Testing bar

Κενό

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Αντέγραψε το classy look!


Πόσες φορές ενώ ξεφυλλίζεις ένα περιοδικό μόδας ή...χαζεύεις στα fashion blogs σκέφτεσαι:
"Ουάου, κοίτα πόσο απλό και ευκολο outfit! Πως δε το είχα σκεφτεί;"

Εντάξει...και εγώ κάπως έτσι σκεφτόμουν, ψέματα να μη σου πω. Μέχρι που ανακάλυψα και επενδυσα στη δύναμη του minimal, του κλασικού...απλού & λιτού.

Η δυναμη του; Τεράστια! Ταιριάζει με όλα, και όσο "βαρετό" και αν σου φαίνεται...αν έχεις ενισχύσει τη γκαρνταρόμπα σου με μερικά statement κομμάτια, το outfit πετάει! 


Σήμερα αντιγράφουμε το κλασικό combine μαυρο/γκρι με βασικό κομμάτι του look το fluffy oversized πλεκτό και τη χιαστί statement τσαντούλα. 

Extraδάκι: Αυτά τα μακριά basic λευκά φανελάκια είναι must have για τις μέρες του shopping σου! Παρε 2-3, καθώς θα γίνουν δέρμα σου στο φθινοπωρινό ή χειμωνιάτικο layering. Να κοιτάξεις μόνο να είναι μακριά και φαρδιά. Αν δεν είναι όσο τα θες...αγόρασε τα ένα νούμερο μεγαλύτερο (!). Αλλωστε...κάτω απο τα πουλόβερ σου, δε θα καταλάβει κανείς ότι έχεις επιλέξει το "λάθος" νούμερο. Τη δουλειά του...τη κάνει!


So simple.

Outfit:

Πουλόβερ  H&M/Jersey Top Η&Μ/Highwaisted Jegging ZARA/ Χιαστί τσάντα ZARA.




4 σχόλια:

  1. Τρελαίνομαι για τα casual σύνολα που έχουν το κατιτίς τους και τα κάνουν τόσο κομψά σαν να έχεις προσπαθήσει πολύ για να τα συνδυάσεις! Έχω ένα oversize πουλοβεράκι στο ίδιο χρώμα και ανυπομονώ να πιάσουν τα κρύα για να το φορέσω! Το τσαντάκι είναι απλά υπέροχο! Συγχαρητήρια για το post σου! Πολλά φιλιά!

    Marylooo
    Απο: http://marylooo.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ να δεις πως περιμένω το χειμώνα! τρελαίνομαι για layering, πουλόβερ και χουχουλιάρικη κατάσταση!
      Το τσαντάκι είναι έρωτας...το έχω βάλει ήδη στο μάτι!
      Σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου <3
      Χαίρομαι που σου άρεσε! Φιλια πολλά!

      Διαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα