Testing bar

Κενό

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Stylish με το λευκό σου T-shirt!


Και αν λατρεύεις, φίλη μου, τα T-shirts, τα λευκά είναι αυτά που μπορείς να φορέσεις (σχεδόν) σε κάθε περίσταση και να κάνεις άπειρα combines! Το λευκό T-shirt δεν έχει εποχή αφού μπορεί να φορεθεί χειμώνα-καλοκαίρι...

Και ενώ παλιά το λευκό tee ήταν για σένα ένα απλό "φανελάκι", τώρα αυτό ακριβώς το ρούχο μπορεί να αναδειχθεί top προσθήκη στο everyday look σου αλλά και στη πιο dressy εκδοχή σου!

Σήμερα στο InMaryLand σκεφτήκαμε να σου προτείνουμε τρόπους να το φορέσεις είτε στο γυμναστήριο, είτε στον απογευματινό σου καφέ, είτε στο αγαπημένο σου barακι το βράδυ με τις φίλες σου!

Λευκό tee με χρωματιστό bottom και έντονα αξεσουάρ για πρωινές εμφανίσεις! Επέλεξε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά παπούτσια για να τονίσεις τη minimal εμφάνιση. Ιδανικά για το λευκό τα pastels και -φυσικά- το κόκκινο!
Συνδύασε το λευκό σου tee με ένα αμάνικο jacket. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στο denim, leather, suede, lace κοκ. H προσθήκη αυτή πάνω απο το "απλό" μπλουζάκι σου θα του δώσει extra points!

Σα λάτρης του "less is more" θα σου πρότεινα 100% να δοκιμάσεις αυτό το στυλ! Φόρεσε το λευκό σου T-shirt με την αγαπημένη σου φούστα! Εκείνη, εκείνη(!) που κολακεύει τέλεια τη φιγούρα σου! Φόρεσε την με τα sneakers σου ή τα υπέροχα oxfords και πάρε και μια fancy shoulder-bag για να ολοκληρώσεις το look! Α, και που'σαι!;
Εχε μαζί σου και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα για να αλλάξεις για το βράδυ...ετσι;

Και αν δε φορέσουμε το λευκό μας T-shirt με το jeans μας με τι αλλο θα ταίριαζε περισσότερο; Ο κλασσικότερος και πιο δημοφιλής συνδυασμός. Εδω θα σου πρότεινα σε περίπτωση που θες κάτι πιο spicy στην εμφάνιση σου, να διαλέξεις εντυπωσιακά αξεσουάρ όπως μια statement bag ή ένα ζευγάρι -σε έντονο χρώμα- stripped sandals!

Tι γίνεται όταν βάλεις την άκρως θηλυκή midi φούστα σου με ένα απλό λευκό tee; Ενα τέλεια συνδυασμένο smart casual look με feminine πινελιές για τις πιο "girlie" fans της παρέας! H φούστα μπορεί να είναι και τούλινη! Εννοειται!!!!
Υπέροχος τρόπος να κρύψεις το T-shirt σου, κάτω απο το fluffy cardigan σου (το οποίο μπορεί να είναι σε κάνα τόνο πιο σκούρο)! Ε, τι; Ειπαμε...ότι αυτό το tee δεν έχει εποχές!

Αν θες με κάποιο -σταθερό και ασφαλή-τρόπο να ξεπεράσεις το casual του χαρακτήρα του, φόρεσε απο πάνω ένα blazer! Λευκό (ή off white) και κόκκινο, ιδανικά, τώρα που περιμένουμε την άνοιξη! Ω, ναι...

Κάνε ένα bussiness look με total white outfit. Φόρεσε το με ένα υφασμάτινο cigarette pants ή με κάποιο ankle length bottom, blazer on top και φυσικά τις "office pumps" σου.
Ναι, τις χωρίζουμε και εμείς σε κατηγορίες!

Για το πιο "cool" και χαλαρό τυπάκι που ναι, μάλλον βλέπει το λευκό tee ακόμα σα φανελάκι και τίποτα περισσότερο...φόρεσε το με μια denim ολόσωμη φόρμα! Το μηκος, μικρή σημασία έχει... Είναι χαριτωμένη και ανάλογα πως θα τη φορέσεις θα κάνεις το στυλ που εσύ επιθυμείς!

Και αν το T-shirt που φοράς είναι "απλό"...ο λαιμός σου δε χρειάζεται να μείνει άδειος! Ακριβώς για το πρώτο λόγο, επιβάλλεται κάτι "βαρύ" κ ασήκωτο, οπως ένα statement necklace. Οχι, εντάξει...και ένα λεπτεπίλεπτο layered κολιεδάκι θα είναι ιδανικό! Extraδάκι: Ναι, μας κάνει και ένα bodychain!

Για πιο τσαχπίνικο αποτέλεσμα, φόρεσε το T-shirt σου δεμένο στη μέση συνδυαστικά με ένα highwaisted bottom. Ειτε είναι παντελόνι, denim, φούστα, skort, cullote! Διάλεξε και ένα ζευγάρι high heels...και έτοιμη!

Απογειώνουμε το sporty chic με ένα λινό set (blazer & shorts), το λευκό μας Tshirt και -φυσικά- τα all star! Εxtra λεπτομέρεια στο outfit ένα αξεσουάρ σε animal print -όπως η τσάντα στην εικόνα μας!

Κλασικό ασπρόμαυρο και με boho πινελιές -δύο σε ένα! Αν είναι ένα χρώμα που μπορείς να συνδυάσεις με απόλυτη ασφάλεια το λευκό σου tee, αυτό είναι το μαύρο. Δοκίμασε ένα παντελόνι σε black jeans, skinny ή πιο loose γραμμή. Μπορείς να τονίσεις το combine του πιο διαχρονικού χρωματικού συνδυασμού (του ασπρόμαυρου) με ένα έντονο χρώμα στο παπούτσι σου (όπως μια μπλε ηλεκτρικ γόβα ή ένα ζευγάρι baby pink high heels) αλλα και με κάτι πιο γηινο όπως το μπεζ. Στη περίπτωση που μια ψύχρα την έχει έξω, επέλεξε ένα κιμονό ή ένα poncho με γεωμετρικά patterns για να δώσεις μια πιο hippie διάσταση στην εμφάνιση σου!

Συνοψίζοντας

Κάνοντας -προσωπικά- διάφορους πειραματισμούς, αφού που φαίνεται να ισχύει για όλα τα outfits με ένα απλό λευκό T-shirt είναι και πάλι η ισορροπία. Οσο απλό είναι εκείνο, τόσο περισσότερο χρειάζεται ένα extra "τσικ" σε κάτι άλλο στην εμφανιση μας για να μη φαινόμαστε πως βγήκαμε με τη πιτζάμα μας!

  • Φόρεσε το με κάποιο item με prints.
  • Eπέλεξε να το βάλεις μέσα απο το bottom σου και όχι απ'έξω. Δείχνει πιο επιμελημένο.
  • Παίξε με τα χρώματα, επιλέγοντας αξεσουάρ ή λεπτομέρειες σε έντονες αποχρώσεις.
  • Κάνε ένα fancy minimal look χωρις πολλά-πολλά.
  • Δεστο στη μέση σου και φόρεσε το με high-waisted bottoms. 
  • Συνδύασέ το με ακρως θηλυκά items όπως midi ή maxi φούστες. Με tulle tutus ακόμα καλύτερα!
  • Δε το θες "σκέτο"; Φόρεσε απο πάνω: blazer, cardigan, αμάνικο jacket. Τα υφάσματα, όχι, δεν έχουν σημασία.
  • Κλασικοί & δημοφιλείς συνδυασμοί για bottoms: blue jeans και μαύρο παντελόνι.
  • Το white tee χωράει στη Bussiness ντουλάπα σου!
  • Αυτό το T-shirt είναι φορές που χρειάζεται κάτι μεταλλικό να λαμποκοπάει στο λαιμό σου για να μη νιώθει μοναξιά! "Πιάσε" ένα statement αξεσουάρ...


xxx MaryS.

8 σχόλια:

  1. Το εύκολο και απλό ντύσιμο μ'ενθουσιάζει και το προτιμώ στις εξόδους μου Μαιρούλα....ξεχώρισα την 5η,7η και την 9η...την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, συυμφωνω μαζί σου στις επιλογές 100%!!!!!
      Χαίρομαι που σου άρεσε!
      Καλημέρα Μαράκι μου!

      Διαγραφή
  2. Πράγματι είναι πολύ βασικό ρούχο κι όμως δεν το έχω..!!
    Καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δαγκωτό ! Ό,τι πιο κολακευτικό για άντρες και γυναίκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα