Testing bar

Κενό

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Fashion Alert! It's a Furrytale...



"Στη Μόσχα αδερφές μου, στη Μόσχα!"

Και ναι, είναι αλήθεια...μπορεί να μη μένουμε στη Μόσχα, αλλά αυτό δε θα μας πτοήσει απο το να βγούμε έξω στους δρόμους φορώντας το αγαπημένο μας  furry coat!

Η ιστορία της γούνας κρατάει πολλούς αιώνες πριν, να έχει ξεκινήσει απο χώρες -ιδιαίτερα κρύες- όπως η Ρωσία. Και πλέον δεν αφορά μόνο τη πρακτικότητα του συγκεκριμένου είδους παλτού, αλλά αποτελεί ένα πολιτιστικο στοιχείο με στυλιστικές και κοινωνικές αποχρώσεις.

Πλέον μπορούμε να βρούμε ένα furry coat σε κάθε fashion κατάστημα της αγοράς- και φυσικά εννοούμε σε συνθετικό, θέλω να πιστεύω.  Είναι πρακτικό, αφου μας ζεσταίνει αλλά και fashion, αφού αποτελεί ένα απο τα δυνατότερα trend της season Α/W 2014-2015!

Είχε ξεκινήσει σχετικά πιο δειλά τη προηγούμενη χρονιά, αν σκεφτούμε ότι υιοθετήθηκε απο λιγότερες και  δε "διαφημίστηκε" τόσο στις βιτρίνες και στο instore των καταστημάτων όσο φέτος. Γι αυτό βέβαια και ελπίζουμε στον κρύο καιρό για να βρίσκουμε αφορμή να το κυκλοφορήσουμε! Τι λέτε;

Μπορεί να φορεθεί με οτιδήποτε (!) στην κυριολεξία, ενώ πάντα θα προσθέτει έξτρα στυλιστικούς πόντους στην εμφάνιση μας.

Συνδυάζεται με παντελόνια, είτε denim, είτε leather, είτε υφασμάτινα. Με φούστες -mini, midi ή maxi- που ανάλογα με το μήκος τους προσθέτεις ένα κοντύτερο ή μακρύτερο γούνινο παλτό, ενώ το έχουμε δει ακόμα και με sporty chic (οι designers μας αγαπουν!) συνδυασμένο με φούτερ παντελόνι (!).

Μπορούμε να τις βρούμε σε μονόχρωμες, με patterns ακόμα και με total animal print!



























Και αφού πήραμε μια ιδέα απο τις #inspo φωτογραφίες...σας δίνω μερικές shopping προτάσεις μου όπως κάθε φορά προκειμένου να διευκολύνω την έρευνα σας ;).
Εν θέλετε οπωσδήποτε να αγοράσετε ένα υπέροχο γουνάκι...βιαστείτε! Τα σχέδια και τα νούμερα είναι πλέον περιορισμένα!

Enjoy!

Nasty Gal

London Elsa

Noisy May

Wanderlust

Zara

Pull & Bear

Asos

Only Clothing

Nasty Gal

De-fur

Asos

PS.
Όσον αφορά την αγορά τους...δε είναι αναγκαίο να καταβάλλεiς μεγάλα ποσά για να υιοθετήσεις ένα furry coat. Με μια μικρή βόλτα στην αγορά μπορείς να κάνεις την έρευνα σου και να συγκρίνεις. Ποιότητα, στυλ και τιμές, αφού μπορείς να τα βρείτε και σε τιμή χαμηλότερη των 50€, ειδικά τώρα που είναι ακόμα sales season!


Απο τα πιο ωραία και must trend!!!
Get it! :)




xxx MaryS.

2 σχόλια:

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα