Testing bar

Κενό

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Gladiator Sandals by Sante


Αυτό το καλοκαιράκι έχουμε όλες δει τα υπέροχα σανδαλοειδή που κυκλοφορούν...τα γνωστά μας gladiators. Τα φοράμε και είτε που νιώθουμε σα τον Russel Crowe στην ομώνυμη ταινία ή με την Αφροδίτη, τη θεά του έρωτα -ναι, ναι πολύ θα θέλαμε το δεύτερο!

Σήμερα θα σου μιλήσω για την εταιρεία Sante που είναι μια ελληνική εταιρεία να σου πω αρχικά...και έχει κάποια απο τα ωραιότερα & πιο stylish σχέδια της αγοράς αλλά και πολύ άνετο πάτημα!

Περνώντας το Σάββατο έξω απο ένα κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που έχει μεγάλη ποικιλία απο Sante, ερωτεύτηκα πάνω απο 5-6 σχέδια (και αυτό στη περίπτωση μου, πίστεψε με είναι κακό).

Στα sandals της εταιρείας κυριαρχεί το στυλ του αρχαιοελληνικού σανδαλιου και όλα μοιάζουν υπέροχα(!)...να με περιμένουν να τα υιοθετήσω απο βδομάδα.
Γι αυτό πριν περάσουμε στη σημερινή shopping list θα σου δώσω λίγη έμπνευση για το πως μπορείς να τα συνδυάσεις με κάποιο outfit και σε τι παραλλαγές μπορείς να τα βρεις.

#Ιnspiration

























Τι θα βρεις στο Sante


Βρες το εδώ


Βρες το εδώ


Βρες το εδώ


Βρες το εδώ



Βρες το εδώ


Βρες το εδώ


Βρες το εδώ

Περισσότερα σχέδια εδώ & εδώ.

Βλέπεις, λοιπον, ότι τα gladiator sandals τα βρίσκεις και σε flat και σε heeled, αλλά και σε platform. Low cut στα κορδόνια αλλά και μέχρι το γόνατο, ενώ καταλαβαίνεις ότι μπορεις να τα συνδυάσεις με τα πάντα -και πολύ χαίρεσαι το καλοκαιράκι τούτο, yay!!!

Οπως όλα τα πατούμενα έτσι και αυτά...αν το ποδαράκι μας δεν είναι δίμετρο (σε νιώθω φίλη) μπορεί να φαίνεται κοντύτερο με ένα κορδόνι ή λουράκι που δένει ψηλότερα. Αυτό που μπορείς να κάνεις ειναι να δοκιμάσεις όλα τα στυλ και να δεις ποιο σου πάει καλύτερα και πάντα με κάτι κοντό για να έχεις πανοραμική και καλύτερη θέα!

Εγώ απο βδομάδα θα σε ενημερώσω με νέο ποστάκι για τις καινούριες επενδύσεις μου.
Ναι πληθυντικός αριθμός. Ετσι το κόβω. . .και προετοιμάζω ψυχολογικά το πορτοφόλι μου.
#Stay_tuned

xxx MaryS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα