Testing bar

Κενό

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

New Goals for 2015



Μιας και φτάνουμε μια ανάσα πριν μας εγκαταλείψει το 2014, με έπιασε ένα setting goals mood -ξέρω, καθόλου πρωτότυπο μιας και είναι κάτι που όλοι κάνουμε αυτή τη περίοδο.

Κάνοντας τον απολογισμό μου, θα έλεγα πως για μένα  η χρονιά αυτή δεν ήταν ότι καλύτερο έχει περάσει. 


Στους περισσότερους τομείς...κατέρρεαν σιγά σιγά μέρη τους και ξέρεις, η ζωή μας, έτσι, μοιάζει συχνά με domino. Μόλις γείρει το πρώτο παίρνει παραμάζωμα και όλα τα υπόλοιπα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα σταματήσει κάπου, αλλά αυτό -εν πάση περιπτώσει- δε μας παρηγορεί για κάποιο λόγο τη στιγμή της κρίσης. 

Αν σκεφτώ τους στόχους του 2014, χμμμ...δε θα έλεγα ότι είχε μεγάλη επιτυχία τελικά. Είναι αλήθεια ότι δεν τα πάω ιδιαίτερα καλά με όλα αυτά, παρα μόνο στη περίπτωση που είμαι 100% αποφασισμένη και αυτό μάλλον, είναι κάτι σπάνιο για τη δική μου αναποφάσιστη φύση.

Το  2015,  λοιπόν... θα ήθελα...


  • Να χάσω αυτά τα 2,3...άντε 4-5 κιλά των προπερσινων Χριστουγέννων που έχουν κολλήσει σε σημεία που οχι, δε θέλουμε να γεμίζουν ( Ω, ναι! ούτε αυτός ο στόχος του 2013 -που αργότερα πέρασε στο '14- φάνηκε να πήγε καλά). 


  • Να ξεκινήσω Kick Boxing -αφού βαριέμαι ελεινά το γυμναστήριο και οτιδήποτε άλλο το αφορά. Στο kick τουλάχιστον...θα εκτονώνω και μια άλφα ένταση βρε παιδί μου.






  • Να βγάλω την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος...για την οποία λέω πως θα το κάνω τα τελευταία 3 χρόνια. Εντάξει...ίσως μπορώ να δικαιολογηθώ.
    Χμ, ψέματα. Είμαι τόσο τεμπέλα...




  • Να συνεχίσω να ασχολούμαι με το blogging με τον ίδιο ενθουσιασμό που κάνω εδώ και λίγο καιρό! Γιατί μ'αρέσει, με γεμίζει και αποτελεί τον πιο αγαπημένο μου τρόπο ψυχοθεραπείας!




  • Να βγάλω δίπλωμα και να σταματήσω να φοβάμαι την οδήγηση -ναι! άλλη μια τρελή στους δρόμους!




  • Να βρω επιτέλους, μια δουλίτσα που να μη με θέλουν για χαμάλη. Αν μάλιστα...είναι και αγαπημένο αντικείμενο θα το εκτιμήσω δεόντως, ευχαριστώ!




  • Να βρίσκω περισσότερους λόγους να χαμογελάω και λιγότερους για να μη το κάνω!
    Είναι πολύ κακή συνήθεια σας λέω. Και δε κόβεται εύκολα...




  • Να βάλω κάποια πραγματάκια στη σειρά. Ξεκινώντας και απο τα πιο μικρά, λίγη σημασία έχει. Να χτίσω έναν νέο εαυτό, πιο εξελιγμένο, πιο ώριμο, πιο δυνατό, πιο αισιόδοξο, πιο ήρεμο







PS.

Για να σας πω την αλήθεια, δε ξέρω καν αν πραγματοποιηθούν τα παραπάνω. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν έχει τόση σημασία. Η ζωή είναι μπροστά μας...

Το σημαντικό δεν είναι να πραγματοποιήσεις τον "άλφα" στόχο σε ένα ή δυο χρόνια, αρκεί να το κάνεις τελικά. 

Και όταν, όποτε και αν το καταφέρεις θα έχεις μόνο αυτό στο μυαλό σου. Τη κατάκτηση του! Και αυτό, θα μετράει περισσότερο απο κάθε τι!

Εύχομαι το ερχόμενο έτος να είναι πιο τυχερό και για εσάς... και όποιο στόχο και αν βάλετε να τον πραγματοποιήσετε.

Μη τρέχετε όμως. Οι στόχοι δεν είναι προσωπικός αγώνας ανταγωνισμού με τον εαυτό μας. Ούτε είναι ένα τσουβάλι απο "πρέπει" που είναι ανάγκη οπωσδήποτε να κάνουμε. Είναι μια αφορμή για να εξελιχθούμε, ακόμα και αν τελικά πάρουμε διαφορετική κατεύθυνση απο αυτή που υπολογίζαμε εξ αρχής. 


Άλλωστε, πάντα τα ταξίδια δε κρύβουν εκπλήξεις;




xxx MaryS.


2 σχόλια:

  1. Ο κύριός μου στόχος είναι να χάσω τα υπόλοιπα 10 κιλά που έχουν απομείνει... Έχασα τα πρώτα 11 (στάνταρ μέσα στις γιορτές έχω βάλει τα 2).. Αφού όταν σήμερα έδειξα στην μαμά μου την καινούρια φούστα μου λέει: Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ... Πάρε τηλέφωνο την Σοφία (την διαιτολόγο) να κλείσεις ραντεβού!! χαχαχαχαχ
    Άλλος στόχος?? Να βρω και εγώ μια δουλειά (στην ηλικία που είμαι δύσκολο, αλλά η ελπίδα πεθαινει πάντα τελευταία), να μου κάτσει επιτέλους ο γκόμενος που θέλω... Κουνήσου επιτέλους Ζαχαρία...
    Καλή χρονιά να έχουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα