Testing bar

Κενό

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Get the suede Look!



Μιας και η κυρίαρχη τάση της season είναι τα 70s, καταλαβαίνεις πως φούστες και φορέματα κατέχουν σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη της. Κοινώς, κοριτσάρες...θα παγώσουμε χειμωνιάτικο!


Θα σου πω την αλήθεια. Μέχρι τώρα μερικές μέρες (μέρες ε;!οχι νύχτες!) τυχαίνει να κάνω την εξοδο μου με το ποδαράκι μου ακάλυπτο. Αποφευγω όσο μπορώ να φορέσω το αντιπαθητικό καλσόν και θυσιάζομαι στο βωμό της άνεσης. Τι και αν πάει τσάμπα η αποτρίχωση με το ανα 2' μπιμπίκιασμα να ωθεί τη τριχούλα προς τα έξω; 
Αρνουμαι πεισματικά ως ότου φτάσει η θερμοκρασία τους 10 και κάτω βαθμους. 

Σε κάθε περίπτωση επιλέγω φούστες σε A-γραμμή -που κολακεύουν ποδαράκια δείχνοντάς τα πιο αδύνατα κ κρύβουν ότι χρειάζεται να κρύψουν τελοσπάντων!- και υφάσματα όπως το suede που ταιριάζει με τα πάντα και ειναι απο μόνο του ιδιαίτερο!

Εδώ, πολλή πολλή προσοχή στο suede! Πριν ερωτευτείς και το αγοράσεις, τσέκαρε τη σύνθεση του, για το πλύσιμο. Ναι, θες να πλένεται. Οχι, δε θες να φας ότι σου περισσεύει το μήνα στα καθαριστήρια. 

Σήμερα σου προτείνω το εξής απλό look φουστίτσα suede - topάκι πουλοβεράκι για everyday καταστάσεις, office καθημερινότητα αλλά και για το χαλαρό ποτάκι που ίσως προκύψει...


Απλό και λιτό outfit, χωρίς υπερβολές! Κλασικό, άνετο και σικάτο.
Το χαρακτηριστικό στοιχείο που πρέπει να προσθέσεις σε μια suede φούστα για 70s style είναι ένα ζιβάγκο. Κατα τα άλλα, μπορείς να τη συνδυάσεις με loose πουκαμίσα φορεμένη απο μέσα, smart casual φουτεράκια και cropped knits!
Sweater Mango/ Skirt Mango

Για το πατούμενο σου έχω τρεις εναλλακτικές για να διαλέξεις όποιο look ταιριάζει στη δική σου περίσταση: 





Booties Sante


Boots ZARA 

Flaties ZARA

Το ψηλοτάκουνο ankle boot και το μυτερό -αγαπημένο- flat είναι ότι πρέπει για τη δουλειά και το χαλαρό ποτάκι...ενώ οι μπότες over the knee ενδείκνυται για βόλτες στη πόλη με στυλ! 

Αντέγραψε το look κ εσύ! Τόσο εύκολα...τόσο απλά! 


.

6 σχόλια:

  1. Καλημέρα! Τι ωραίες επιλογές!!
    Αυτό το στυλ πάει άραγε σε κάποια που έχει κοντό κορμό και ψηλά πόδια;;
    :) Καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά Κατερινα μου! Αρκει να μην επιλέξεις μια πολύ ψηλόμεση φούστα!
      Φρόντισε η φούστα να έρχεται σε νορμάλ ύψος στο κορμό σου ή επέλεξε να φορέσεις το πουλόβερ απέξω (αρκεί να μην ειναι πολύ μακρύ ώστε να δένει όμορφα με το απο κάτω) και θα είσαι έτοιμη!

      Διαγραφή
  2. Η φούστα είναι όλα τα λεφτά! Λατρεύω αυτό το χρώμα για το χειμώνα! Ταιριάζει με πολλά κομμάτια και το suede ύφασμα μπορεί να δείξει τόσο ιδιαίτερο το outfit χωρίς να προσπαθήσεις και πολύ! Φανταστικές οι επιλογές σου! Πολλα φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ Μαρία έτσι! Προτιμώ υφάσματα και υφές στα ρούχα που απο μόνα τους δίνουν ενδιαφέρον για να μη πολυ-σκάω μπροστα στη ντουλάπα τα βράδια που ετοιμάζω το outfit της επόμενη μέρας!
      Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι που σου άρεσαν! :)

      Διαγραφή
  3. Το σουεντ είναι ένα υλικό που μου αρέσει πολύ για το χειμώνα και ακριβώς στο χρώμα που είναι και η φούστα που επέλεξες. Φούστα δεν έχω αλλά τσάντα και παπούτσια . Όπως πάντα έχεις κάνει πολύ καλόγουστες επιλογές Μαίρη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Χριστίνα μου! Χαίρομαι που σ'αρεσουν!
      Κ εγώ το αγαπώ το suede...αρκεί...να πλένεται χαχα!

      Διαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα