Testing bar

Κενό

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Ντύσου Ανοιξιάτικα !!!


Όσο μας αρέσει η άνοιξη...τόσο μια ταλαιπώρια την έχουμε κάθε τέτοια εποχή! Μπορεί να χαζεύουμε τη VOGUE και το Madame Figaro για outfits inspiration αλλά...σχεδόν ποτέ δε μπορούμε να κάνουμε όλες αυτές τις εμφανίσεις που μας κλείνουν το μάτι στις σελίδες τους!

Γιατί...είτε θα είναι αρκετά κρύος ο καιρός για να βγάλουμε μπουτάκι απέξω και να βγουμε με το αγαπημένο μας "χωρίς(!) καλσόν", είτε θα έχει υπερβολική ζέστη -ξαφνικά- για να κάνουμε το γνωστό μποτάκι-σορτσάκι style.

Εγώ, να ξέρετε, έχω καταλήξει πως και εκεί...στα εξωτερικά, δε τους ευνοεί ο καιρός επίσης. Αλλά τα fashion icons και οι γνωστές απανταχού bloggers είναι σκληρά καρύδια και θαρραλέες. Ναι, ναι...εκεί κατέληξα!

Go for baby pink 
Επένδυσε σε pastels. Ενα baby pink coat με ένα ζευγάρι ανοιχτόχρωμες γόβες είναι ιδανικές για να κάνεις ένα smart casual look!
Pleated Skirt ftw
Συνδύασε μια πλισέ φούστα -σε οποιοδήποτε μήκος σου αρέσει- με ένα ωραίο topακι (cropped, Tshirt ή απλό μακό) και με ankle boots ή pumps! Ιδανική εμφάνιση για τις μέρες της Άνοιξης...αγαπημένη και θηλυκή!

Dress meets ballet flats
Βάλε ένα αέρινο φορεματάκι, σε άλφα γραμμή ή flared με πτυχές στο τελείωμα του και συνδύασε το με τις αγαπημένες μας ballet flats που την άνοιξη έχουν τη τιμητική τους!

Πουλόβερ σε λεπτή πλέξη και sandals
Οι ανοιξιάτικες μέρες που ακόμα δεν έχει ούτε πολλή ζέστη, αλλά ούτε και αρκετό κρύο είναι ότι πρέπει για να φορέσεις εκείνα τα λεπτά πουλοβεράκια που το χειμώνα δε τολμάς γιατι γίνεσαι παγωτό! Τώρα λοιπον τα φοράς με το αγαπημένο σου ripped jeans και ένα ζευγάρι high heels, είτε pumps είτε...ψηλοτάκουνο σανδάλι.

Leathet Jacket
Τέρμα τα fluffy...βουρ για τα δερμάτινα! Αν έχεις βαρεθεί μάλιστα το φθινοπωρινό σου μαύρο, κοίταξε για κάποιο pastel σε baby pink, μπεζ ή παστελ μπλε. Χρωματιστή και μες το spring mood :)

Denim Shorts loves blazer
Ξέρεις πόσο μας αρέσει το jeans με το blazer! Φόρεσε το με το denim σορτσάκι σου και κάνε είτε ένα everyday look συνδυάζοντας το με ankle boot (με χοντρό τακούνι) είτε με pumps για μια βραδινή έξοδο!

Strippes on you
Αν κάτι φωνάζει άνοιξη πέρα απο τα χρώματα του ουράνιου τόξου, είναι οι ρίγες! Προσωπικά προτιμώ την ασπρόμαυρη ρίγα (οχι, όχι(!) δεν είμαι Παοκ-τσου) συνδυασμένη με τζηνάκι και έντονα χρώματα στα αξεσουάρ!

Be minimal
Ναι, μπορείς να φορέσεις το μακρυμάνικο (γιατί ακόμα κρυώνεις) top σου με την αγαπημένη σου ανοιχτόχρωμη φούστα και τα καινούρια ψηλοτάκουνα που αγόρασες και περιμένεις πως κ πως να κυκλοφορήσεις!

Ναι, στα maxi! 

Kαι αν είσαι φιλη μου απο τις κρυουλιάρες (μην πτοείσαι, είμαστε πολλές!) και δε μπορείς ακόμα να βγάλεις ποδαράκι χωρίς καλσόν...πες ναι στην υπέροχη maxi φούστα σου -που όσο να πεις καλύπτει κατι τις παραπάνω! Με top ή πουκάμισο και το leather jacket σου!

Oxford shoes...Spring shoes!
Μπότες στη ντουλάπα. Και τώρα βγάλε: Oxford, ballet flats, peep toe ankle μποτάκι, sneakers, all stars, slip-on, sandal heels. Οτιδήποτε χειμερινό...απαγορεύεται!

50 shades of grey & white
Off white αποχρώσεις και ανοιχτό γκρι σε βγάζουν ασπροπρόσωπη! Φόρεσε το μονόχρωμο Tshirt σου με το ανοιχτόχρωμο τζην σου και το λευκό (Must have για την άνοιξη) blazer που έχεις να απολαύσεις απο πέρισυ τέτοιο καιρό -αν δεν έχεις, προλαβαίνεις να αποκτήσεις! Τόλμησε ανοιχτό παπούτσι απο κάτω, γιατί και αυτός ο κανόνας...έχει καταρριφθεί! 

Συνοψίζοντας, λοιπόν...

Spring Essentials
  1. Ανοιχτόχρωμα jeans, πανωφόρια, jackets και οτιδήποτε σε key item της εμφάνισης μας.
  2. Το blazer και το δερμάτινο jacket θα γίνει δέρμα σου.
  3. Ναι μπορείς να φορέσεις μακρυμάνικο top με φούστα, denim shorts και οτιδήποτε κοντό γενικά!
  4. Τα fluffy και οι μπότες σου εξαφανίζονται και οι επιλογές σου κινούνται μεταξύ flats (μπαλαρίνες, oxfords), sneakers και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Κάνουμε μια εξαίρεση στα ankle boots που πρόσεξε να μην φωνάζουν καραχειμερινά!
  5. Η ρίγα και η άνοιξη πάει πακέτο. Παντού.
  6. Πετάς απο το μπαλκόνι τα καλσόν. Επιτέλους!
  7. Τα jeans γίνονται επίσης πετσί σου.
  8. Εσύ, η κρυουλιάρα (μαζί με μένα) φοράς ακόμα το λεπτό σου πουλοβεράκι, το συνδυαζεις με τα πάντα, ακόμα και με πέδιλο. Ναι!

Extraδάκι:

Μη ξεχνάς την αντηλιακή (προσωπικά δε τη θυμάμαι ποτέ) και το "προληπτικό" pedicure.
Γιατί σε βλέπω πάλι να τρέχεις τελευταία στιγμή να σουλουπωθείς, που χρειάστηκε να βάλεις το ανοιχτό πεδιλάκι σου και δε προνόησες νωρίτερα!
Story of my life.

MaryS.

15 σχόλια:

  1. Ναι στα μάξι??? ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙΙΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Ναι στα maxi είναι δεδομένο και αυτονόητο, αφού όλες λατρεύουμε!!!!!

      Διαγραφή
  2. Τα σορτσάκια θα φορεθούν πολύ! Αρκεί να μας αφήσει επιτέλους και ο καιρός να νιώσουμε ανοιξιάτικα! Ωραιο το άρθρο σου! :·)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σημερα ξυπνήσαμε με κάτω απο 10 βαθμους θερμοκρασία και χιονια στα γύρω ορεινά...
      Λες να μας αφήσει η Ανοιξη; Εγω νομίζω μας εμπαίζει...
      Κ γενικώς παιζει με το πόνο μας! χε,χε
      Σε ευχαριστω για το σχόλιο Μίνα :) Καλη σου μέρα!

      Διαγραφή
  3. Αυτές οι fashion blogger είναι όντως σκληρά καρύδια και θαρραλέες!!! Το διαπίστωσα και από κοντά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λατρεύω το άνετο κουλ λουκ τζινάκι και ψηλοτάκουνα πέδιλα…ναι ακόμα και με πουλόβερ χαχα!! πολύ σικ και στυλάτο.. ωραίες φωτό! Άντε να φτιάξει ο καιρός να δοκιμάσουμε όλους αυτούς του υπέροχους συνδυασμούς! Εγώ για την ώρα φλερτάρω με τα πεδιλάκια του Καλογήρου .. έρωτας!! http://www.kalogirou.com/gr/gynaika/papoytsia/pedila-sandalia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό συζητούσα μόλις πριν λίγο...
      Να φτιάξει ο καιρός! Που έχει ένα μήνα που αγόρασα ένα τέλειο 70s printed φορεμα και δε μπορώ να το βάλω γιατι θα παγώσω!
      *Τα καλογήρου είναι έρωτας εντελώς...τι να λέμε!!!!!

      Διαγραφή
  5. ωπ τώρα είδα την απάντηση χαχα λίγο αργα .... ε μα μας έχει τρελάνει αυτός ο καιρός.. θέλουμε ήλιο θάλασσα καλοκαίρι!!! με γεια με γεια πάντως χαχα! ;) *ναι ναι δε το συζητώ μοναδικά κομμάτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφροδίτη ναι!!!!! Λίγο ζεστουλα παραπανω κ θάλασσα να μπορέσουμε να βάλουμε όλα αυτα που μας αρέσουν!
      Μόνο κάτω απο τον ήλιο αν΄τεχω προς το παρόν...προς το βράδυ δε ρισκάρω να ντυθω πολύ ελαφριά!
      Που θα πάει, θα μας κάνει ξαφνικά κάποια στιγμή απότομη ζέστη και θα περάσουμε κατευθείαν στο μαγιό όπως κάθε χρόνο!

      Διαγραφή
    2. άστα να πάνε!! και εγώ μια από τα ίδια.. το βράδυ πιάνει κρύο ακόμα... θέλουμε καλοκαίρι επιτέλους!!! :D

      Διαγραφή
  6. Υπέροχες επιλογές Μαίρη μου ειδικά αυτές που συμπεριλαμβάνουν και τα jeans παντελόνια (για μένα). Γλυκιές καλημέρες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι! Συμφωνώ απολυτα! Το χειμώνα δε πολυ φοράω Jeans...αλλά την άνοιξη ειναι ιδανικό!
      Καλημερούδια :D

      Διαγραφή
  7. Πολύ ομορφες προτάσεις!
    Καλή πρωτομαγιά :)

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα