Testing bar

Κενό

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

How to wear the over the knee trend!



Κάποτε δε φορούσα μπότες -το παραδέχομαι! Είμαι κοντή (και αυτό το παραδέχομαι) και πάντα δυσκολεύομουν να βρω τη τέλεια μπότα, με το τέλειο ύψος, και το τέλειο τακούνι και τα πάντα τέλεια γενικώς. Οπότε και βολευόμουν με τα χαμηλότερα μποτάκια.

Οταν μάλιστα τα ankle boots έγιναν το must have της γκαρνταρόμπας κάθε μίας απο μας...έκανα party όπως καταλαβαίνεις!

Μέχρι που γύρισε το αγαπημένο 70...και μαζί με αυτό και οι σέξυ suede καλτσο-μπότες πάνω απο το γόνατο. Κάπου εκεί σκέφτηκα "κοίτα, Μαίρη...κοντή-ξεκοντή θα φας την αγορά να βρεις τη τέλεια καλτσο (over the knee) μπότα!".
Και τη βρήκα! Χωρίς κόπο...εντελώς τυχαία. Ω,ναι. . .

Ψέματα δε θα σου πω. Η over the knee μπότες δε ταιριάζουν σε όλες μας. Είναι ιδανικές για ψηλά, ίσια, λεπτεπίλεπτα πόδια. Ολες οι άλλες, χμμ, ίσως δυσκολευτούμε λίγο. 

TIPS
  1. Αν τα πόδια σου δεν είναι δίμετρα έχεις δυο επιλογές. Είτε να επιλέξεις μια over the knee που όμως έρχεται λίγο πιο πάνω απο το γόνατο σου -μη φαίνεται ένα πόδι μπότα!- ή να διαλέξεις μια δίπατη, πλατφόρμα ή με λίγο τακουνάκι γενικότερα για να δώσει τη ψευδαίσθηση του μήκους που χρειάζεσαι.

  2. Αν θες οπωσδήποτε να είναι "κάλτσα" και όχι σταθερή όπως μια δερμάτινη, φρόντισε να μην ειναι παρα πολύ στενή...γιατί κάθε φορά που θα τη βάζεις ή θα τη βγάζεις θα δεινοπαθείς. Μη καταλήξεις να κοιμηθείς με τις μπότες συνδυασμένες με τις πουά πυτζάμες σου επειδή είχες τρελό hangover και μηδέν κουράγιο!

  3. Μην απογοητεύεσαι εύκολα. Δοκίμασε διαφορετικά ύψη, υλικά, ελαστικότητα στο πάνω μέρος τους, διαφορετικές μπότες με διάφορα τακούνια, χρώματα και στο τέλος επέλεξε εκείνη που σε δείχνει πιο θηλυκή και άνετη απο όλες! Αν θες να τη φοράς στη καθημερινότητα σου θα σε βολέψει πολύ η δίπατη ή η πλατφόρμα όπως η δική μου...διαφορετικά έχεις μπόλικες επιλογές! Αν σκέφτεσαι ότι ειναι "too much" για everyday, χαλαρές εξόδους...παρακάτω σου εξηγώ γιατί μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς!


 
Εγώ επέλεξα να το φορέσω με μια flared φούστα σε "Α" γραμμή και το αγαπημένο μου μουσταρδί πουλόβερ! Για να κάνει ακόμα καλύτερη αντίθεση η μπότα με το υπόλοιπο outfit είπα να το παίξω Αγγλίδα και να μη φορέσω καλσόν, κάτι που κάνω όλο και πιο συχνά τελευταία, καθώς πρώτον σιχαίνομαι τα καλσόν και δεύτερον...τελικά η απουσία του δίνει πολύ ωραιότερο αποτέλεσμα!

Over the knee boots NOIR 77

  • Δείχνει super με όλα...αλλά τα φορέματα και οι φούστες σε A γραμμή τις απογειώνουν!
  • Τα πουλόβερ "χαλαρώνουν" το ύφος και δίνουν ένα πιο casual touch στο outfit.
  • Φόρεσε τες με μια λεπτομέρεια στα αξεσουάρ ή στην εμφανιση σου με κρόσσια. 70s are back!
  • Επέλεξε τες γιατί θα τις φοράς φθινόπωρο/χειμώνα/άνοιξη!
  • Προτίμησε να τις συνδυάζεις με χυτά φορέματα και πιο loose και ανοιχτές γραμμές για να δείχνουν τα πόδια σου ακόμα πιο λεπτά -όπως συμβαίνει σε όλους τους στυλιστικούς συνδυασμούς αντίστοιχου περιεχομένου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα