Testing bar

Κενό

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Grey shades


Mπορείς να πεις πως επισήμως μπήκε ο χειμώνας...Πράγμα που σημαίνει layers και...πολύυυυυυ γκρι!

Όταν το μαύρο είναι το νούμερο #1 χρώμα στη γκαρνταρόμπα μου και όσο και αν προσπαθώ δε λοξοδρομώ...οι αποχρώσεις του γκρι είναι η απάντηση μου στο "ποτε θα βάλεις χρώμα;"! Για κάποια το ανοιχτό χρωματάκι είναι ένα ροζ...για μένα είναι το γκρι και παρόλο που ανήκει στα ψυχρά χρώματα το αγαπώ ιδιαίτερα σε όλους του, τους τόνους!

Γκρι ανοιχτό, γκρι του πάγου, γκρι της άμμου, γκρι ανθρακί, γκρι ποντικί, γκρι ελεφαντί...με όλες τις 50 αποχρώσεις του.

Στο σημερινό outfit επέλεξα να συνδυάσω το μαύρο μου ασύμμετρο πουκάμισο με δυο διαφορετικά γκρι. Το σκουρο γκρι τζην μου και το ανοιχτόχρωμο γκρι πλεκτό γιλέκο μου φορεμένο πάνω απο το δερμάτινο τζάκετ μου...έτσι μήπως με ζεστάνει κάτι τις παραπάνω. Το blanket scarf μου με τις γκρι λεπτομέρειες δένει σούπερ με το υπόλοιπο μαύρο/γκρι σύνολο! Οπως καταλαβαίνεις...είμαι fan της συμμετρίας και της αναλογίας αλλιώς θα μπορούσε να χωρέσει και ένα αλλο χρώμα, όπως το μπορντώ.

*Αργότερα, κατα τη διάρκεια της φωτογράφισης θα ανακάλυψω, πως το δερμάτινο με τους 5 βαθμους ήταν πολύ κακή ιδέα. . . Μη με βλέπεις που το παίζω χαλαρή. . .

Πουκάμισο Regalinas/ Jeans Mango/ Πλεκτό Γιλέκο Stradivarius/ Scarf Stradivarius/ Σκούφος (similar) ZARA






Ενα αμάνικο παλτό ή πλεκτό γιλέκο πάνω από το τζάκετ ή το οποιοδήποτε λεπτό πανωφόρι σου, δίνει την αίσθηση παλτού. Προσωπικά το επιλέγω για να προσθέσω ένα επιπλέον στρώμα στο ελαφρύ μου ντύσιμο ή όταν θέλω να δώσω την αίσθηση του coat χωρίς όμως τελικά να φοράω ένα τέτοιο. Το χειμερινό layering επιβάλλεται ακόμα και όταν τα layers δεν είναι ιδιαίτερα "ενισχυμένα". Nα προτιμάς λεπτότερα στρώματα ρούχων, ώστε σε ένα ζεστό περιβάλλον να μπορείς να "απομακρύνεις" κάποια...παρά ένα υπερ-ζεστό item που θα σε κάνει να ανάψεις σα ξυλόσομπα. #trueStory

Και αν δε βρεις τη "σωστή γωνία", βρίσκεις χαρούμενες στιγμές. Ακόμα και στους 5 βαθμούς. 



9 σχόλια:

  1. To μοντέλο τα σπάει!!! Το γκρι αν και δεν είναι από τα χρώματα που προτιμώ από το φθινόπωρο έχω αρχίσει και το βλέπω με άλλο μάτι... Εσένα πάντως σου πάει θαύμαααααααααα!!!! Φιλιά και καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστινάκι σε ευχαριστώ!!! Να το δεις με άλλο μάτι το γκρι...είναι σούπερ για το χειμώνα ασε που οι ανοιχτές του αποχρωσεις μας φωτίζουν όμορφα!
      :)

      Διαγραφή
  2. Το blanket scarf σου ειναι τελειο!!! <3
    btw είσαι πολύ όμορφη!!

    http://labeautefem.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τo κουβερτοκασκόλ μου στο συστήνω ανεπιφύλακτα πραγματικά! Φοριέται με τόσους τρόπους και ειναι τόσο ζεστό! Θα το κατευχαριστηθεις!
      Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια <3 Εισαι πολύ γλυκιά Δήμητρα!
      Και καλώς σε βρήκα btw!

      Διαγραφή
  3. Είσαι κούκλα και το γκρι σού πάει πολύ! (κι εγώ το λατρεύω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα