Testing bar

Κενό

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

3+1 total black outfits to shop!


Και αφού στο τελευταία post του inMaryLand, μιλήσαμε για το πως θα αναδείξεις ένα total black look (click εδώ) σε σουπερ chic και κα-θο-λου βαρετό...σήμερα σου προτείνω 3 outfits για να σε βγάλω απο το κόπο του shopping!

Ξέρω...πολύ έχεις βολευτεί τελευταία -όπως μου γράφετε αρκετές σε προσωπικά σας μηνύματα- κ εγώ χαίρομαι πολύ να σας ξεσηκώνω και να σας προτείνω ότι θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο!




Ακολουθώντας το tip Νο.5 του τελευταίου post: "Συνδύασε το μαύρο με πιο ανοιχτές αποχρώσεις του -όπως το ανθρακί" , σου έφτιαξα ένα ολοκληρωμένο outfit για να μη ψάχνεσαι!

Απλό μαύρο φόρεμα σε ίσια γραμμή, που αγκαλιάζει 
το σώμα (χωρίς να νιώθεις πως φοράς λαστέξ ένα πράγμα) , πλεκτή cozy ζακέτα στο ύψος του φορέματος σε γκρι σκούρο, τέλεια δερμάτινα μαύρα ankle boots (το ύψος του οποίου -λίγο πανω απο τον αστράγαλο-είναι η τάση για αυτή τη season!) και φάκελος με συνδυασμό υφής/υλικών.

Φόρεμα ZARA/ Ζακέτα ZARA/ Μποτίνια ZARA/ Tσάντα ZARA



Σ'αυτό το outfit ακολουθήσαμε το tip Νο. 2: "Δώσε διαφορετικό χρώμα στο layering. Επέλεξε να φορέσεις κάτω απο το μαύρο cozy πουλόβερ σου ενα λευκό jersey προκειμένου να σπάσει τη μαυρίλα". 

Το δεύτερο layer κάτω απο το πουλόβερ σου μπορεί να είναι και ένα loose πουκαμισάκι. Είναι το ίδιο, και αφορά συνήθως το στυλ που θες να κάνεις! Οτι μακρύτερο πάντως...λειτουργεί το ίδιο!

Πουλόβερ Mango/ Top Studio ZARA/ Φούστα ZARA/ Ankle Boots ZARA



Στο 3ο outfit που σου προτείνω...παίζουμε με τις ποιότητες -μιας και έχει γίνει αγαπημένο  κοριτσίστικο παιχνίδι κάθε χειμώνα! Ακολουθούμε δλδ, το tip Νο.3: "Παίξε με τις ποιότητες. Συνδύασε διαφορετικες υφές υφασμάτων προκειμένου να κάνεις το αποτέλεσμα πιο ενδιαφέρον". Εγω σου προτείνω φούστα με συνδυασμό leather & suede, με πλεκτό πουλόβερ απο πάνω, λευκά sneakers για casual look και αντίθεση στα χρώματα και μια χιαστί croco τσάντα για chic πινελιές!

Πουλόβερ Mango/ Φούστα Stradivarius/ Sneakers ΖΑRA/ Τσάντα ZARA


Τέλος...

H beauty προσθήκη στο outfit μας...



Γιατί, δε μπορείς να είσαι total black, χωρίς χρώμα στο χειλάκι...και ειδικά κόκκινο!
Εγω επέλεξα το copenhagen soft matte (φυσικά!) lip cream απο NYX σε λίγο πιο σκουρη αποχρωση. Θα το βρεις εδώ.
Και που'σαι; Είναι εξαιρετικό!


Ουφ! Ελπίζω να σας κάλυψα κορίτσια μου και τα outfits να ήταν εύκολα και κατατοπιστικά! Μετά απο 2 ώρες μπροστά στο pc, εγώ αποχωρώ...για να μαζέψω υλικό για το επόμενο fashion post του inMaryLand...yayyyy...!



2 σχόλια:

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα