Testing bar

Κενό

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Jewels you need to own!


Με τα κοσμήματα πάντα περνούσα τη φάση μου. Μια εποχή φορούσα πολύ (μόνο) κολιέ, μετά άφησα το κολιέ και έκανα επενδύσεις χειρός με τα βραχιόλια να γεμίζουν το χέρι μου μέχρι πολύ ψηλά (η εφηβεία καλά κρατούσε). Τα δακτυλίδια πότε έρχονταν, πότε φεύγαν...με το αγαπημένο μου και must σημείο να τα τοποθετώ να είναι πάντα -μα πάντα!- ο δείκτης. 
Αυτό που θα θυμάμαι όσο και αν μεγαλώνω είναι παρόλες τις φάσεις μου, τη τεράστια αγάπη μου (και τον υπερκαταναλωτισμό μου ενίοτε) για "μπιχλιμπίδια"!

Πλέον έχω καταλήξει να φοράω τα πάντα με βασικό κοινό τους στοιχείο, το minimal. Ολες φορέσαμε τα "υπέρβαρα" , εντυπωσιακά κολιέ πάνω απο το denim πουκάμισο μας. Οι περισσότερες φορέσαμε τα chocker, τα άπειρα midi rings και τα earthy βραχιόλια που συνήθως συνόδευαν μια καλοκαιρινή boho εμφάνιση. 

Με την επικράτηση των 70s και στα αξεσουάρ μας, το γεωμετρικό minimal κάνει αισθητή τη παρουσία του, με τη γκαρνταρόμπα μας να περιμένει με ανοιχτές αγκάλες. Θα βρεις κατα βάση αυστηρά κοψίματα, κυκλικά σχήματα...να φοριούνται μόνα τους, είτε συνδυασμένα. Σε γυμνό δέρμα με ένα ανοιχτό χαλαρό καλοκαιρινό top ή...φορεμένα με το αγαπημένο σου cozy πουλόβερ να πλαισιώνει το στυλ τέλεια και να δίνει έναν πιο edgy χαρακτήρα (βλέπε παραπάνω εικόνα με τα νέα μου βραχιόλια).

Το χρώμα που συνεχίζει να επικρατεί και τη καινούρια season, είναι το χρυσό φυσικά! Κάπως έτσι θα αναδεικνύει το μαύρισμα μας το καλοκαίρι και εμείς θα αισθανόμαστε αρχαίες Ρωμαίες. Άσε που με τη τεράστια ποικιλία μπορείς να βρεις κάποιο επίχρυσο jewel σε πολύ χαμηλή τιμή, χωρίς παρόλα αυτά να φαίνεται φθηνιάρικο! -πράγμα που φυσικά δε το θέλουμε...
INSPO



















































Tα δικά μου βραχιόλια μπορείς να τα βρεις σε κάποιο κατάστημα Bershka μόνο 5,99€!

6 σχόλια:

  1. Πόσο μα πόσο όμορφα είναι!! Συνήθως βρίσκω παρόμοια με καλή ποιότητα στα H&M!! Φιλιά!

    Εύα x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι δεν είναι πανέμορφα; Παρολη την απλότητα τους!
      Εγω να σου πω συνήθως βρίσκω όμορφα οικονομικά, κομμάτια στο ZARA & Mango. Δε φαίνονται σχεδόν ποτέ "φθηνά" και πάντα μες τη τάση! :)

      Διαγραφή
  2. Όλα είναι απίστευτα όμορφα και με αντιπροσωπεύουν στο στυλ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ταιριάζουν σε όλες μας γιατι είναι τόσο απλά! :)

      Διαγραφή
  3. Eίναι όλα πολύ στυλάτα και πάνε με κάθε περίσταση και στυλ. Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ κορίτσι! Κ εγώ για αυτό τα προτιμώ...γιατί ειναι και στυλάτα, και απλά και ταιριάζουν παντού και με όλα!
      Ευχαριστώ για το comment <3

      Διαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα