Testing bar

Κενό

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Ντύσου με τα καλοκαιρινά σου και το Φθινόπωρο!

Και κάπως έτσι όταν φτάνει το αγαπημένο μας φθινόπωρο, όσο το περιμένουμε για αυτους τους τέλειους fashion συνδυασμούς, το layering και τα ζακετοειδή να κρατάνε γερά κάθε season...τόσο αναθεματίζουμε που ποτέ το αποτέλεσμα δε μας βγαίνει όπως το είχαμε φανταστεί.

Ξέρεις...το κλασικό που βγαίνεις το πρωί με τον ήλιο ντάλα φορώντας -ακόμα- τα καλοκαιρινά σου και κάπου μετά τις εννιά το βράδυ, το "δαγκώνεις" και αισθάνεσαι πως αυτό που χρειάζεσαι...είναι μάλλον μια κουβέρτα! Οχι, όχι! Αυτή τη φορά σου λέω πως υπάρχει λύση...και το μόνο που χρειάζεται ειναι να οργανώσεις λιγο τη ντουλάπα σου, κάνοντας μερικα mix & match combines μεταξύ καλοκαιριού & φθινοπώρου!

Χωρίς να μοιάζεις με τουρίστα που φοράει φούτερ on top...και έχει ξεχάσει το πέδιλο -με τη καλτσα βεβαίως βεβαίως- απο κάτω. Ξέρω, ξέρω...
Inspo


Βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου για τις midseasons (άνοιξη/φθινόπωρο)...η καμπαρντίνα! Βάλε απο κάτω ότι θες. Απο jeans, παντελόνι υφασμάτινο, shorts, φούστα, Tshirt, πουκάμισο, πουλοβερ με λεπτη πλέξη, cropped top και ότι μπορεί να διαθέσει η καλοκαιρινή σου ντουλάπα! Αυτό το πανωφόρι, θα σε βγάλει απλά...ασπροπρόσωπη! Και στυλάτη φυσικά!

Το κλασικό λευκό tee με το αγαπημένο σου σκισμένο jeans...δε το στερείσαι ούτε το φθινόπωρο! Πρόσθεσε στο outfit ένα ελαφρύ μακρύ παλτό (ξέχνα αυτό με την επένδυση...μετά το Νοέμβρη!) και φυσικά τα stylish oxfords σου!
Αν κάτι ταιριάζει γάντι με το denim shorts σου, το οποίο αρνείσαι ακόμα να αποχωριστείς...αλλά η δροσούλα σε προβληματίζει, αυτό ειναι το "ασορτί" του, πουκάμισο! Το total denim είναι τάση ήδη εδώ και καιρό και επιβάλλεται και την εποχή αυτή! Φόρεσε τα δυο denim κομμάτια σου με ένα τόνο διαφορά στην απόχρωση, ενώ μπορείς να τα συνδυάσεις με μια καμπαρντίνα και ankle boots ή...

...πλεκτή ζακέτα (μακρύτερη του μήκους του shorts) για χουχουλιάρικο αποτέλεσμα! Μη ξεχνάς να επενδύεις σε συνδυασμούς όπως denim & ταμπά αξεσουάρ που αγαπάμε πολύ αυτή την εποχή! 

Kαι φυσικά κάθε season ξαναθυμόμαστε το χρωματικό τρίπτυχο "μαύρο-λευκό-γκρι", που κυριαρχεί στις ντουλάπες μας σε μονόχρωμα items ή σε εμπριμέ "καταστάσεις". Οταν μάλιστα συνδυάζονται σε ένα μινιμαλιστικό outfit μας γεμίζουν χαρά  & αυτοπεποίθηση! All time classic και αυτή τη season...όταν μάλιστα αποφασίσεις να φορέσεις τη φθινοπωρινή σου leather φούστα με αυτό το μονόχρωμο λευκό Tshirt που ελιωσες να φοράς όλο το καλοκαίρι και φυσικά...κερασάκι στη τούρτα το γκρι oversized (ENNOEITAI!) blazer και τα συγκλονιστικά ankle boots -που για μας που είμαστε λίγο πιο petite...δε "κόβουν" το ποδαράκι μας! Εμ , τι; Πρακτικότις πάνω απο όλα!

Και για σένα που βαρέθηκες τα shorts...σου λέω πως το φθινόπωρο θα επενδύσεις και στο flared φόρεμα εκείνο που ξετίναξες στις διακοπές σου στη Πάρο και απο πάνω θα προσθέσεις ένα πουλοβερο-ειδές...ή ένα cropped top με μακρύ μανικάκι στις δροσούλες.
Το αποτέλεσμα; Ενα outfit..."φούστα-μπλούζα". Δηλαδή...έτσι φαίνεται τουλάχιστον!
Στο πατούμενο έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε ankle boots, oxfords ή sneakers για μια πιο sporty chic εμφάνιση.

Και βέβαια θα φορέσεις τη τζην φούστα σου και το φθινόπωρο! Με λευκό πουκάμισο ή tee, δερμάτινο jacket & ankle boots. So simple. 
Οσο για σένα που επένδυσες στις καλοκαιρινές εκπτώσεις σε μια midi denim φούστα...το πουλοβεράκι και τα sneakers θα φτιάξουν τη τέλεια εμφάνιση για τη περίοδο που τα πρώτα φύλλα θα αρχίσουν να πέφτουν! Αν έχει κουμπιά...ξεκούμπωσε μερικά. Sexy as hell!

Eνώ όσο για τα καλοκαιρινά φορέματα σου....

mini, midi, maxi...floral ή μονόχρωμα, φόρεσε τα και την εποχή αυτή με το all time classic leather (ή suede) jacket σου...συνδυάζοντας τα με boots ή sneakers...

...ενώ ας μη ξεχνάμε...και τη πλεκτή ζακετούλα της "γιαγιας"... 

που παντρεύει δυο διαφορετικά στυλ σε ένα και αποκτά το look extra ενδιαφέρον!

Αν υπάρχει μία τάση που θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τα καλοκαιρινά σου items μες το φθινόπωρο με επιτυχία και χωρίς να κρυώσεις τα λίγο πιο δροσερά βράδια, αυτή είναι το longline vest! Απλό, σικάτο, κλασικό...μα με δυνατότητες να προσαρμοστεί σε πολλά στυλ.

Ενώ παράλληλα το μακρύ αμάνικο πουκάμισο που λιώσαμε το καλοκαίρι...μπορεί να λειτουργήσει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο! Συνδύασε το με ένα Tshirt και ένα shorts (ή ένα παντελόνι), αστο ανοιχτό σα ριχτό γιλέκο...ή φόρεσε το σκέτο, κουμπωμένο με ζώνη στη μέση για να τονίσει τις καμπύλες σου!

Για το τέλος σου αφήνω το πιο κλασικό κομμάτι ever για τις midseasons, το οποίο θα φορέσεις με κοντομάνικα tops, c-thru υφάσματα, mini φούστες ή shorts...και τα πάντα όλα γενικώς! Το denim jacket σου, λοιπον, που απο τότε που μπήκε στη ντουλάπα σου δε βγήκε ποτέ! Φόρεσε το καλοκαιρινό σου σύνολο, προσθέτοντας τα κατάλληλα φθινοπωρινά αξεσουάρ και ρίξε απο πάνω το τζάκετ σου ή έχε το απο το πρωί δεμένο στη μέση σου...μιας κ ο ήλιος μέχρι το απογευματάκι καλά κρατεί και μας ζεσταίνει υπέροχα μέχρι τα τέλη του Οκτώβρη!


Και μη ξεχνάς(!)


Λέμε όχι (ΤΕΡΑΣΤΙΟ!) στο καλσόν του δέρματος. Δε κολακεύει, δε ταιριάζει, δε βοηθά...και αποτελεί -όπως πολλοί λένε- ένα απο τα γνωστά (και είναι πολλά τελικά) στυλιστικά εγκλήματα! -δες τα υπόλοιπα εδώ.

Φωνάζουμε τεράστιο NAI(!) στα denim με tees, τα ankle boots, τα oxfords (εδώ σου βγάζω πανό: κάτω οι μπαλαρίνες), τα sneakers και φυσικά...τη καμπαρντίνα που θα σε σώσει σε στιγμές γνωστής παράνοιας:

"ΔΕΝ ΈΧΩ ΤΙ ΝΑ ΒΆΛΩ!"


xxx MaryS.

8 σχόλια:

  1. Υπέροχες επιλογές...αν και δεν φοράω σορτς, ε είμαστε και κάποιας ηλικίας, πολύ συχνά συνδυάζω ντένιμ με μαρινιέρα και καπαρτίνα. Φιλιά και καλό ΣΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντενιμ με μαρινιέρα παραμένουν εδώ και χρόνια σταθερή αξία!
      Ολες την αγαπάμε!

      Διαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΈΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ!!!! χαχαχαχαχ!!!!!! εξίσου πιασάρικο πανο!! πραγματικά όμως το πρωί παγώνεις..το μεσημέρι σκας και βράδυ για κλείσιμο ξαναπαγώνεις!!!!!! αμάν πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία θα το κάνω το πανό...και θα σημειώσω στο τέλος και τα πνευματικά (σου) δικαιώματα!
      Γιατι, ναι! ΤΏΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΒΆΛΕΙΣ!
      Κάτω η φθινοπωρινή τρομοκρατία!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχαχαχα!!!!!!!! τέρμα τα νεύρα κάθε πρωί που κοιτάς απορημένα τι να φορέσεις!!!!!!!
      φιλιααααααααααααααααααααα!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Eγω έχω νεύρα απο το βράδυ...τότε οργανώνομαι. Καλή ώρα -.-

      Διαγραφή
  3. Από τα καλύτερά μου είναι τα φορέματα με την μπουφάν από πάνω.Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα