Testing bar

Κενό

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

5+1 τρόποι για να κάνεις total black outfits χωρίς να είναι βαρετά!



Και κάπου εδώ...ξεκινώντας να οργανωθώ για το συγκεκριμένο post, αναρωτήθηκα πολλές φορές μες το κεφάλι μου...πως είναι δυνατόν να μην είχα γράψει ούτε μισή ανάρτηση για το πλέον αγαπημένο μου outfit, το total black!

Το μαύρο είναι εξάρτηση, έρωτας. Σημαίνει διαχρονικό, classy, είναι safe...πάει παντού και βολεύει εσένα που γυρνάς στους δρόμους απο το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ο κίνδυνος βέβαια, το total black look σου να είναι βαρετό είναι μεγάλος. 
Ο άλλος κίνδυνος...του να μοιάζεις πως φοράς το ίδιο outfit συνέχεια...είναι ακόμα μεγαλύτερος. Ο τελευταίος και χειρότερος όμως, είναι να φαίνεσαι θλίβουσα κορασίδα σε κρίση πριν πάει να μονάσει. Οχι, ξέρω, δε το θέλεις ούτε εσύ αυτό.

Επειδή το συγκεκριμένο τουλάχιστον άθλημα, θαρρώ ότι το κατέχω, μιας και το 90% της ντουλάπας μου είναι μαύρα...θα σου εκμυστηρευτώ μερικά απο τα tricks που εφαρμόζω μετά απο μακρόχρονη μελέτη πάνω στη "μαύρη μαυρίλα πλάκωσε". Και πλάκωσε πάνω μας...και όχι εμάς. Η διαφορά αξιοσημείωτη!

Γιατί αν θες να το πετύχεις το total black να μιλάει...χρειάζονται οι λεπτομέρειες! Και αυτή τη λέξη κράτα τη, φίλη, θα σου χρειαστεί.

How we do it 
  1. Αν κάτι αξίζει να δώσει ενδιαφέρον στο outfit σου αυτό ειναι τα αξεσουάρ. Επέλεξε αξεσουάρ που θα δώσουν χρώμα, κίνηση και ζεστασιά στο ψυχρό του μαύρου. Ιδανικά οι αποχρώσεις του καφέ (ταμπά, καμηλό, μπεζ), του γκρι ενώ τα animal prints μιλάνε απο μόνα τους!
  2. Δώσε διαφορετικό χρώμα στο layering. Επέλεξε να φορέσεις κάτω απο το μαύρο cozy πουλόβερ σου ενα λευκό jersey προκειμένου να σπάσει τη μαυρίλα.
  3. Παίξε με τις ποιότητες. Συνδύασε διαφορετικες υφές υφασμάτων προκειμένου να κάνεις το αποτέλεσμα πιο ενδιαφέρον. Πλεκτό top με δερμάτινο bottom. Υφασμάτινο παντελόνι με suede μπλούζα ή jacket. Βελουτέ ή κοτλε (70s yay!) κάτω μέρος, με μακό στο πάνω μέρος. Τα διαφορετικά υφάσματα μη ξεχνάς, πως δείχνουν και τις αποχρώσεις του μαύρου διαφορετικές!
  4. Δείξε λίγο δέρμα! Το να είσαι στα μαύρα απο πάνω μεχρι κάτω είναι λίγο too much. Τώρα όσο ακόμα ο καιρός το επιτρέπει, δείξε λίγο δέρμα για να "ανοιξει" το outfit. Αστράγαλο, με ένα cropped παντελόνι, χέρια με κοντό μανίκι στο top, κοιλιά με ένα highwaisted bottom και ένα cropped πάνω μέρος, θώρακα με ένα V topάκι ή ανοιχτό, χαλαρό πουκάμισο, τα πόδια σου με μια φούστα ή ένα shorts.
  5. Συνδύασε το μαύρο με πιο ανοιχτές αποχρώσεις του -όπως το ανθρακί ή χρώματα όπως το μπλε/μαύρο. Ετσι σπάει η μαυρίλα και το look ανεβαίνει extra πόντους.
  6. Επέλεξε ένα statement κομμάτι για τη total black εμφάνιση σου για να τραβήξει το ενδιαφέρον το item μόνο για το style του...και να μη μπορέσει να το κάνει βαρετό το μαύρο του look σου!


Inspo 


Πρόσθεσε στο outfit σου
ένα ανθρακί item.

Πρόσθεσε μια γκρι ζακέτα
στο total black look σου.
Δείξε λίγο δέρμα.

Total black, με blue-black furry
coat.

Mερικά λευκά γράμματα στο
φούτερ σου θα κάνουν τη
διαφορά. Βάλε χρώμα στο πατούμεν
ο.

Total black με cropped top για
να φανεί λίγο δέρμα, με  chained
shoulder bag για να δώσει
χρώμα στο look.

Φόρεσε ένα total black outfit με
ένα statement κομμάτι (βλ. φούστα)
και τα λευκά σου sneakers για να
κάνει τη διαφορά!

Total black με layering σε λευκή
απόχρωση.

Τα μπεζ αξεσουάρ ειναι η πιο safe
επιλογή που μπορεις να κάνεις για
το  total outfit σου.

Δερμάτινο παντελόνι με
πουλόβερ και  fluffy παλτό.

Suede με πλεκτό.
Με φούστα για να δείξεις λίγο δέρμα.

Βάλε ένα μπεζ outwear.
Δείξε λιγο δέρμα.


Τέλος, μη ξεχνάς ότι με ένα total black look χρειάζεσαι οπωσδήποτε το αγαπημένο κόκκινο κραγιόν σου!


Για σένα φίλη μου που ήδη ξεσηκώθηκες και θες διακαώς να πας για ψώνια με μια black *shopping* list, κάνε κλικ εδώ, σου ετοίμασα ήδη τρία ολοκληρωμένα total black outfits!
Για τα μάτια σου μόνο -yayyyy!



4 σχόλια:

  1. Αχ αυτό το μαύρο στο ντύσιμο... όλο λέω να το αποφύγω και όλο εκεί καταλήγω. Από πολύ μικρή μέχρι και σήμερα. Αλλά νομίζω πως ίσως να το κάνουμε και από ασφάλεια. Είναι ασφαλής επιλογή δεν μπορείς να κάνεις κάτι λάθος με αυτό. Καλή εβδομάδα Μαράκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eγώ Χριστίνα μου...λέω ότι μας φωτίζει!χαχα
      Πολλα φιλια!

      Διαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα