Testing bar

Κενό

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Brand Finder: Miss Rope


Για όλες εμάς που αγαπάμε τις μπιχλπιμπιδο-καταστάσεις και ψάχνουμε μανιωδώς στα social media να ανακαλύψουμε καινούριους θησαυρούς...σήμερα στο InMaryLand θα σου μιλήσω για τη Miss Rope.

Δεν είναι μία...είναι δυο! Η Έλλη & η Δήμητρα και πριν δυο χρονια ένωσαν δυναμεις και φαντασία και φτιάξαν αυτή τη Miss...τη Rope! 

Όπως κάθε δημιουργικός άνθρωπος, έτσι και αυτές...αρχικά ψάχνονταν και φτιάχναν (αυτά τα τέλεια!) σχοινένια σκουλαρίκια για τις ίδιες (βλ. εικόνα πάνω), που τελικά όμως...έγιναν το σήμα κατατεθέν τους! 

Στις συλλογές τους θα βρεις το floral, το ethnic, το minimal...αλλά και το animal print να δίνει ξεχωριστό αποτέλεσμα -δημιουργίες κοινώς, για όλα τα γούστα! Ενώ αν τις παρακολουθείς θα βρίσκεις κάθε φορά καινούριες ιδέες/δημιουργίες με ποικιλία χρωματισμών αφού τα υφάσματα και τα σχοινιά που χρησιμοποιούν τους δίνουν extra μεγάλο χώρο για φρέσκα και καινούρια σχέδια!

Στις συλλογές της Miss Rope θα βρεις κολιέ, σκουλαρίκια & βραχιόλια με βασικά υλικά το σχοινί (φυσικά), τη πέρλα, τα μεταλλικά στοιχεία αλλά και τα κουμπιά...και ενώ φαίνεται να παρακολουθεί και να ακολουθεί μέσα απο τις δημιουργίες της τα fashion trends, δε χάνει ποτέ τη σχοινένια προσωπικότητα της!

Για σένα λοιπον...που δεν έχεις γνωρίσει τα σχοινένια μας κορίτσια...σου ετοιμασα μια shopping list με τα ωραιότερα κομμάτια τους:

Shopping List


Pearl Islands

Sicily

Jamaica

Majorca

Bora Bora 

Βali

Sanghai

Fruit Punches

Santorini

Μanhattan

Casablanca

Και φυσικά το σούπερ καινούριο σχοινένιο σχέδιο τους:

Galapagos Islands

Για το τελευταίο -και αγαπημένο του InMaryLand- να σου πω, πως μπορείς να το κερδίσεις στο giveaway που οργανώσαμε σε συνεργασία με τη Miss Rope εδώ και δυο μέρες! Πάρε μέρος εδώ!

Για σένα που ενδιαφέρεσαι για κάποιο απο τα σχέδια των κοριτσιών μπορείς να τα βρεις όλα διαθέσιμα στο e-shop τους, εδώ σε εξαιρετικές τιμούλες! Στο jamjar τα κορίτσια μετράνε ήδη 1,5 χρόνο και δηλώνουν ενθουσιασμένες για την υπέροχη συνεργασία τους με την Εύα & Βέρα που όσοι γνωρίζουμε...έχουμε αντιληφθεί πόσο ταλαντούχα, δημιουργικά & χαρούμενα άτομα είναι το jamjaro-παρεάκι!

Πάντα όμορφες δημιουργίες & συνεργασίες κορίτσια ;) 
Be creative...!
xxx MaryS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα