το πανωφόρι που ζαχαρώνεις ήδη απο τον Νοέμβριο αλλά το budget...δε στο επέτρεπε! Τώρα τα 40/50/60% σου κλείνουν το μάτι και φωνάζουν το όνομα σου! Διάλεξε ανάμεσα σε ένα πουπουλένιο μπουφάν, μια (faux) γούνα, ένα (μπεζ!!!) παλτό. Επέλεξε κλασικά, διαχρονικά κομμάτια που θα τα ευχαριστηθείς για χρόνια!
2. Blanket scarf 
Να είσαι σίγουρη πως αυτά τα κουβερτοκασκόλ θα τα φορέσεις πολύ καιρό. Πάνω απο παλτό, δερμάτινο, μέσα απο τα μπουφάν, ριγμένα πάνω σου σαν poncho (τετραγωνισμένο κόψιμο). Θα τα λατρέψεις γιατί σε κρατάνε ζεστή, στυλάτη...και cozy! Μη το σκεφτείς καθόλου...ΒΟΥΡ!

3. Μini Bag


Η τάση της σεζόν...που όμως δεν φαίνεται να έχει εποχή! Αυτή η χαριτωμένη mini τσαντούλα με το χαρακτηριστικό χερούλι της και το λουράκι για να φορεθεί είτε χαλαρή στον ώμο, είτε χιαστί θα σε βγάλει απο τη δύσκολη θέση να κουβαλάς στο χέρι όλη μέρα τη full γεμάτη handbag σου -οσο και αν...δε το αρνούμαι...τη λατρεύεις! Αυτή η τσάντα θα σου γίνει απαραίτητη όχι μόνο για τη πρακτικότητα της αλλά και χάρη στο στυλ που θα σου χαρίσει! Yeah!

PS. Τσίμπα μαζί με τη τσάντα και ενα ριγωτό μπλουζάκι. Οι ρίγες ποτέ δε μας φτάνουν...και χαρίζουν extra ενδιαφέρον στο πιο απλό μας outfit!
4. Brogue Boots
Eίναι το μποτάκι που το φοράς και τραγουδάς μαζί με τη Jessica Simpson το γνωστό άσμα! Είναι αυτό το μποτάκι που το έχεις δει παντού με κυρίαρχα χρώματα το μαύρο, μπεζ, καφέ. Ισως σου κάνει πολύ manly. Εγώ πάλι θα σου πω ότι το φοράω με τα φορεματάκια μου και απλά αγαπώ! Θα το συνδυάσεις με ότι έχεις στη ντουλάπα σου ενώ παρά την απλότητα του...φωνάζει style! Ασε που θα το φορέσεις σχεδόν όλο το χρόνο: φθινόπωρο, χειμώνα, άνοιξη. Επένδυση με νόημα και chic ύφος!
5. Long Vest


To γιλέκο είναι αυτό που χρειάζεσαι όταν ντύνεσαι βιαστικά, κοιτιέσαι στον καθρέφτη και σκέφτεσαι..."Μα κάτι λείπει!".
Φόρεσε το πάνω απο το outfit για να το συμπληρώσεις, πάνω απο το δερμάτινο jacket σου για στυλ, layering και έξτρα ζεστη ή τέλος με μια ζώνη στη μέση για να τονίσεις το δυνατό σου σημείο και να το μετατρέψεις σε σούπερ θηλυκό!

PS. Το τελευταίο προσωπικά το προτιμώ σε bussiness περιστάσεις, meetings, συνεντεύξεις και είναι ιδανικό!

6. Γεωμετρικά Prints
Eίναι Η τάση! Και πέρα απο τη τάση, κακά τα ψέματα τα γεωμετρικά σχήματα είναι διαχρονική αξία. Αν σου αρέσει και σένα η συμμετρία, τα edgy κοψίματα και το super visual ενδιαφέρον...αυτό το trend με την επιστροφή των 70s είναι ότι πρέπει! Εδώ θα σου πρότεινα να επενδύσεις σε ένα φορεματάκι για mid-seasons (δλδ ούτε πολύ χειμερινό, ούτε πολύ ανοιξιατικό) για να μπορέσεις να το βάλεις τις 3 απο τις 4 τουλάχιστον εποχές του χρόνου! 

7. Over the knee boots


Kαι μιλώντας για φορέματα δε μπορείς να ξεχάσεις τις μπότες πάνω απο το γόνατο έτσι; Εδω θα σου πω δυο πράγματα...
  1. Πρέπει να την πάρεις! Θα νιώσεις πιο sexy, πιο θηλυκή απο ποτέ!
  2. Αν θεωρείς, ότι ίσως χρειάζεσαι μερικά ακόμα εκατοστά ύψους για να σου πηγαίνει...φρόντισε να αναθεωρήσεις! Δοκιμασε εκείνη που θα σου χαρίσει αυτά τα 5-10 εκατοστά που αναζητάς, κοίταξε να είναι άνετη, φόρεσε τη μαζί με το σεξυ, mini A-line φόρεμα σου και κυκλοφόρησε την περήφανη!
Ναι...και εγώ αυτό κάνω!
(ασε που θα φορεθεί τρελά την άνοιξη με φουστίτσα/μπλουζίτσα/ζακετούλα και θα νιώθεις μοντέλα σε σελίδα του madame fogaro!).
Ναι! ...όλα αυτά τα κάνει μια μπότα!

9. Poncho


Για την εποχή του φθινοπώρου αλλά και του χειμώνα έχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα: επένδυσε σε πανωφόρια & παπούτσια. Το πόσο αλλάζει την εικόνα σου ένα όμορφο poncho είναι άλλο πράγμα! Για να μη ξανα-αναφερθώ βεβαίως στο έξτρα στρώμα θερμότητας που προσφέρει. 

Το poncho σου δίνει αυτή τη 70s αίσθηση και αν μάλιστα το συνδυάζεις την κατάλληλη εποχή με κρόσσια και vintage γυαλιά θα το απογειώσεις. Μπορεις να βρεις poncho με χοντρή πλέξη, μάλλινα, με λεπτότερη πλέξη που μοιάζουν ιδανικά για τις ενδιάμεσες εποχές, με κουκούλα -όπως το δικό μου- ή χωρίς κουκούλα, με φερμουάρ ή ανοιχτα, μονόχρωμα ή με prints και διάφορα patterns. 

Το πιο σημαντικό ειναι να βρεις εκείνο που θα ταιριάξει στο δικό σου προσωπικό στυλ και θα είναι σε εκείνα τα χρώματα που απλά λατρεύεις να φοράς. Γνώμη μου είναι πως οι γήινες αποχρώσεις με το μπεζ/εκρού/καφέ/γκρι και τις διάφορες αποχρώσεις του μπλε ξεχωρίζουν λίγο παραπάνω σε οποια επιλέγει να το φορέσει on top!


Ποιο είνα αυτό που λείπει απο τη δική σου ντουλάπα;



2 σχόλια:

  1. Καλά στις εκπτώσεις πρέπει να έχεις αυτοσυγκράτηση γιατί πολλές φορές παίρνουμε πράγματα που ήδη έχουμε και φυσικά δεν χρειαζόμαστε...ΑΣΕ την έχω πάθει πολλές φορές.Πάντως οι συμβουλές σου είναι ότι πρέπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι Μαράκι! Κ εγώ επειδή αν αφεθώ θα πάρω της Παναγιάς τα μάτια...χωρίς να χρειάζομαι τουλάχιστον τα μισα, προγραμματίζω τις αγορές μου για να επιβιώσει η τσέπη μου, χαχα!

      Διαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα